Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Päätöstiedote: Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 20.8.2019

Jaa

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kokouksen 20.8. päätöstiedote on julkaistu kaupungin verkkosivuilla.

Kokouksen päätöstiedote 20.8.2019: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/lautakunnat-ja-johtokunnat/kulttuuri-ja-vapaa-aika-paatostiedotteet

Seuraavat esitykset jäivät pöydälle: 

  • Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan talousarvioehdotus vuodeksi 2020 ja taloussuunnitelmaehdotus vuosiksi 2020–2022
  • Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan lausunto kaupunginhallitukselle valtuutettu Nelli Ruotsalaisen ym. talousarvioaloitteesta, koskien harrastesetelikokeilua lasten harrastamisen yhdenvertaistamiseksi
  • Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan lausunto kaupunginhallitukselle valtuutettu Johanna Nuortevan ym. talousarvioaloitteesta koskien tekonurmen sijoittamista Arabianrannan liikuntapuistoon
  • Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan lausunto kaupunginhallitukselle valtuutettu Jussi Chydeniuksen ym. talousarvioaloitteesta koskien frisbeegolfradan rakentamista Paloheinän ulkoilualueelle

Lisätietoja kulttuuri ja vapaa-aikalautakunnasta:

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan seuraava kokous järjestetään 27.8.2019

Yhteyshenkilöt

Essi Eranka
viestintä- ja markkinointipäällikkö
kulttuuri ja vapaa-aika, Helsingin kaupunki
essi.eranka@hel.fi
p. 040 5681369

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Pitäjänmäen ja Paloheinän kirjastot uudistetaan houkutteleviksi asukastiloiksi20.9.2019 08:00:00 EESTTiedote

Helsingin kaupunginkirjaston kaksi lähikirjastoa uudistetaan. Pitäjänmäen kirjasto suljetaan remontin vuoksi 30.9.2019 alkaen. Paloheinän kirjasto puolestaan suljetaan 7.10.2019 alkaen. Kummatkin kirjastot avataan jälleen maanantaina 18.11.2019. Remonteissa uudistetaan kirjastojen sisustusta ja nykyaikaistetaan tiloja. Uudistuksia on suunniteltu yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme