MessukeskusMessukeskus

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic –tapahtumakokonaisuus siirtyy toukokuulle 2022

Jaa

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattilaisten tapahtumakokonaisuus PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic sekä samaan aikaan Messukeskuksessa järjestettävät horeca-alan ammattilaisten Gastro Helsinki ja graafisen alanSign, Print & Promotion on päätetty siirtää. Tapahtumat järjestetään18.–19.5.2022, ja kolmipäiväinen Gastro Helsinki 18.–20.5.2022. Tapahtumat järjestetään Helsingin Messukeskuksessa.

Kuva: PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2020
Kuva: PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2020

PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic -tapahtumat oli tarkoitus järjestää 16.-17.3.2022. Nykyisten rajoitusten sekä haastavan koronatilanteen vuoksi ammattitapahtumien järjestäminen maaliskuussa on vaikeaa. Sen vuoksi Messukeskus on yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa päättänyt siirtää tapahtumakokonaisuuden toukokuulle. 

”Olemme iloisia, että tapahtumakokonaisuudelle löytyi sopiva ajankohta toukokuulta. Pidämme tärkeänä, että aiemmin hyväksi koettu tapahtumakokonaisuus säilyy samanlaisena”, sanoo PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -tapahtumakokonaisuudesta vastaava liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta. 

Jatkuvasti muuttuva tilanne rajoituksineen ruokkii epävarmuutta ja on erittäin haasteellinen sekä tapahtumajärjestäjille että tapahtumiin osallistuville. Messukeskus haluaa toimia vastuullisesti ja varmistaa kaikille asiakkailleen mahdollisuuden täysipainoiseen valmistautumiseen, kaupalliseen onnistumiseen ja turvalliseen osallistumiseen. 

”Tapahtumat ovat erittäin tärkeitä alan ammattilaisille. Pitkän tauon jälkeen haluamme järjestää kohtaamispaikan, jossa voi tutustua alan kehitykseen, uusiin tuotteisiin ja tietoon. Uskomme, että toukokuussa ammattilaiset voivat osallistua tapahtumiin, ja se mahdollistaa onnistuneet ammattitapahtumat”, kertoo Marcus Bergström. 

Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestettävät ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisten Gastro Helsinki sekä graafisen alan Sign, Print & Promotion siirrettään samaan ajankohtaan toukokuulle.Kolmipäiväinen Gastro Helsinki järjestetään 18.–20.5.2022. 

Päätös siirtää tapahtumat tehtiin yhdessä yhteistyökumppaneiden sekä Sign, Print & Promotion -tapahtuman järjestävän Print&Media Publishing Oy:n kanssa.  

PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic järjestetään yhteistyössä Suomen Pakkausyhdistyksen, Elintarviketeollisuusliiton ja Muoviyhdistyksen kanssa. 

Maaliskuun tapahtumiin tehdyt rekisteröitymiset pysyvät voimassa toukokuun tapahtumaan. Samalla rekisteröitymisellä pääsee osallistumaan kaikkiin samaan aikaan järjestettäviin tapahtumiin. 

Lisätietoja: 

Liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström, puh. 044 562 4524, marcus.bergstrom@messukeskus.com 

Tiedottaja Marissa Rämänen, puh. 044 046 7220, marissa.ramanen@messukeskus.com 

PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic -tapahtumakokonaisuudessa läsnä ovat alojen koko arvoketjut suunnittelusta käyttöön ja markkinoinnista raaka-aineisiin. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään myös muovialan ammattitapahtuma PlastExpo Nordic, elintarvikealan FoodTec, graafisen alan Sign, Print & Promotion sekä Horeca-alan Gastro Helsinki. PacTec, FoodTec, PlastExpo Nordic, sekä Sign, Print & Promotion ovat avoinna Messukeskuksessa 18.-19.5.2022 ja Gastro Helsinki on avoinna 18.-20.5.2022. 

#PacTec2022 #FoodTec2022 #PlastExpo2022 

Avainsanat

Kuvat

Kuva: PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2020
Kuva: PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2020
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Pelasta Itämeri -palkinto 4D Sieppari -teknologialle20.5.2022 00:01:00 EEST | Tiedote

Suomen Messusäätiön 20 000 euron Pelasta Itämeri -palkinnon saa tänä vuonna jyväskyläläinen Weeefiner Oy, joka on kehittänyt 4D Siepparin, jonka avulla otetaan talteen liuenneita metalleja teollisuuden sivuvirroista ja jätevesistä. Ratkaisu on ainutlaatuinen, edistää kiertotaloutta ja on monistettavissa. Palkinnolla tahdotaan vuosittain kiinnittää huomiota Itämeren tilaan ja palkita taho, joka on tehnyt arvokasta työtä ympäristön hyväksi.

Suomen Mestarikoulu 2022-kilpailun voitti Niki Sipilä ja Jasper Juutinen, Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo19.5.2022 16:41:44 EEST | Tiedote

Alan kilpailut ovat merkittävä osa Gastro Helsinki -ohjelmaa. Jo toista kertaa kisattava Mestarikoulu-kilpailu haluaa kasvattaa kiinnostusta ravintola-alan koulutusta ja osaajia kohtaan. Neljä kokkiparia kilpaili hyvässä yhteishengessä kahden päivän ajan mestaruudesta. Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo ja Omnia Espoo putsasi pöydän.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme