MessukeskusMessukeskus

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicin vastuullisuuskilpailun voitti Block Solutions Oy

Jaa

Pakkaus, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtuman yhteisen vastuullisuuskilpailun voitti Block Solutions Oy. Tuomaristo arvosti voittajassa erityisesti monipuolista vastuullisuuden huomioimista ja paikallisten materiaalien hyödyntämistä. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic on auki alan ammattilaisille vielä 12.3.2020 Helsingissä Messukeskuksessa.

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicin vastuullisuuskilpailun voitti Block Solutions Oy. Kuva: Risto Wuolle
PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicin vastuullisuuskilpailun voitti Block Solutions Oy. Kuva: Risto Wuolle

Vastuullisuus puhuttaa pakkaus-, elintarvike- ja muovialalla, ja kestävämpiä materiaali- ja tuotantomenetelmäratkaisuja etsitään alalla ahkerasti. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicin yhteiseen vastuullisuuskilpailuun osallistui 24 alan yritystä ja toimijaa. Kilpailun finaaliin raati valitsi viisi.

Kilpailun voittaja on Block Solutions Oy, jonka tuotteessa yhdistyvät kierrätysmateriaalien käyttö ja vastuullisuuden huomioiminen monipuolisesti. Block Solutions Oy valmistaa rakennusmoduuleita, jolla pystytään rakentamaan turvallisia asumuksia.

”Tuomaristo arvosti Block Solutions Oyn rakennusmoduuleissa erityisesti sitä, että vastuullisuus on huomioitu niin kierrätysmateriaaleissakin. Näemme moduuleissa globaalin laajentumisen mahdollisuuksia, kun asumusten tarve kasvaa entisestään. Hienoa on myös se, että moduuleja pystytään tekemään paikallisista materiaaleista ja viemään myös osaamista sinne, missä sitä eniten tarvitaan”, summaa tuomariston puheenjohtaja Paula Eskola.  

Kilpailun muut finalistit ovat Pramia Oy & tytäryhtiö Pramia Plastic Oy, Jospak Oy, Pyroll Group Oy sekä HKScan Finland Oy.

Lisäksi tuomaristo antoi erityiset kunniamaininnat Pauli Hakalalle, sekä kahdelle Hämeen ammattikorkeakoulun bio- ja elintarviketieteen insinöörilinjan opiskelijaryhmälle. 

Kilpailun raatiin kuuluivat: Vesa Taitto, Muoviyhdistys; Johanna Nikunen, Pakkausyhdistys; Marleena Tanhuanpää, Elintarviketeollisuusliitto; Juha Ala-Hiiro, Teknisen kaupan liitto; Paula Eskola, Motiva, sekä Marcus Bergström, Messukeskus.

Lisätietoja:

tiedottaja Eva Kiviranta, eva.kiviranta@messukeskus.com, p. 040 775 6609

PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic -tapahtumakokonaisuudessa läsnä ovat alojen koko arvoketjut suunnittelusta käyttöön ja markkinoinnista raaka-aineisiin. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään myös muovialan ammattitapahtuma PlastExpo Nordic, elintarvikealan FoodTec, graafisen alan Sign, Print & Pack sekä Horeca-alan Gastro Helsinki. PacTec, FoodTec, PlastExpo Nordic, sekä Sign, Print & Pack ovat avoinna Messukeskuksessa 11.-12.3.2020 ja Gastro Helsinki on avoinna 11.-13.3.2020. Tapahtumat järjestetään yhteistyönä Suomen Pakkausyhdistyksen, Elintarviketeollisuusliiton ja Muoviyhdistyksen kanssa.

 

www.pactec.fi / www.plastexpo.fi/ #pactec2020 #foodtec2020 #plastexpo2020

Avainsanat

Kuvat

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicin vastuullisuuskilpailun voitti Block Solutions Oy. Kuva: Risto Wuolle
PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordicin vastuullisuuskilpailun voitti Block Solutions Oy. Kuva: Risto Wuolle
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kevätmessut laajenee digiin – uusia näkyvyysvaihtoehtoja näytteilleasettajille8.5.2020 11:33:27 EESTTiedote

Muiden tapahtumajärjestäjien tapaan myös Messukeskus on siirtänyt keväälle suunniteltuja tapahtumiaan myöhäisempiin ajankohtiin. Tilannetta ei ole kuitenkaan jääty hämmästelemään, vaan tapahtumiin mukaan ilmoittautuneille yrityksille on luotu uudenlaisia näkyvyysvaihtoehtoja nyt siirrettyjen tapahtumien tilalle. Myös kevätkauden perinteiset avajaiset, Kevätmessut, on löytänyt näytteilleasettajilleen uusia ratkaisuja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme