Vaasan kaupunki - Vasa stad

Paikallisbussit siirtyvät talviaikatauluun 16.8.

Jaa

Vaasan paikallisbussit siirtyvät talviaikatauluun 16.8. alkaen. Aikatauluissa on muutamia muutoksia viime vuoteen verrattuna.

Keskustan ja Vaskiluodon välillä testataan uutta linjaa, jonka tarkoituksena on helpottaa Vaskiluodon työmatkaliikennettä.  Pilottilinja sisältää neljä aamuvuoroa ja kuusi iltapäivävuoroa.

Kampuslinja 14 ei liikennöi 16.8.-29.10.2021 välisenä aikana. Päätöksen taustalla on vähentyneet matkustajamäärät koronatilanteen ja etäopiskelun vuoksi. Linjan tarpeellisuus arvioidaan uudelleen lokakuun aikana. Korvaavat linjat Palosaarelle ovat linjat 1, 2 ja 3.

Koronatilanteen kiihtymisen vuoksi suosittelemme edelleen kasvomaskin käyttämistä Vaasan joukkoliikenteessä. Matkusta vain terveenä, muista turvavälit ja aseta maski kasvoille hyvissä ajoin ennen liikennevälineeseen nousemista.

Infonäytöt poistuvat toistaiseksi käytöstä

Joukkoliikenteen infonäytöt muun muassa torilla, keskussairaalalla, Matkahuollon edustalla, lentokentällä ja pääterveysasemalla poistuvat toistaiseksi käytöstä elokuun aikana. Poistumisen syynä on joukkoliikenteen reittioppaan vaihtuminen. Uuden Digitransit-reittioppaan käyttöönoton myötä vanha reittiopas on lakkautettu ja myös sen mukana tulleet infonäytöt poistuvat käytöstä.

Bussiaikatauluvihkoja löytyy palvelupisteiltä, busseista ja Matkahuolloista. Ajankohtaiset aikataulut löytyvät myös Vaasan kaupungin sekä Wasa Citybusin verkkosivuilta sekä reittioppaasta.

Paperisten aikataulujen käyttöä pyritään vähentämään säästötoimenpiteiden sekä ympäristön näkökulmasta, ja siksi aikatauluja ei enää jaeta koteihin.

Yhteyshenkilöt

Joukkoliikennesuunnittelija Anastassia Backlund, anastassia.backlund@vaasa.fi, 040 578 8499

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme