Vaasan kaupunki - Vasa stad

Paikalliset bändit ja artistit Ritzin lavalle – ilmoittautuminen Feasta-artistikatselmuksiin on nyt auki

Jaa

Vaasalaisia sekä lähialueen artisteja ja bändejä kutsutaan jälleen esittelemään musiikkiaan Feasta-artistikatselmuksissa median edustajille sekä festivaalien ja tapahtumien järjestäjille. Mukana on myös vierailevia asiantuntijoita jakamassa kokemuksiaan ja antamassa vinkkejä, muun muassa Mika Aalto Rotten Sound -bändistä.

Katselmukset järjestetään Ritzissä kahtena torstaina 13.10.2022 sekä 20.10.2022 klo 18 ja ne taltioidaan. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Ritzin aulabaarissa on anniskeluoikeudet.

Artistit esittävät kaksi biisiä, joista vähintään toisen pitää olla omaa tuotantoa. Kaikkien esitysten jälkeen raati kokoontuu arvioimaan esityksiä.

Raati koostuu median edustajista, festivaalien ja tapahtumien järjestäjistä sekä muusikoista: Anssi Marttinen (Radio Vaasa, Halloween Blues), Jessica Mattila (Ritz), tuottaja ja äänittäjä Peter Salonen (The Nipples, Warapatruunat), promoottori Timo Tiilikka, Marko Perälä (Volume), laulunopettaja Linda Rönnholm sekä Mika Aalto Rotten Sound –bändistä, joka kertoo kokemuksiaan ulkomaan keikoista.

Raati valitsee artistikatselmuksessa ryhmän, joka saa palkinnoksi studiopäivän muusikko ja säveltäjä Janne Hyödyn kanssa.

Ilmoittaudu 2.10. mennessä

Sitovat ilmoittautumiset ja lavakartat lähetetään viimeistään 2.10. sähköpostilla osoitteeseen max.backman@vaasa.fi, josta saa myös lisää tietoa katselmuksista. Ilmoittautuessa voi esittää toiveen kumpaan katselmukseen haluaa osallistua. Katselmukset täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Feasta-katselmukset järjestää Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut yhteistyössä Volumen ja Skafferiet at Ritzin kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

tapahtumakoordinaattori Max Bäckman, Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, p. 040 1831 956, max.backman@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme