Vaasan kaupunki - Vasa stad

Paikallisliikenteen linjoja supistetaan 6.6. saakka

Jaa

Vaasan joukkoliikenteen linjoja supistetaan 6.6.2021 saakka linjoilla 3, 4, 14, E1 ja E3. Koronaviruspandemian takia joukkoliikenteen matkustajamäärät ovat olleet viime vuonna noin 40 % alhaisemmat vuoteen 2019 verrattuna.

Muutos koskee seuraavia linjoja / vuoroja:

  • Kaikki vuorot linjoilla 14, E1 ja E3
  • Linja 4:n aamuvuorot 7.50 ja 8.50 perutaan
  • Linjalla 3 vähennetään puolet vuoroista 29.3. lähtien

Täältä löydät päivitetyt aikataulut ja reitit. Aikataulumuutokset eivät merkittävästi vaikuta palvelutasoon ja vastaavat hyvin tämän hetkiseen vuorokysyntään.

Yhteyshenkilöt

Joukkoliikennesuunnittelija Anastassia Backlund, Puh.+35840 578 8499, anastassia.backlund@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme