Mapon Finland Oy

Paikannuspalveluiden hinnat romahtavat

Jaa

Tiedote 12.2.2018. Alustatalouden ja digitaalisuuden tuulet puhaltavat. Mapon Finland Oy muuttaa toimialan Suomessa.

Jani Asunmaa
Jani Asunmaa

Yrittäjille tarjotaan alustatalouden ratkaisua, jolla pystytään hallitsemaan kalustoa digitaalisesti. Kaluston oma diagnostiikka, telematiikkalaitteet, Maponin älypuhelinohjelma, kassajärjestelmä, digipiirturit, ulkopuoliset pilvipalvelut ja mahdolliset työajat ovat samassa järjestelmässä. Järjestelmä kertoo ajotavan, polttoaineen kulutuksen, CO2- päästöt, ajoneuvokohtaiset kulut, karttanäkymät, tyhjäkäynnit, reaaliaikaiset sijainnit, reitit ja sadat erilaiset raportit, hälytykset ja helpottaa kalustonhallintaa. Järjestelmästä voidaan myös viedä tietoa muihin ohjelmiin. Useissa Euroopan maissa tämä on yhdistetty tietullijärjestelmiin. Mapon-palvelua kehitetään veloituksetta asiakkaiden pyyntöjen mukaisesti. Asiakkailla on aina uusin versio käytössä. Tämä tekee ohjelmasta ainutlaatuisen.

Mapon-palveluiden hinnoittelumalli tuo palvelun kaikkien saataville, 10 eurolla / kk / ajoneuvo. Laiteinvestoinnit ja asennus noin 250 euron paikkeilla ja mahdolliset vanhat laitteet hyvitämme 100%. Palvelu on toistaiseksi voimassa, ei määräaikaa, ei rahoitussopimusta. Lisäksi laitteilla on ikuinen takuu ja suomenkielinen asiakaspalvelu. Laitteet on myös mahdollista vuokrata toistaiseksi.

Yhteyshenkilöt

LISÄTIETOJA:

Jani Asunmaa, CEO
040 4818422
jani@mapon.com

Kuvat

Jani Asunmaa
Jani Asunmaa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mapon Finland Oy
Mapon Finland Oy
Palokärjentie 15
01150 SIPOO

suomi@mapon.com, 010 581 7770https://www.mapon.com/fi/

Mapon on GPS-paikannuksen johtavia palveluntarjoajia Euroopassa. Olemme asentaneet yli 55 000 laitetta ympäri maailmaa, joilla on paikannettu yli 7 miljardia kilometriä. Kattavaan tuoteperheeseen kuuluu lisäksi Mapon Worktime-sovellus työajanseurantaan sekä digipiirturitiedostojen analysointiin tarkoitettu Tachogram-palvelukokonaisuus. Yli 400 henkilöä työllistävän konsernin liikevaihto on noin 25 M€. Lue lisää palvelukokonaisuudestamme: www.mapon.com/fn