RPT Byggfakta Oy

Painettu Kiinteistöposti poistuu RPT Byggfaktan valikoimasta

Jaa
RPT Byggfakta Oy on puolueeton rakennus- ja kiinteistöalan tietopalveluihin ja kustannustoimintaan erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 1975.

Kustannustoiminta on sisältänyt muun muassa taloyhtiöille, isännöitsijöille ja suurille kiinteistönomistajille suunnatun, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Kiinteistöposti-lehden. 

RPT Byggfakta Oy on päättänyt, että painettu Kiinteistöposti poistuu sen tarjoomasta. Lehdestä on ilmestynyt tänä vuonna kolme numeroa. 

– Lehden tekemistä ovat haitanneet postituksen suuret kustannukset sekä painopaperin saatavuuteen ja hintaan liittyvät ongelmat, RPT Byggfakta Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Seppälä sanoo.

–  Lisäksi Kiinteistöposti on ilmoitusrahoitteinen lehti, ja ilmoitusmyyntiin vaikuttaa merkittävästi taloyhtiöiden remonttihankkeiden eteneminen. Siinä on nyt useita epävarmuuksia, muun muassa urakkatarjouksiin heijastuvissa rakennusmateriaalien hinnoissa, Seppälä toteaa.

Kiinteistöpostilla on menossa 29.vuosikerta. Lehti siirtyi RPT Byggfaktan omistukseen kesällä 2016. Lehden aiempi omistaja oli Suomen Media-Kamari Oy. https://www.sttinfo.fi/tiedote/rpt-docu-oy-osti-suomen-media-kamarin?publisherId=3765&releaseId=46991709

– Kiinteistöpostiin liittyvä muutos ei horjuta sitä vahvaa ydintä, joka RPT Byggfaktalla on kiinteistö- ja rakennusalan datan kerääjänä ja kehittäjänä tiedolla johtamisen tarpeisiin.  Pystymme palvelemaan alan yrityksiä edelleen erittäin monilla kanavilla. 

– Painetun Kiinteistöpostin poistuminen valikoimastamme ei myöskään vaikuta mitenkään kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijoille suunnatun Projektiuutiset-ammattilehtemme julkaisusuunnitelmiin. Lehdellä on menossa 35.vuosikerta, ja se ilmestyy tänä vuonna kuusi kertaa, Sampsa Seppälä sanoo. 

RPT Byggfakta Oy on osa Byggfakta Group -konsernia. Byggfakta Group on Pohjoismaiden johtava kiinteistö- ja rakennusalan projekti- ja tuotetietoja sekä tarjousten hallintapalveluja tarjoava yritys.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sampsa Seppälä
050 543 1185
sampsa.seppala@rpt.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

RPT Byggfakta Oy
RPT Byggfakta Oy
Ruukinkuja 3
02330 Espoo

https://www.rpt.fi

RPT Byggfakta Oy on osa Pohjoismaiden johtavaa rakennusalan tietopalveluyhtiötä Byggfakta Groupia. Yhtiö toimii Espoossa, ja sen palveluksessa on 60 henkilöä. RPT on tarjonnut tietopalveluita Suomessa vuodesta 1975. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta RPT Byggfakta Oy