Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Päiväkoti Himmelille haetaan väistötiloja

Jaa

Helsingin kaupunki etsii päiväkoti Himmelille (Olkilyhteentie 17) korvaavia tiloja rakennuksen huonon kunnon vuoksi. Todennäköisin ratkaisu on, että toiminta siirretään väistötilapaviljonkiin.

Kaupunki selvittää parhaillaan paviljongin toimituksen aikataulua sekä sopivaa tonttia väistötilalle. Ensisijaisesti selvitetään mahdollisuutta sijoittaa väliaikainen rakennus Suutarilan ala-asteen (Seulastentie 11) viereen.

Kaupunki on ryhtynyt tarvittaviin toimiin, jotta päiväkodin toiminta voi jatkua nykyisissä tiloissa siihen asti, kun toiminta siirtyy väistötiloihin.

Päiväkotiin on tuotu ilmanpuhdistimia ja sisätilat on ylipaineistettu. Myös rakennuksen alla oleva ryömintätila on alipaineistettu, jotta sisätiloihin ei kulkeutuisi epäpuhtauksia. Tilat myös siivotaan perusteellisesti lattiasta kattoon. Lisäksi päiväkotiin asennetaan lähiaikoina mittauslaitteita, joilla seurataan tilojen sisäilmaolosuhteita. 

Väistötilahankkeen etenemisestä tiedotetaan päiväkodin henkilökunnalle ja lasten huoltajille seuraavan kerran, kun suunnitelmat  tarkentuvat.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristö

Sisäilma-asiantuntija Anna Keskinen
Puh. 09 310 20610
anna.keskinen@hel.fi

Tiimipäällikkö Päivi Etelämäki, tarve- ja hankesuunnittelu (väistötilat)
Puh. 09 310 31871
paivi.etelamaki@hel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme