Gummerus

Päivi Alasalmen Häkkilinnut on vahva Tampere-dekkari poliiseista, rikollisista ja kaksosista – Kesän käännöstrillereissä kohdataan perhesalaisuuksia ja yllättävä paluu

Jaa
Päivi Alasalmen Häkkilinnut jatkaa vetävää dekkarisarjaa, jossa tamperelainen rikoskonstaapeli Hallavainen ratkoo kollegoidensa kanssa synkkiä murhatapauksia. Häkkilinnuissa kierrokset kiristyvät eikä verenvuodatukselta välty viattominkaan.

Pitkän kirjailijanuran tehneen Päivi Alasalmen Häkkilinnuissa rikoskonstaapeli Hallavainen ja nuorempi konstaapeli Sirkiä saavat tutkittavakseen hyytävän silpomismurhan. Sosionomi Anu Murtovuon kaksoissisar Karla Kuusivaara istuu Hämeenlinnan naisvankilassa, mutta onnistuu tekemään tuhoja telkien takaakin. Päivi Alasalmen kolmenkymmenenviiden vuoden kirjailijanura pitää sisällään jo lähes 30 teosta, ja kirjoittaminen jatkuu. Storytel Original -menestyssarjan toinen osa Häkkilinnut ilmestyy kovissa kansissa kesälukemiseksi 22.5.

Salaisuuksia, syyllisyyttä ja yllättäviä paluita

Douglas Prestonin ja Lincoln Childin Laavalasikammiossa FBI:n erikoisagentti Pendergastin oletetaan kuolleen. Pendergastin henkivartija Proctor ei voi aavistaakaan, että Pendergast on yhä elossa ja kamppailee vapautensa puolesta.

Suljettujen ovien takana -hittiromaanista tunnetun B. A. Parisin uutuus Valheiden verkko on tiheätunnelmainen perhetrilleri täynnä salaisuuksia ja syyllisyyttä. Adam on luvannut järjestää vaimolleen Livialle täydelliset juhlat, mutta pinnan alla kuohuu. Adamilla ja Livialla on kummallakin oma järistyttävä salaisuutensa, jota he varjelevat antaakseen toiselle vielä viimeisen mahdollisuuden onneen.

Keväällä ilmestynyt, ruotsalaissuosikki Anna Janssonin toinen Kristoffer Bark -dekkari Menneisyyden paino vie Kristofferin tutkimaan vanhan mielisairaalan karmivaa menneisyyttä. Camilla Greben yhdessä psykologisisarensa Åsa Träffin kanssa kirjoittama Karvas kuin kuolema puolestaan on ansiokas jännitysromaani naisten kokemasta väkivallasta.

Anna Jansson: Menneisyyden paino
Ilmestynyt painettuna, e- ja äänikirjana
Suomentanut Sirkka-Liisa Sjäblom
Äänikirjan lukija: Ville Tiihonen

Camilla Grebe ja Åsa Träff: Karvas kuin kuolema
Ilmestynyt painettuna, e- ja äänikirjana
Suomentanut Markus Myllyoja
Äänikirjan lukija: Karoliina Niskanen

Douglas Preston ja Lincoln Child: Laavalasikammio
Suomentanut Antti Autio
Ilmestynyt painettuna, e- ja äänikirjana
Äänikirjan lukija: Jarkko Pajunen

B. A. Paris: Valheiden verkko
Suomentanut Satu Leveelahti
Ilmestyy e- ja äänikirjana 11.6.
Äänikirjan lukija: Karoliina Kudjoi

Lisätietoja ja arvostelukappaleet:

Pauliina Pietilä, tuottaja, p. 040 779 2942, pauliina.pietila@gummerus.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pauliina Pietilä
Tuottaja
pauliina.pietila@gummerus.fi
040 7792942

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Gummerus
Gummerus
PL 1000 / Käenkuja 3 A
00501 HELSINKI

*010 6836 200http://www.gummerus.fi

Gummerus

Vuonna 1872 perustettu Gummerus on Suomen vanhin yleiskustantamo. Toteutamme edelleen perustajamme Kaarle Jaakko Gummeruksen alkuperäistä visiota julkaista kirjallisuutta ”huviksi ja hyödyksi”. Omaperäiset ja uskaliaat kustannuspäätökset ovat aina olleet Gummeruksen toiminnan ydin. Suhtaudumme kirjallisuuteen rakastavasti ja intohimoisesti, ja meitä ohjaavat yhteiset arvot: rohkea mieli, avara katse ja vapaa sana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Gummerus

Palkitun Nilla Kjellsdotterin Murhia Pohjanmaalla -dekkareita on myyty jo yli 100 000 kappaletta – Taivaankartano ilmestyy suomeksi 12.6.30.5.2023 09:17:26 EEST | Tiedote

Nopeasti bestseller-dekkaristiksi nousseen Nilla Kjellsdotterin Murhia Pohjanmaalla -sarjan kahta ensimmäistä osaa on myyty yhteensä jo yli 100 000 kappaletta ruotsiksi ja suomeksi. Kjellsdotterin viime vuonna ilmestynyt läpimurtoteos Kivipuiston tyttö (Gummerus) palkittiin Suurella äänikirjapalkinnolla Storytel Awards -gaalassa vuoden 2022 parhaana jännityskirjana. Kjellsdotterille on myös myönnetty Österbottens svenska kulturfondin palkinto Pohjanmaan tunnetuksi tekemisestä. Murhia Pohjanmaalla -sarjan toinen osa Taivaankartano (Gummerus) ilmestyy suomeksi 12.6.

Maailmanloppu peruttu – 7 väitettä kiertotaloudesta on rohkea visio maailmasta, jossa vallitsee hyvän kierre22.5.2023 10:31:30 EEST | Tiedote

Kiertotalous on paras ja ehkä ainoa mahdollisuutemme elää nykyistä parempaa elämää rajallisten resurssien maapallolla, huomauttaa Pasi Nokelaisen uutuustietokirja Maailmanloppu peruttu – 7 väitettä kiertotaloudesta (Gummerus). Nokelaisella on hyviä uutisia: Kuluttamista ei tarvitse lopettaa, kun tavaroita käytetään palveluna omistamisen sijaan.

Ennakkotiedote: Kuinka suomalaisjuristi selviää vauva-arjesta Japanissa vailla kielitaitoa ja verkostoja? Kimono kireällä ilmestyy 7.6.12.5.2023 10:26:50 EEST | Tiedote

Anu Aspiala lähti vastasyntyneen esikoisensa kanssa vuodeksi Sapporoon puolisonsa työn vuoksi ja monien hulvattomien ja opettavaisten sattumusten kautta perehtyi äidin, lapsen ja perheen rooliin japanilaisessa kulttuurissa. Kimono kireällä – Kuinka selvisin vauvavuodesta Japanissa (Gummerus) vie keskelle teeseremoniaa huutavan vauvan kanssa, salakuvaamisen kohteeksi joutumista kauppareissulla ja ihmettelemään rokotuskäytäntöjä paikallisessa neuvolassa.

Nimitysuutinen: Aleksi Pöyry Gummeruksen kotimaisen kaunokirjallisuuden ja digitaalisten kirjojen kustantajaksi11.5.2023 11:14:31 EEST | Tiedote

Kustannusalalla vuodesta 2008 työskennellyt Aleksi Pöyry aloittaa Gummeruksen kotimaisen kaunokirjallisuuden ja digitaalisten kirjojen kustantajana sekä johtoryhmän jäsenenä 7.8.2023. Pöyry siirtyy Gummerukselle Storytelistä, missä hän on toiminut Pohjoismaiden Storytel Original -äänikirjatuotannoista vastaavana kustannuspäällikkönä. Ennen Storyteliä Pöyry työskenteli kustannuspäällikkönä Otavalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme