Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten

Päivi Kaikkonen är ny kommunikationschef vid Brottspåföljdsmyndigheten

Dela

Brottspåföljdsmyndigheten har utnämnt Päivi Kaikkonen till kommunikationschef. Hon inleder sitt arbete vid Brottspåföljdsmyndighetens centralförvaltningsenhet den 1 april 2020. Päivi Kaikkonen är magister i samhällsvetenskaper till utbildningen och har tidigare jobbat som kommunikationschef vid Regionförvaltningsverket i Lappland.

Hon har en gedigen erfarenhet av arbete som kommunikationschef och inom olika utvecklingsprojekt, först vid Lapplands länsstyrelse och sedan från 2010 vid Regionförvaltningsverket i Lappland. Hon har också flera års erfarenhet av journalistarbete på Iltasanomat och i andra medier.

— Kommunikationens betydelse har accentuerats också i statliga myndigheter för varje år som går. Ledarskap går ut på kommunikation och kraven som sätts på kommunikation har kontinuerligt ökat. Jag är verkligen glad över att att få komma och göra kommunikation tillsammans med Brottspåföljdsmyndighetens yrkeskunniga personal, konstaterar Päivi Kaikkonen.

Kommunikationschefen står i ledningen för Brottspåföljdsmyndighetens kommunikation och är medlem i både myndighetens och centralförvaltningsenhetens ledningsgrupper. Kaikkonen är för närvarande utnämnd till perioden från den 1 april till 30 juni 2020 och stannar i tjänsten fr.o.m. den 1 juli 2020, om den ordinarie tjänsteinnehavaren inte återvänder till tjänsten.

Kontaktinformation till kommunikationschef Päivi Kaikkonen fr.o.m. den 1 april:
tel. +358 29 56 88570
fornamn.efternamn@om.fi

För mer information kontakta
personaldirektör Marko Oresmaa
Brottspåföljdsmyndigheten
tel. +358 29 56 88455
marko.oresmaa(at)om.fi

Nyckelord

Bilder

Om

Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten
Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten
Lintulahdenkatu 5
00530 HELSINKI

029 56 88500http://www.rikosseuraamus.fi

Brottspåföljdsmyndigheten har hand om verkställighet av samhällspåföljder och fängelsestraff. Brottspåföljdsmyndigheten lyder under justitieministeriet. Brottspåföljdsmyndigheten har till uppgift att främja säkerheten i samhället genom att förebygga återfall i brott.

Följ Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Rikosseuraamuslaitos (RISE) - Brottspåföljdsmyndigheten

Rikosseuraamuslaitoksen toimet koronaviruksen leviämisen estämiseksi – harkinnassa tapaamisten ja toimintojen rajaaminen väliaikaisesti13.3.2020 17:57:25 EETTiedote

Rikosseuraamuslaitos on perustanut keskushallintoyksikköön valmiusryhmän seuraamaan ja koordinoimaan koronavirustilanteen aiheuttamia toimenpiteitä. Työtä tehdään läheisessä yhteistyössä Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) alaisen Vankiterveydenhuollon (VTH) kanssa, joka vastaa vankien terveydentilan seuraamisesta.

Vid Brottspåföljdsmyndigheten utgår säkerheten från interaktion3.3.2020 16:33:42 EETTiedote

Vid Brottspåföljdsmyndigheten ingår säkerheten i varje arbetstagares befattningsbeskrivning och utgångspunkten för säkerheten är ett interaktivt arbetsgrepp, arbete i nära kontakt med klienten. Vid myndigheten har det vidtagits ett flertal åtgärder för att utveckla säkerheten, vilket också är ett viktigt inslag i resultatmålen för Brottspåföljdsmyndigheten och justitieministeriet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum