Pälkäneen kunta

Pälkäne vie tamperelaisia ilmaiseksi fiilistelemään maaseutuelämää

Jaa

Maaseudun tulevaisuuden viime vuonna teettämä kysely osoitti, että lähes miljoona suomalaista haaveilee maalle muutosta. Reilun 6500 asukkaan Pälkäne iskee trendihermoon ja kutsuu nyt tamperelaiset tutustumaan maalla asumiseen.

Maaseutu nähdään nyt luonnonrauhaa tarjoavana kiireettömänä keitaana
Maaseutu nähdään nyt luonnonrauhaa tarjoavana kiireettömänä keitaana

5.9. pidettävä Maalle asumaan -päivä iskee trendihermoon

Moni suomalainen haaveilee maalle muutosta. Sitran Megatrendit 2020 -raportti kertoo lisäksi maaseudun imagomuutoksesta: ihmisten arvomaailman muuttuessa maaseutu nähdään nyt luonnonrauhaa tarjoavana kiireettömänä keitaana. 

Pälkäne iskee trendihermoon ja kutsuu nyt tamperelaisia 5.9. Maalle asumaan -tapahtumaan, jonne vieraat pääsevät suoraan Tampereen keskustorilta ilmaiskyydillä. Messuilla pääsee tunnustelemaan, mitä etuja maalla asuminen tarjoaa. 

Samaan aikaan järjestettävät Voi hyvin Pälkäneellä -messut täydentävät ohjelmatarjontaa. Esiintymässä siellä ovat muiden muassa Jutta ja Juha Larm

- Maalla asumisessa on monia hyvinvointitekijöitä: luonnonrauhaa ja stressittömyyttä, edullisia liikuntamahdollisuuksia, yhteisöllisyyttä ja alhaisemmat asumiskulut. Maaseututrendi näkyy suoraan tonttikaupassamme ja etenkin järvenrantatonttimme ovat nyt erittäin kysyttyjä, kertoo elinkeinojohtaja Jaana Koivisto Pälkäneen kunnasta. 

Tonttikierroksia Pälkäneen uusille asuinalueille 

Kostia Areenan valtaavilla messuilla on lukuisia asumiseen liittyviä näytteilleasettajia rakennusalan yrittäjistä sisustusliikkeeseen sekä vapaa-ajan toimijoihin. Vieraat pääsevät myös tonttikierroksille uusille Roholan ja Tommolan asuinalueille, ja lisäksi ennakkoesittelyssä on ensi keväänä myyntiin tuleva Vohlisaaren alue. 

- Meillä on niin paljon kysyntää Vohlisaareen, että rantatontit tullaan ratkaisemaan arpomalla. Myös muilla asuinalueillamme on hyvä imu, sillä olemme pitäneet hinnat alhaisina. Edullisimmillaan tontin saa hintaan 60 senttiä neliöltä. Kaavamme ovat sallivia ja mahdollistavat monenlaista rakentamista, lisäksi lupaprosessit ovat nopeita ja asiakaspalveluun panostetaan, Koivisto listaa syitä kysyntään. 

Maalle asumaan -messut ulottuvat myös Pälkäneen Luopioisten vireään kylään, jossa etämessukohteessa on esittelyssä uusi Kukkian lähityökeskus, yhteisöllisen asumisen malleja sekä minitaloalueita.

Messubussi lähtee lauantaina 5.9. Tampereen keskustorilta kello 9.15 ja paluukyyti takaisin on kello 15. Bussilipulla saa suositusta Nuijantalon Kahvila & Putiikista ilmaisen kahvin ja leivonnaisen. Lisäksi Nuijantalolla on messupäivän kunniaksi erikoistarjouksia. Kahvilasta saa keittolounaan oheen ostettua vaikkapa laadukasta viiniä. Nuijantalon Kahvila & Putiikki onkin tänä kesänä tullut tunnetuksi suosituista viini-illoistaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jaana Koivisto
elinkeinojohtaja
Pälkäneen kunta
p. 050 521 5240
jaana.koivisto@palkane.fi

Kuvat

Maaseutu nähdään nyt luonnonrauhaa tarjoavana kiireettömänä keitaana
Maaseutu nähdään nyt luonnonrauhaa tarjoavana kiireettömänä keitaana
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pälkäneen kunta
Pälkäneen kunta
Keskustie 1
36600 PÄLKÄNE

03 579 11http://www.palkane.fi

Pälkäne sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa ja Tampereen seutukunnassa. Siellä asuu noin 6500 ihmistä. Pälkäne on tunnettu upeasta luonnostaan ja yhteisöllisyydestään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pälkäneen kunta

Kylien oma Tinder kutsuu rakastumaan kotimaanmatkailuun18.6.2019 08:00:00 EESTTiedote

Kotimaanmatkailun suosion kasvusta on uutisoitu paljon tänä keväänä. Ympäristötietoiset matkailijat, erityisesti nuoret, ovat tajunneet, että kotimaassa on paljon ulkomaiden metropoleille vertoja vetäviä kohteita, jotka saavuttaa paitsi luontoa myös kukkaroa säästäen. Mutta miten matkailijat löytävät uusia kiinnostavia kohteita? Viime kesänä vuoden trendikkäimmäksi matkailukohteeksi julistautuneella Pälkäneellä keksittiin vastata matkailijoiden ongelmaan Kylä-Tinderillä.

Pälkäne antoi kuntamarkkinointinsa lasten käsiin12.8.2016 09:12:05 EESTTiedote

Pälkäneen kunta päätti laittaa viestintänsä uuteen uskoon. Keväällä käynnistynyt kehitystyö nojaa elinvoimastrategiaan, joka syntyi yhteistyössä kuntalaisten kanssa. Elinvoimastrategia määrittelee sen, mitä Pälkäne on: laadukkaan ja viihtyisän arjen liikunnallinen ja aktiivinen hyvinvointikunta. Paikka, jossa kaikkien asukkaiden, yrittäjien ja matkailijoiden mielipiteellä on tasavertainen merkitys.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme