Kangasala-talo Oy

Palkittu pianotrio valloittaa Kangasala-salin Beethovenilla ja Brahmsilla

Jaa

Kangasala-salin klassisen musiikin kevät jatkuu keskiviikkona 7.2., kun viulisti Pietari Inkisen, sellisti Tuomas Ylisen ja pianisti Valeria Resjanin trio esiintyy Kangasala-salissa.

Palkittu pianotrio esiiintyy ensi kertaa Kangasala-salissa.
Palkittu pianotrio esiiintyy ensi kertaa Kangasala-salissa.

Vuodesta 2005 yhdessä esiintynyt palkittu pianotrio esittää klassis-romanttisessa ohjelmistossaan Ludwig van Beethovenin (1770-1827) ja Johannes Brahmsin (1833-1897) tuotantoa.

Viulisti Pietari Inkinen on Kuopion viulukilpailuiden voittaja vuodelta 2000. Viulistinuransa ohella hänen kapellimestarin uransa on kansainvälisesti kovassa nosteessa.

Valeria Resjan voitti Maj Lind -pianokilpailun vuonna 1992 ja on sen jälkeen tehnyt menestyksekästä uraa orkesterisolistina ja kamarimuusikkona sekä opettajana.

Tuomas Ylinen on Turun sellokilpailuiden voittaja vuodelta 2002 ja toimii tätä nykyä Helsingin kaupunginorkesterin 1. soolosellistinä.

Trio on konsertoinut ympäri Eurooppaa, muun muassa Wigmore-Hallissa Lontoossa. Tulevaisuudessa suunnitelmiin kuuluu aktiivinen konserttitoiminta Suomessa ja Japanin kiertue.

Trio Inkinen, Ylinen, Resjan Kangasala-salissa ke 7.2.2018 klo 19, Liput Kangasala-talolta 25/23 €, Lippu.fi alk. 27,50/25,50 € sis. Lippu.fi palvelumaksun.

Mediakuvia
https://www.dropbox.com/sh/0ul1tawhvogrkpd/AAC_vkgfNR7AMw1fchy16ITWa?dl=0

www.kangasala-talo.fi

www.facebook.com/kangasalatalo

www.twitter.com/Kangasalatalo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Laura Pekkala
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
Kangasala-talo Oy 
050 300 1391
laura.pekkala@kangasala-talo.fi

Kuvat

Palkittu pianotrio esiiintyy ensi kertaa Kangasala-salissa.
Palkittu pianotrio esiiintyy ensi kertaa Kangasala-salissa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kangasala-talo Oy
Kangasala-talo Oy
Kuohunharjuntie 6
36201 Kangasala

040 773 0148http://www.kangasala-talo.fi/

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasala-talo Oy

Klassista, jazzin sykäyksiä ja musikaalien energiaa keväällä Kangasala-talossa7.11.2018 14:48Tiedote

Kangasala-talon kevään huippunimiä ovat baritoni Sauli Tiilikainen, sopraano Johanna Rusanen-Kartano, tenori Jyrki Anttila sekä pianisti Paavali Jumppanen. Jazzin sävyihin vievät Jukka Iisakkilan tähdittämä The Breed, joka esittää Pekka Pohjolan musiikkia sekä Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet. Vuoden avaa Kangasalan lukion ja teatteriammattilaisten yhteistyössä tekemä ja Kangasala-talossa kantaesitettävä Hullu prinssi -fantasiamusikaali.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme