Vaasan kaupunki - Vasa stad

Palosaaren kuntosali lopettaa toimintansa

Jaa

Vaasan kaupungin ylläpitämä ikäihmisten kuntosali Palosaarella lopettaa toimintansa. Sali on ollut koronavirustilanteen takia kiinni maaliskuusta asti. Vuokrasopimus irtisanoutuu kiinteistökaupan takia.

Palosaaren kuntosali osoitteessa Palosaarentie 26 lopettaa toimintansa. Kiinteistö, jossa kuntosali sijaitsee, on myyty KPO-Kiinteistöt Oy:lle. Uusi kiinteistön omistaja haluaa tilat omaan käyttöönsä. Tästä johtuen vuokrasopimus Vaasan kaupungin kanssa lopetetaan jo 31.5.2020 ja tila tyhjennetään kesäkuussa. Kuntosali on ollut koronavirustilanteen takia suljettuna.

- On hyvin ikävää, että kuntosali joudutaan lopettamaan. Toisaalta emme olisi koronaviruksen takia voineet avata sitä tänä kesänä, emmekä ehkä syksylläkään. Kuntosalin käyttäjiin tullaan olemaan yhteydessä kesän aikana ja heille tarjotaan mahdollisuutta ylläpitää ja kohentaa kuntoaan koti- ja laitoshoidon muilla kuntosaleilla, kertoo koti- ja laitoshoidon johtaja Leif Holmlund.

 

Yhteyshenkilöt

koti- ja laitoshoidon johtaja Leif Holmlund
p. 0400 737 332, leif.holmlund@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ilkivallan kohteeksi joutunut pyörälaskuri on nyt uusittu 9.7.2020 13:58:07 EESTTiedote

Palosaaren sillalla komeilee nyt uusi näytöllinen laskuri. Edellinen pyörälaskuri joutui ilkivallan kohteeksi, ja se rikottiin. Uusi laskuri laskee sekä ohi kulkevat pyöräilijät että jalankulkijat. Laskuri ilmoittaa kyseisen päivän ja koko vuoden tulokset. Vaasassa on yhteensä viisi pyörälaskuria, joista yhdessä on näyttö. Laskureiden tietoihin voi tutustua verkkosivullamme osoitteesta www.vaasa.fi/pyoraily

Den vandaliserade cykelräknaren har nu förnyats 9.7.2020 13:56:35 EESTTiedote

På Brändö bro ståtar nu en ny displayförsedd räknare. Den förra cykelräknaren vandaliserades och gick sönder. Den nya räknaren räknar både passerande cyklister och fotgängare. Räknaren meddelar resultaten för ifrågvarande dag och för hela året. I Vasa finns totalt fem cykelräknare, av vilka en har display. På vår webbsida på adressen www.vaasa.fi/sv/cykling kan man bekanta sig med uppgifterna i räknarna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme