Vaasan kaupunki - Vasa stad

Palosaaren yrityskeskus Oy:n määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi Tapio Ollikainen

Jaa

Palosaaren yrityskeskus Oy:n toimitusjohtaja Anne Volaman siirryttyä eläkkeelle keväällä, yhtiön hallitus päätti nimittää uudeksi toimitusjohtajaksi Tapio Ollikaisen 1.6. alkaen. Toimitusjohtajuus on määräaikainen 31.12.2020 asti. Ollikainen on aikaisemmin toiminut yhtiön hallituksessa, joten hän tuntee yrityksen ja on siksi luonteva valinta toimitusjohtajaksi. Ollikainen jatkaa samanaikaisesti myös Vaasan kaupungin toimitilajohtajana.

Palosaaren yrityskeskus Oy:n määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimetty Tapio Ollikainen 31.12.2020 saakka. Yhtiön hallitus halusi toiminnan jatkuvan keskeytyksettä ja kehittämismyönteisesti, joten yhtiön johtoon päätettiin kutsua määräaikaisesti hallituksessa aikaisemmin toiminut Ollikainen, jolle yhtiö ja toiminta on jo tuttua.

- Ollikainen on kehittänyt menestyksekkäästi Vaasan talotoimen toimintakulttuuria sen kolmen vuoden aikana, jolloin hän on ollut virassaan. Hänellä on myös aikaisempaa kokemusta toimitusjohtajan työstä, joten yhtiö saa kokeneen tekijän vetovastuuseen, taustoittaa yhtiön hallituksen puheenjohtaja, kaupunginjohtaja Tomas Häyry.

Ennen Vaasan kaupungille siirtymistään Ollikainen toimi Wärtsilässä kansainvälisissä kiinteistöjohdon tehtävissä. Ollikainen jatkaa samanaikaisesti edelleen myös Vaasan kaupungin toimitilajohtajan tehtävässä.

- Odotan innolla uusia haasteita. Palosaaren yrityskeskuksella on pitkät perinteet toimitilojen omistajana, kehittäjänä ja vuokraajana. Aloitan uudessa tehtävässä tutustumalla ensin syvällisemmin yhtiön henkilöstöön, toimintakulttuuriin, talouteen ja strategiaan. Koen, että minulla näihin asioihin annettavaa, kertoo Ollikainen.

Yhteyshenkilöt

Tapio Ollikainen, toimitusjohtaja
puh. 040 066 5090
s-posti tapio.ollikainen@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ilkivallan kohteeksi joutunut pyörälaskuri on nyt uusittu 9.7.2020 13:58:07 EESTTiedote

Palosaaren sillalla komeilee nyt uusi näytöllinen laskuri. Edellinen pyörälaskuri joutui ilkivallan kohteeksi, ja se rikottiin. Uusi laskuri laskee sekä ohi kulkevat pyöräilijät että jalankulkijat. Laskuri ilmoittaa kyseisen päivän ja koko vuoden tulokset. Vaasassa on yhteensä viisi pyörälaskuria, joista yhdessä on näyttö. Laskureiden tietoihin voi tutustua verkkosivullamme osoitteesta www.vaasa.fi/pyoraily

Den vandaliserade cykelräknaren har nu förnyats 9.7.2020 13:56:35 EESTTiedote

På Brändö bro ståtar nu en ny displayförsedd räknare. Den förra cykelräknaren vandaliserades och gick sönder. Den nya räknaren räknar både passerande cyklister och fotgängare. Räknaren meddelar resultaten för ifrågvarande dag och för hela året. I Vasa finns totalt fem cykelräknare, av vilka en har display. På vår webbsida på adressen www.vaasa.fi/sv/cykling kan man bekanta sig med uppgifterna i räknarna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme