Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Palosuojelurahaston avustus kolmelle Mustasaaren kunnan paloasemahankkeelle

Jaa
Avustus Koivulahden, Sepänkylän ja Björköbyn paloaseman peruskorjaukseen.

Palosuojelurahasto on myöntänyt avustusta kolmen paloaseman rakennushankkeisiin Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston alueella. Tällä hakemuskierroksella avustusta haki vain Mustasaaren kunta, jolle myönnettiin avustus kolmelle rakennushankkeelle. Palosuojelurahaston rakennushankeavustus on tarkoitettu kunnille ja sopimuspalokunnille.

Avustusta Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston alueella saivat seuraavat hankkeet:

  • Mustasaaren kunta, Koivulahden paloasemarakennuksen peruskorjaushanke 84 880 euroa
  • Mustasaaren kunta, Sepänkylän paloasemarakennuksen peruskorjaushanke 77 680 euroa
  • Mustasaaren kunta, Björköbyn paloasemarakennuksen peruskorjaushanke 30 680 euroa

Palosuojelurahasto tekee kalustohankkeisiin liittyvät avustuspäätökset touko- tai kesäkuussa tänä vuonna.

Aluehallintovirasto koordinoi ja neuvoo

Aluehallintovirasto lähettää Palosuojelurahaston hakukierrosten hakuohjeet toimialueensa hyvinvointialueille. Hyvinvointialue toimittaa hakemusasiakirjat puoltojärjestyksen kera aluehallintovirastolle. Aluehallintovirasto asettaa hakemukset perusteltuun tärkeysjärjestykseen ja lähettää ne Palosuojelurahastolle. Hakemukset käsitellään kahdessa eri ryhmässä: sopimuspalokuntien hakemukset ja kuntien hakemukset.

Avustusta haetaan Palosuojelurahaston määrääminä aikoina yleensä kerran vuodessa.

Tietoa palosuojelurahastosta löytyy osoitteesta www.palosuojelurahasto.fi  https://www.palosuojelurahasto.fi/avustukset 


Lisätietoa:
pelastustarkastaja Arto Laine, p. 0295 018 516
arto.j.laine@avi.fi
pelastusylitarkastaja Jussi Herranen, p. 0295 018 505
jussi.herranen@avi.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket
Aluehallintovirasto/RegionförvaltningsverketAluehallintovirastossa edistämme perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumista, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä alueilla. Hoidamme myös lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä alueillamme. Toimintaamme ohjaa kahdeksan ministeriötä.

Aluehallintoviraston verkkosivut

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket

Käsinhionta kärkisorvilla toi sakkoja työnjohtajalle ja yhteisösakon työnantajalle1.6.2023 11:15:07 EEST | Tiedote

Satakunnan käräjäoikeus on 30.5.2023 tuominnut satakuntalaisen metallialan yrityksen työnjohtajan 16 päiväsakkoon ja yhtiön 3000 euron yhteisösakkoon työturvallisuusrikoksesta. Käsiteltävänä oli kesäkuussa 2021 tapahtunut työtapaturma, jossa käsinhiontaa kärkisorvilla tehneen työntekijän hanska oli tarttunut hiottavana olleeseen akseliin. Työntekijä oli siis hionut sorvissa pyörivää kappaletta siten, että hän oli pitänyt hiomanauhaa molemmista päistä käsin samalla, kun akseli oli pyörinyt sorvissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme