Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

Palvelualojen avoinna olevia työpaikkoja täytetään Loistoduuniin!-rekrytointitapahtumassa

Jaa

Palvelualoille kaivataan tekijöitä. Loistoduuniin!-rekrytointitapahtumassa 28.4. rekrytoimassa on jopa 40 alan työnantajaa.

Loistoduuniin!-rekrytointitapahtumia on järjestetty jo useana vuonna eri toimialoille. Nyt tapahtuma palaa kahden vuoden tauon jälkeen.
Loistoduuniin!-rekrytointitapahtumia on järjestetty jo useana vuonna eri toimialoille. Nyt tapahtuma palaa kahden vuoden tauon jälkeen.

Loistoduuniin! -rekrytointitapahtumassa 28.4. palvelualojen työnantajat ja työnhakijat kohtaavat. Tarjolla on kymmeniä työpaikkoja. Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille, niin palvelualojen uusille tulokkaille kuin vanhoille konkareillekin.

– Lähdimme toteuttamaan Loistoduuniin-tapahtumaa palvelualoille, koska siellä on nyt paljon avoimia työpaikkoja ja työllisyysnäkymät ovat hyvät tulevaisuudessakin. On hienoa päästä toteuttamaan rekrytointitapahtuma livenä TAKK:lla ja toivommekin paikalle paljon työnhakijoita. Mukaan kannattaa tulla, vaikka aiempaa osaamista alalta ei olisi. Teemme yritysten kanssa tiivistä yhteistyötä ja voimme usein tarjota mahdollisuuden työllistymiseen koulutuksen avulla, kertoo yrityspalvelupäällikkö Annika Peltomaa TAKK:lta.

Työnantajat hakevat tekijöitä muun muassa astiahuoltajan, aulapalvelutyöntekijän, festaribaarityöntekijän, hotellisiivoojan, kiinteistönhoitajan, kotipalveluyrittäjän, liikenneasematyöntekijän, myyjän, vartijan ja tapahtumatyöntekijän tehtäviin, sekä moniin muihin.

Mukana olevat työnantajat (tilanne 21.4.2022)

- Valkeakosken kaupunki

- Aican Henkilöstöpalvelut

- Winclean Oy

- Tays Sairaalahuolto

- Pirkanmaan TE-toimisto

- EEZY

- Valkeakosken kaupunki

- Campusta Oy

- Securitas Oy

- Rafla Rekry

- Kotoa

- Pirkanmaan Osuuskauppa

- SOL Palvelut Oy

- ISS Palvelut

- StaffPoint

- Lempäälän Ehtookoto ry

- Defentor Oy Vartiointipalvelu

- Tampereen kaupungin työllisyys ja kasvupalvelut

- Kaukajärviosuuskunta/ Kartanon Kiinteistöpalvelut ja Kartanon puhtauspalvelut

- N-Clean

- Pirkanmaan Voimia Oy

- Kotikatu Oy

- Lekitek Oy

- NoHo Partners

- RekryDiili

- Aalto Clean Oy

- Sokotel Oy

- Sotainvalidien Veljesliiton Pirkka-Hämeen piiri ry

- L&T Siivous OY

- Onni Hoiva

- Barona

- HH-kiinteistöpalvelut Oy

- Lokki Henkilöstöpalvelut

- Attendo

- Inhouse Partners

- Uusi Era Palvelut

- Gronlund Palvelut

Työpaikkojen lisäksi esillä ovat ajankohtaiset koulutus- ja oppisopimusmahdollisuudet sekä rekrytoivat koulutukset, joiden kautta työnhakijat voivat työllistyä yrityksiin. Tapahtuman järjestää Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK.

Loistoduuniin!-rekrytointitapahtuma tekee paluun kahden vuoden tauon jälkeen. Tällä kertaa tapahtuma tuo yhteen palvelualojen työnantajat ja työnhakijat. Tapahtuma järjestetään aina alakohtaisena, mikä helpottaa työpaikkojen ja -hakijoiden kohtaamista. Loistoduuneja on järjestetty muun muassa metalli-, rakennus- ja autoaloille, puhdistus-, kiinteistöpalvelu- ja kotityöpalvelualoille, hoiva-alalle sekä kaupan ja liiketalouden alalle.

Kutsu

Loistoduuniin -rekrytointitapahtuma 28.4.2022 klo 13–15 TAKK:n Nirvan kampuksella (Kurssikeskuksenkatu 11, Tampere). Tervetuloa jututtamaan yritysten edustajia ja työnhakijoita! Tapahtumaan on maksuton meno-paluukuljetus TAKKin bussilla Keskustorilta Vanhan kirkon edestä klo 13. Kyytiin on ilmoittauduttava etukäteen: www.takk.fi/duuni

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Loistoduuniin!-rekrytointitapahtumia on järjestetty jo useana vuonna eri toimialoille. Nyt tapahtuma palaa kahden vuoden tauon jälkeen.
Loistoduuniin!-rekrytointitapahtumia on järjestetty jo useana vuonna eri toimialoille. Nyt tapahtuma palaa kahden vuoden tauon jälkeen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK
Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK
Tampereen valtatie 15
33100 TAMPERE

Vaihde 03 2361 111, info@takk.fihttp://www.takk.fi

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on monialainen ammatillinen kouluttaja ja työelämän kehittäjä. Vuosittain TAKKissa opiskelee noin 11 000 aikuista ja henkilöstöä on n. 250. TAKKia ylläpitää Tampereen Aikuiskoulutussäätiö sr. Tarjolla on ammatillisia perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta yli 20 ammattialalta. Koulutuksia, toimintaa ja oppimisympäristöjä kehitetään tiiviissä yhteistyössä työelämän ja yritysten kanssa. Yrityksille ja organisaatioille on tarjolla joustavat ja yksilölliset henkilöstön osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen palvelut.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme