Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Palveluntuottaja, tule mukaan ideoimaan maailman älykkäintä sairaalaa

Jaa

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri järjestää markkinavuoropuhelun OYS 2030 -uudistamisohjelman 2. vaiheen toteutuksesta.

Tilaisuuden tavoitteena on kartoittaa markkinoita, hakea ideoita ja tietoa rakennushankkeen toteutukseen sekä keskustella toteutusmuodoista ja -tavoista yhdessä palveluntarjoajien kanssa.

Uudistamisohjelman toinen vaihe kattaa OYS:n uuden sairaalan C-talon toteuttamisen. Hankkeen laajuus on noin 80 000 brm2, minkä lisäksi rakennetaan maanalaista paikoitusta. Rakentaminen ajoittuu vuosille 2021–2028. Hankkeen lopullinen laajuus ja sisältö tarkennetaan varsinaisessa hankintailmoituksessa.

Ennakkoilmoitus 2. vaiheen toteuttajahankinnasta ja kutsu markkinavuoropuheluun on julkaistu HILMA:ssa 18.1.2020:

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/29289/notice/36427/overview

Markkinavuoropuhelu järjestetään maanantaina 10.2.2020 kello 14–16 OYS TestLabin tiloissa, osoitteessa Leivonkaari L3, sisäänkäynti A5:5, 1. kerros.

Yhteyshenkilöt

Kari-Pekka Tampio, ohjelmajohtaja, OYS 2030 -uudistamisohjelma, PPSHP, p. 040 151 4005, kari-pekka.tampio(at)ppshp.fi

Soile Juusola, projekti-insinööri (hankinnat), OYS 2030 -uudistamisohjelma, PPSHP,
p. 040 179 7948, soile.juusola(at)ppshp.fi

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme