Viisas Elämä Oy

Parane puhtaalla ravinnolla

Jaa

Ruoka voi sairastuttaa, mutta se voi myös tukea parantumista. Karita Aaltosen ja Kaie Hakosen uutuuskirja Valoa lautasella – Parane puhtaalla ravinnolla on herättelevä ja inspiroiva teos, jonka perustana on kirjoittajien omat uskomattomat parantumiskokemukset, parantavasta ruoasta tehdyt tutkimukset ja herkulliset ohjeet.

Kuva: Kristiina Männik Kivi
Kuva: Kristiina Männik Kivi

Valoa lautasella – Parane puhtaalla ravinnolla (Viisas Elämä) sisältää noin sata immuniteettia vahvistavaa reseptiä sekä vinkkejä terveyden asiantuntijoilta. Omat noitajuomareseptinsä jakavat muun muassa Jaakko Halmetoja, Virpi Raipala-Cormier, Tomi Kokko ja Tara Lange. Kirja esittelee tärkeää tutkimustietoa ruoan terveysvaikutuksista, jotta jokainen meistä voi tehdä vastuullisia päätöksiä omasta ruokavaliostaan.

Puhtaalla ravinnolla on ollut tärkeä rooli Karita Aaltosen ja Kaie Hakosen omissa parantumistarinoissa. Karita on joogaopettaja ja hyvinvointivalmentaja, joka on toipunut parantumattomaksi luokitellusta aivosyövästä. Nykyään Karita tekee kaikkensa auttaakseen muita ylläpitämään ja parantamaan terveyttään. Hänen suurin tehtävänsä on saada lääketiede, täydentävät hoidot, ruokavalio ja mielen merkitys lähemmäksi toisiaan. Kaie Hakonen on kokenut muun muassa burnoutin, painojojoilun ja masennuksen. Hän on nykyään tervettä elämää elävä reseptitaikuri ja ruokakirjailija, jonka lautaselta ei vielä 15-vuotta sitten löytynyt juurikaan kasviksia, hedelmiä tai marjoja.

Tämä voimakaksikko tietää, että parantuminen on monen asian summa. Kirjassa kerrotaan, mitkä asiat ovat tärkeitä silloin, kun haluaa parantua. Teoksessa keskitytään niistä ennen kaikkea parantavaan ruokavalioon, sillä siihen liittyviä kysymyksiä Karitalta kysytään jatkuvasti. Valoa lautasella – Parane puhtaalla ravinnolla on kirja kaikille, jotka haluavat huolehtia itsestään  ja ottaa vastuun omasta hyvinvoinnistaan.

Karita Aaltonen on aiemmin julkaissut parantumiskertomuksensa Uskalla parantua (Viisas Elämä, 2017), jossa hän kertoo toipumisestaan  parantumattomaksi uskotusta syövästä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:

Sanna Salmevaara
puh. 044 980 3071

Kuvat

Kuva: Kristiina Männik Kivi
Kuva: Kristiina Männik Kivi
Lataa
Kansi: Jaana Virronen, kuva: Kristiina Männik Kivi
Kansi: Jaana Virronen, kuva: Kristiina Männik Kivi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Terveesti tasapainossa13.1.2021 08:46:19 EETTiedote

Uutuuskirja Terveesti tasapainossa on psykologi Satu Lähteenkorvan käytännönläheinen kannanotto ihmisen epätasapainoon ja väsymykseen tässä ajassa. Yksilökeskeisyyden aikakausi on opettanut meille yksinpärjäämisen ihanteen ja sairastuttavan elämäntavan, joka on vihdoin alkanut murentua. On aika oppia tunnistamaan psykologiset ja fyysiset hälytyskellomme sekä itseemme kohdistuvat vaatimukset, jotta voimme tukea hyvinvointiamme ja estää uupumisen.

Kurkistus huippuvalmentajan pään sisälle9.12.2020 11:30:57 EETTiedote

Ilkka Koppelomäki on erittäin suosittu itsensä johtamisen valmentaja, kirjoittaja ja Uskalla innostua -yrityksen perustaja, joka on auttanut ihmisiä voimaan paremmin jo yli 10 vuoden ajan. Hänen uusin teoksensa Saa mitä haluat – Elämäsi kirja on jatkoa suursuosion saavuttaneelle Saa mitä haluat -oppaalle. Tämä arjen suunnittelukirja auttaa toteuttamaan tavoitteet ja pysäyttää tarkastelemaan sitä, mitä elämältä oikeasti haluaa ja miten siitä voi tehdä mielekästä. Se näyttää, miten huippuvalmentaja suunnittelee oman elämänsä ja miten se on meille kaikille mahdollista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme