Pirkanmaan ELY-keskus

Parkanon Käenkosken sillan peruskorjaus sulkee sillan ajoneuvoliikenteeltä 5.7.-6.8.

Jaa

Huhtikuussa käynnistyneen Käenkosken sillan peruskorjaustyö Parkanossa etenee. Uudenasemantiellä (Maantie 2742) sijaitsevan sillan työt ovat edenneet tähän asti aikataulussa ja suunnitellusti sillan kannen pintarakenteiden uusimiseen. Sillan vanha kansi on todettu työn aikana olevan huonommassa kunnossa kuin mitä sillan erikoistarkastuksessa oli aikanaan todennettu. Sillan kannessa osittain syvälle päässeen rapautumisen johdosta kannelta joudutaan poistamaan betonia enemmän kuin oli suunniteltu ja nyt poistettavat rapautuneet betonoinnit korjataan laajalla muotoiluvalulla.

Tämän korjaustyövaiheen ajaksi liikenne sillalla joudutaan sulkemaan ja liikenne ohjaamaan kiertotielle (karttakuva). Jalankulku ja pyöräilyliikenteelle pyritään järjestämään kulkuväylä sillan yli, mutta yhteydessä saattaa olla hetkellisiä lyhyitä katkoja. Työvaihe kestää arviolta 5 viikkoa ajalla 5.7 - 6.8.2021.

Käenkosken silta on rakennettu vuonna 1971 ja se on nyt peruskorjausiässä. Liikennemäärä sillalla on noin 725 ajoneuvoa vuorokaudessa. Käenkosken sillan korjaustyön yhteydessä sillasta uusitaan reunapalkit, pintarakenteet, kuivatuslaitteet ja kaiteet. Lisäksi mm. betonirakenteiden vauriot korjataan ja sillan laakerit uusitaan.  Työt valmistuvat kokonaisuudessaan loppusyksyllä 2021.

Toivomme tienkäyttäjiltä varovaisuutta työmaan kohdalla sekä liikuttaessa kiertotiellä.

Pahoittelemme korjaustöiden aiheuttamia haittoja tielläliikkujille.

Korjaustöitä tehdään maanantaista perjantaihin kello 7.00-20.00  ja tarvittaessa lauantaina kello 9.00-18.00.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Elinkeino- liikenne- ja ympäristökeskus
Projektipäällikkö Mikko Asunen
Puhelin 0295 024 106

Oteran Oy
Työpäällikkö Timo Äkräs, puhelin 0400 128 996
Työmaapäällikkö Riku Vanhanen, puhelin 040 573 2813

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme