Partioaitta Oy

Partioaitta laajentaa vuokrauspalveluaan osana kestävää kehitystä

Jaa

Partioaitta tuplaa vuokrauspalvelua tarjoavien myymälöiden määrän parhaimpaan kesäsesonkiin. Viime vuonna aloitettu vuokrauspalvelu on saanut hyvän vastaanoton ja nyt vuokrauspalvelua laajennetaan kuudesta kolmeentoista myymälään.

Partioaitan laadukkaat vuokravarusteet ovat turvallinen vaihtoehto retkeilijälle. Erityisesti aloittelevalle retkeilijälle vuokrausvalikoimasta löytyy varusteet, joiden kanssa pääsee helposti harrastuksessa alkuun. Vuokrauspalvelu tarjoaa mahdollisuuden vuokrata teltan, rinkan, retkikeittimen, makuualustan tai vaellussauvat, oli kyseessä sitten viikonloppuretki tai koko viikon vaellus. Vuokrauspalvelu sopii myös silloin, jos haluaa kokeilla eri malleja, tuotemerkkejä ja varusteita kunnolla ennen ostopäätöstä.

Vuokrauspalvelu osana kestävää kehitystä

- Vuokraus on sekä vastuullinen että käytännöllinen mahdollisuus nauttia ulkoilusta. Aina ei tarvitse omistaa kaikkea, voi omistaa kaikki henkilökohtaiset varusteet, kuten kengät, takin tai housut, jossa istuvuus, teknillisyys tai ulkonäkö on tärkeä elementti. Varusteet, kuten teltta, keitin, sauvat ja rinkka voi olla tuote, jota retkellä ehdottomasti tarvitaan mutta sen omistaminen ei ole välttämätöntä, sanoo Partioaitan myyntipäällikkö Tommi Nordman.

Kiertotalous on osa Partioaitan pitkän tähtäimen tavoitteita ja vuokrauspalvelu tukee kehitystä oikeaan suuntaan. Partioaitan toimitusjohtaja Nina Ehrnrooth uskoo, että vuokrauspalvelu myös entisestään kannustaa ihmisiä liikkumaan luonnossa.

-Varusteiden vuokraaminen on osa kestävämpää kulutusta. Uskomme, että luonnossa liikkuminen myös lisää halua ja kiinnostusta pitää ympäristöstä huolta, mikä on kestävän kehityksen osalta koko yhteiskunnalle tärkeää, sanoo Nina Ehrnrooth.

Vuokrauspalvelu on lanseerattu Saariselän, Turun Hansan, Oulun, Tampereen Hämeenkadun, Kuopion, Rovaniemen, Jyväskylän, Vaasan, Lahden, Helsingin Yrjönkadun ja Espoon Sellon myymälöissä, sekä Vantaan Outlet-myymälässä. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. 365-klubilaiset saavat vuokrauksesta alennusta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Partioaitta Oy
Partioaitta Oy
Nuijamiestentie 5 C
00400 Helsinki

http://www.partioaitta.fi

Partioaitta

Partioaitta on Suomessa toimiva ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden vähittäismyyntiin erikoistunut yritys, jonka 20 myymälää ja verkkokauppa palvelevat ympäri Suomen. Partioaitta on palkittu sekä alansa arvostetuimpana että alansa vastuullisimpana toimijana. Se noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä, yrityksen arvoihin – laatu, luonto, palvelu, osaaminen ja valikoima – perustuvia periaatteita ja on sitoutunut YK:n Global Compact -yritysvastuualoitteeseen. Partioaitta on osa ruotsalaista Frilufts Retail Europe AB -yhtiötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Partioaitta Oy