Partioaitta Oy

Partioaitta lahjoittaa yli 120 000 euroa luonto- ja ympäristöhankkeisiin

Jaa

Partioaitta tekee merkittävän lahjoituksen suomalaiseen ympäristönsuojeluun ja luonnossa liikkumisen edistämiseen. Lahjoituksen kohteina ovat Pidä Lappi Siistinä ry, John Nurmisen Säätiö sekä SOS-Lapsikylä.

Partioaitan lahjoituksella kunnostetaan muun muassa Hetta-Pallas-vaellusreittiä osana Kestävästi tunturiin -projektia. Kuva: Jari Ylläsjärvi
Partioaitan lahjoituksella kunnostetaan muun muassa Hetta-Pallas-vaellusreittiä osana Kestävästi tunturiin -projektia. Kuva: Jari Ylläsjärvi

Yli 60 000 euroa Hetta-Pallas-vaellusreitin kunnostustöihin

Partioaitan lahjoitussumma muodostuu yrityksen kanta-asiakasjärjestelmän, 365-klubin, kautta tehdyistä ostoista, joista yksi prosentti ohjataan hyväntekeväisyyteen Ympäristöbonuksena. Ympäristöbonus jaetaan luonnonsuojelu- ja yhteiskuntavastuukohteille, jotka klubilaiset valitsevat äänestämällä.

Lahjoitimme Ympäristöbonusta nyt viidettä kertaa, ja tämä on meille pysyvä ja konkreettinen tapa tukea ympäristönsuojelua ja luonnossa liikkumistaTällä kertaa lahjoituksen saavat Hetta-Pallas-vaellusreittiä kunnostava Pidä Lappi Siistinä ry, puhtaan Itämeren puolesta toimiva John Nurmisen Säätiö sekä SOS-Lapsikylä, joka tukee lahjoituksella lasten mahdollisuuksia ulkona liikkumiseen, kertoo Partioaitan toimitusjohtaja Nina Ehrnrooth.  

Saamallaan 61575 euron ympäristöbonuslahjoituksella Pidä Lappi Siistinä ry järjestää talkooleirejä pohjoisen kansallispuistoissa sekä vieraslaji- ja siivoustalkoita kaupunkialueilla. Talkooleireillä kunnostetaan tupia ja liitereitä, uusitaan pitkospuita ja reittien merkintöjä. Kestävästi tunturiin -projektin toteuttajana on Pidä Lappi Siistinä ry sekä Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ja Metsähallitus.

Kymmeniä tuhansia euroja puhtaalle Itämerelle ja lasten ulkoliikunnan tukemiseen

John Nurmisen Säätiö toteuttaa lähes 37 000 euron tuella Puhdas Itämeri -hankkeita. SOS-Lapsikylä edistää saamallaan 24 630 euron Ympäristöbonuksella Unelmista totta -hanketta, jossa tuki ohjautuu haastavassa elämäntilanteessa olevien perheiden lasten ohjatun ja säännöllisen, luonnossa tapahtuvan ja ympäristökasvatusta tukevan harrastustoiminnan tukemiseen.

Vuoden 202lahjoituskohteet on julkistettu

Ympäristöbonustilaisuudessa julkaistiin myös vuoden 2021 Ympäristöbonuksen saajat ja kohteet, joille kuluvan vuoden aikana kerättävä Ympäristöbonus jaetaan ensi vuoden alussa.  

“Meille on tärkeää, että asiakkaamme tietävät, mihin Ympäristöbonuksena kertyvää hyväntekeväisyyssummaa kerätäänJulkistamme uudet kohteet heti vuoden alussa, joten 365-klubilaiset tietävät tarkalleen, mille kohteille lahjoitamme yhden prosentin heidän ostostensa loppusummasta,” Ehrnrooth kertoo.  

Tänä vuonna kertyvästä lahjoitussummasta Partioaitta antaa 50 % Helsinki Foundationille vanhojen metsien ja arvokkaiden luontoalueiden suojeluun Suomessa, 30 % John Nurmisen Säätiölle Itämeren ja sen perinnön suojeluun sekä 20 % Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitolle projektiin, jossa kaikille opettajille ja kasvattajille tarjotaan helppokäyttöisiä menetelmiä ja testattuja malleja siirtää arkipäivän ja eri aineiden opetus ulos luontoon.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Nina Ehrnrooth, toimitusjohtaja
nina.ehrnrooth@partioaitta.fi
+ 358 40 5800 374

Kuvat

Partioaitan lahjoituksella kunnostetaan muun muassa Hetta-Pallas-vaellusreittiä osana Kestävästi tunturiin -projektia. Kuva: Jari Ylläsjärvi
Partioaitan lahjoituksella kunnostetaan muun muassa Hetta-Pallas-vaellusreittiä osana Kestävästi tunturiin -projektia. Kuva: Jari Ylläsjärvi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Partioaitta Oy
Partioaitta Oy
Nuijamiestentie 5 C
00400 Helsinki

http://www.partioaitta.fi

Partioaitta on Suomessa toimiva ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden vähittäismyyntiin erikoistunut yritys. 20 myymälää ja verkkokauppa sekä niiden osaava henkilökunta tarjoavat laadukkaita tuotteita alan johtavilta brändeiltä. Partioaitta on palkittu sekä alansa arvostetuimpana että alansa vastuullisimpana toimijana. Se noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä, yrityksen arvoihin – laatu, luonto, palvelu, osaaminen ja valikoima – perustuvia periaatteita ja on sitoutunut YK:n Global Compact -yritysvastuualoitteeseen. Partioaitta on osa ruotsalaista Frilufts Retail Europe AB -yhtiötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Partioaitta Oy