Cocomms Oy

Pasi Hiedanpää Cocommsin sijoittajaviestintäpalveluiden johtajaksi

Jaa

Pasi Hiedanpää (VTM) on aloittanut viestintätoimisto Cocomms Oy:n sijoittajaviestintäpalveluiden johtajana. Hänen tehtäviinsä kuuluu pörssiyhtiöiden viestinnän kehittäminen ja asiakkuuksien johtaminen.

Pasilla on vahva kokemus sijoittajaviestinnästä, osakeanneista, yritysjärjestelyistä ja pörssiyhtiöiden viestinnän kehittämisestä. Hänen tavoitteenaan on vahvistaa Cocommsin osaamista etenkin yritysjärjestelyissä ja -kaupoissa sekä sijoittajaviestinnässä. Hän on aiemmin toiminut Ahlstrom-Munksjön ulkoisen viestinnän päällikkönä neljän vuoden ajan.

”Cocommsilla on paljon yrityskauppoihin ja pörssilistautumisiin liittyviä toimeksiantoja, ja tavoitteena on kasvattaa niiden osuutta yhtiön liikevaihdosta tulevaisuudessa. Aiomme tavoitella tulevaisuudessa lisää myös muita sijoittajaviestinnän toimeksiantoja, kuten vuosikertomuksia”, Pasi Hiedanpää sanoo.

Viime vuosina markkinoilla on nähty paljon yritysjärjestelyjä. Cocomms on ollut näistä monessa mukana, ja tavoitteena on auttaa asiakkaita tulevaisuudessakin selviytymään yrityskauppojen ja -järjestelyjen sekä pörssilistautumisten sijoittajaviestinnän haasteista parhaalla mahdollisella tavalla.

”Saamme paljon yritysjärjestelyihin koskevia toimeksiantoja kansainvälisiltä kumppaneiltamme, mutta olemme melko tuntematon toimija Suomessa. Pasi tuo meille hyvää vahvistusta; paikallisia kontakteja, näkemystä, kokemusta ja osaamista. Pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin asiakkaalle alusta loppuun – yritysjärjestelyn suunnittelusta integraatioviestintään asti”, Kaija Pohjala sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Pasi Hiedanpää, sijoittajaviestintäpalveluiden johtaja, puh. 050 378 2228, pasi.hiedanpaa@cocomms.com

Kaija Pohjala, toimitusjohtaja, puh. 0400 502 183, kaija.pohjala@cocomms.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Cocomms Oy
Lönnrotinkatu 11
00120 Helsinki

http://www.cocomms.com

Cocomms Oy on vaikuttavaa vuoropuhelua rakentava viestintätoimisto. Uskomme, että vaikuttavuus syntyy ymmärryksen, vuoropuhelun ja valmentavan johtajuuden kautta. Olemme rohkea, luotettava ja kansainvälinen kumppanisi, oli kyse sitten muutoksesta, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta tai brändin kirkastamisesta. Asiakkaitamme ovat muun muassa BlackRock, BMW, Fujitsu, McDonald’s, Netflix, Novartis, Ruokavirasto, sosiaali- ja terveysministeriö, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL ja Veikkaus. Cocommsin vuoden 2019 liikevaihto oli 3,1 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on 27 työntekijää, ja se on täysin suomalaisessa omistuksessa.
www.cocomms.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Cocomms Oy

Finländarna har blivit bättre på att returnera gamla läkemedel26.8.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Finländarna har blivit bättre på att returnera onödiga läkemedel till apotek och insamlingspunkter. Gamla och onödiga läkemedel ska också returneras till apoteket, eftersom de belastar miljön och kan hamna i fel händer om de slängs i avloppet eller skräpkorgen. Den två veckor långa kampanjen för ett läkemedelsfritt Östersjön startar idag den 26 augusti när vi firar Östersjödagen.

Cocomms mukana Ranskan vuoden 2019 parhaassa yritysjärjestelyssä30.11.2020 11:27:15 EET | Tiedote

Euroopan johtava rakennuskonevuokraamo Loxam on palkittu Ranskan vuoden 2019 parhaasta yritysjärjestelystä. Loxam kiinnostui Helsingin pörssissä listatusta Ramirentistä sen hyvän markkina-aseman ja asiantuntevan liiketoiminnan vuoksi, ja teki siitä 1,5 miljardin euron ostotarjouksen. Ranskalainen ”Club de Trente” korosti valinnassaan kaupan ainutlaatuista luonnetta, sillä bretagnelaistaustainen perheyhtiö kasvoi yli kahden miljardin euron suuryritykseksi kaupan myötä.

Tutkimus: Lähes viidesosa suomalaisista hävittää lääkkeitä roskikseen, viemäriin tai vessanpönttöön31.8.2020 09:00:00 EEST | Tiedote

Vanhat ja tarpeettomat lääkkeet tulisi palauttaa apteekkiin. Ne eivät kuulu viemäriin tai roskikseen. Jo kolmatta kertaa toteutettava Lääkkeetön Itämeri -kampanja haluaa kannustaa kuluttajia viemään lääkkeet apteekkeihin. Muistutus on tarpeen, koska tuoreen kuluttajatutkimuksen mukaan lääkkeitä hävitetään edelleen paljon ympäristöä kuormittavilla tavoilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme