Zeroten Oy

Patria ja FSP sopimukseen Hämeenlinnan pintakäsittelytoimintojen liikkeenluovutuksesta

Jaa

Patria ja FSP Finnish Steel Painting Oy ovat 30.11.2018 allekirjoitetulla sopimuksella sopineet pitkäaikaisen yhteistyön aloittamisesta Hämeenlinnassa.

AMV-miehistönkuljetusajoneuvo Kuva: Patria
AMV-miehistönkuljetusajoneuvo Kuva: Patria

Patria ja FSP Finnish Steel Painting Oy aloittavat 30.11.2018 allekirjoitetulla sopimuksella yhteistyön Hämeenlinnan tehtaalla. Tehtaan pintakäsittelytoiminnot siirtyvät FSP:lle 1.1.2019 alkaen.

Pintakäsittelylaitoksen nykyisen toimijan työntekijät siirtyvät FSP:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Hämeenlinnan yksikössä käsitellään Patrian tuotteiden lisäksi myös muiden lähialueen yritysten tuotteita.

-Patrialle mahdollisten pintakäsittelyn yhteistyökumppaneiden valinnassa kyvykkäimmäksi vaihtoehdoksi osoittautui FSP. Me Patrialla haluamme toimia yhteistyössä eri alojen edelläkävijöiden kanssa, sanoo johtaja Jere Tuominen Patrialta.

-Uskomme, että kumppanuus FSP:n kanssa tuo meille sellaista pintakäsittelyosaamista, jolla saamme tuotettua lisäarvoa eri mantereilla ja huomattavan erilaisissa olosuhteissa toimiville asiakkaillemme. Osaamisen ja luotettavuuden lisäksi FSP:n kansainvälinen toimintakyky luo etua yhteistyölle.

Laaja-alaiset kumppanuudet kiinnostavat

FSP:n uusi pintakäsittely-yksikkö sijaitsee Hämeenlinnan Hongiston teolllisuusalueella, Patrian tehtaan yhteydessä. Yksikössä käsitellään tehokkaasti niin pienosia kuin luovutusvalmiita ja kokoonpantuja miehistönkuljetusajoneuvoja. Pintakäsittelylaitos voi menetelmillään palvella konepajateollisuuden toimijoita koko Hämeen ja Pirkanmaan alueella.

-Investoimme kumppanuuteen. Yhteistyöstä Patrian kanssa FSP hakee pitkäaikaista kumppanuutta kansainväliseen toimijaan. Hämeenlinnan tehtaalta saamme osaamista ja teknologioita, joiden avulla pystymme palvelemaan myös muita olemassa olevia - ja tulevia asiakkaitamme, toteaa FSP:n toimitusjohtaja Pentti Virtanen.

Patria

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja. Patria tarjoaa kaluston käytettävyyttä ja suorituskyvyn jatkuvaa kehittämistä sekä tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmien tuotteita ja palveluja ilmailu- ja puolustusalan toimijoille.

Toimipisteitä on Suomen lisäksi muun muassa Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Vuonna 2017 Patrian liikevaihto oli 467,7 miljoonaa euroa, ja konsernissa toimii 2 800 ammattilaista. 

FSP Finnish Steel Painting Oy

FSP Finnish Steel Painting Oy on yksi Pohjois-Euroopan johtavista pintakäsittely- ja lisäarvopalveluita tarjoavista yrityksistä. Yrityksen palveluksessa on yli 250 alan ammattilaista ja sen liikevaihto on noin 22 M€.

FSP tarjoaa teollisuuden pintakäsittely- ja asiantuntijapalveluja asiakaslähtöisesti ja ympäristöystävällisesti koko elinkaaren ajan, olosuhteiden määrittelystä pintakäsittelyyn ja sen tarkastuksiin, aina takuun jälkeiseen kunnossapitoon saakka. FSP:llä on Suomen lisäksi toimintaa myös Virossa ja Puolassa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pentti Virtanen, Toimitusjohtaja
FSP Finnish Steel Painting Oy
Puh. 0400 811 674
pentti.virtanen@fspcorp.com

Jere Tuominen, Johtaja, Toimittajaverkoston hallinta
Patria
Puh. 040 869 6731
jere.tuominen@patria.fi

Kuvat

AMV-miehistönkuljetusajoneuvo Kuva: Patria
AMV-miehistönkuljetusajoneuvo Kuva: Patria
Lataa
FSP Finnish Steel Painting maalaus, kuva FSP
FSP Finnish Steel Painting maalaus, kuva FSP
Lataa
AMV-miehistönkuljetusajoneuvo ja Nemo-asejärjestelmä. Kuva: Patria
AMV-miehistönkuljetusajoneuvo ja Nemo-asejärjestelmä. Kuva: Patria
Lataa
FSP:n toimitusjohtaja Pentti Virtanen Kuva:FSP
FSP:n toimitusjohtaja Pentti Virtanen Kuva:FSP
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Zeroten Oy
Zeroten Oy
Malmin Raitti 17 A
00700 Helsinki

http://www.zeroten.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Zeroten Oy

Kotimainen Ole.Fit on ollut jo kaksi vuotta Suomen nopeimmin kasvava kuntosaliketju – konsepti kiinnostaa ulkomaillakin1.2.2019 08:15:00 EETTiedote

Kotimainen kuntosaliyritys Fit Global Oy on kasvanut kahdessa vuodessa kolmen perustajansa ideasta noin kolmenkymmenen toimipaikan Ole.Fit-lisenssikuntosaliketjuksi. Kilpaillulla ja riskialttiilla alalla menestyy, kun tarjoaa kuntosaliyrittäjille kokonaisvaltaisen aloituspaketin ja jatkuvaa tukea sekä omaa päätäntävaltaa, sanoo Fit Globalin hallituksen puheenjohtaja Tomi Peltonen.

Seinäkiipeily kasvoi kaikenikäisten harrastukseksi ja olympialajiksi – Kiipeilyareena avaa boulderointihallin Kalasatamaan17.9.2018 09:37:31 EESTTiedote

Helsingin Salmisaaren Kiipeilyareena on Suomen tunnetuin sisäkiipeilypaikka. Seinäkiipeilyn suosio on kasvanut huomattavasti 2000-luvulla. Tänään kiipeilijöitä voivat olla niin lastenlasten kanssa harrastavat isovanhemmat kuin olympialaisiin tähtäävät nuoret kiipeilijälupaukset. Kiipeilyareena avaa uuden toimipisteen Helsingin Kalasatamaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme