Paula Virri YTK:n päälakimieheksi

Jaa

Yleinen työttömyyskassa YTK:n päälakimieheksi on nimitetty 1.4.2019 alkaen VT, eMBA Paula Virri (51).

Paula Virri on nimitetty Yleinen työttömyyskassa YTK:n päälakimieheksi 1.4.2019 alkaen
Paula Virri on nimitetty Yleinen työttömyyskassa YTK:n päälakimieheksi 1.4.2019 alkaen

Virri siirtyy YTK:lle Turun kauppakamarista, jossa hän on toiminut vuodesta 2000 lakiasioista vastaavana johtajana. Lisäksi hän on hoitanut edunvalvontaan ja vaikuttamiseen liittyviä tehtäviä. Virrillä on monipuolinen kokemus työelämän lainsäädännöstä, erityisesti työsuhdeasioista. Ennen kauppakamaria hän toimi pitkään asianajajana. Virri on toiminut myös YTK:n hallituksen varajäsenenä vuosina 2009-2016. 

Turun kauppakamari on Pohjoismaiden suurimpia kauppamamareita ja merkittävä vaikuttaja alueen työ- ja yrityselämän muutoksissa ja kehityshankkeiden edistäjänä. 

”Kauppakamari otyö- ja yrityselämän muutosten keskiössäPaulan kauppakamari- ja juridiikan kokemus on erinomainen tausta YTK:n päälakimiehen tehtävään. Myös edunvalvonnan kokemuksesta on hyötyä, kun työttömyysturvalainsäädännön muutoshankkeita viedään eteenpäin. Toivotan Paulan meille lämpimästi tervetulleeksi”, toteaa YTK:n toimitusjohtaja Sanna Alamäki.  

”YTK on kehittämismyönteinen, eteenpäin katsova ja voimakkaasti kasvava organisaatio, ja haluan olla mukana tekemässä Suomen parasta asiakaspalvelua sen jäsenille. Tämä on minulle myös hieno mahdollisuus kehittyä ammatillisesti”, sanoo Paula Virri 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Paula Virri on nimitetty Yleinen työttömyyskassa YTK:n päälakimieheksi 1.4.2019 alkaen
Paula Virri on nimitetty Yleinen työttömyyskassa YTK:n päälakimieheksi 1.4.2019 alkaen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Yleinen työttömyyskassa YTK
Teollisuuskatu 4
32200 Loimaa

02 760 7620http://www.ytk.fi

Yleinen työttömyyskassa YTK on kaikkien palkansaajien työttömyyskassa, joka vakuuttaa jo yli 425 000 palkansaajaa työttömyyden varalta. Jäsenmäärältään YTK on Suomen suurin työttömyyskassa. Tehtävämme on järjestää ansioturva jäsenillemme. Palvelemme valtakunnallisesti verkossa ja toimistossamme Loimaalla työskentelee 130 ansioturvan ammattilaista. www.ytk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yleinen työttömyyskassa YTK

Kysely: Koronatilanne kurittaa erityisesti tiettyjä aloja – 40 prosenttia kamppailee epävarman työtilanteen kanssa29.7.2020 06:00:00 EESTTiedote

Yleinen työttömyyskassa YTK kartoitti laajalla kyselyllä jäsentensä työtilannetta ja näkymiä tulevasta. Kysely* toteutettiin alkukesästä koronarajoitusten ollessa vielä voimassa, ja siihen vastasi yhteensä 21 715 henkilöä. Tulokset kertovat, että haasteellisin tilanne on erityisesti palvelu-, matkailu-, ravintola-, markkinointi- ja kaupan alalla. Koronakeväästä palautuminen on kesken, ja vastauksissa nousivat esille epävarmuus ja epätietoisuus myös tulevaisuuden suhteen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme