Juustoportti Oy

Paulig on sopinut Frezza-brändin ja -liiketoiminnan myymisestä Juustoportille

Jaa
Paulig toi 20 vuotta sitten Frezza-tuotteiden myötä Suomeen täysin uuden kylmien kahvijuomien segmentin ja suomalaiset ovat saaneet nauttia erilaisista Frezza-mauista ja virkistävistä hemmotteluhetkistä vuosikymmenien ajan. Nyt Paulig on sopinut Frezza-brändin myymisestä Juustoportille, jonka on tarkoitus jatkaa brändin menestystarinaa ja myyntiä tulevaisuudessa. Kaupan suunniteltu täytäntöönpano on 31.3.2023.

Frezza-brändin myyminen Juustoportille on linjassa Pauligin strategian kanssa.Tulevaisuudessa Pauligin painopistealueet kahvikategoriassa ovat kuumat kahvit ja kylmäuutettu kahvitiiviste HoReCa-sektorissa. Lisäksi Paulig panostaa voimakkaasti maailman makujen (Tex Mex ja Aasia), mausteiden ja snacks-tuotteiden kasvun vauhdittamiseen.

”Kylmien kahvijuomien suosio kasvaa vahvasti ja olemme tyytyväisiä, että Frezza-brändi on löytänyt uuden kodin Juustoportilta. Me Pauligilla keskitymme kahvikategoriassa kuumiin kahveihin eli suodatin- ja papukahvin myyntiin kaikissa kanavissa. Lisäksi tarjoamme HoReCa-sektorin asiakkaillemme kylmäuutettua kahvitiivistettä. Meiltä löytyy myös kattavat kahviratkaisut sisältäen laitteet ja huoltopalvelut toimistoihin, työpaikoille, kahviloihin ja ravintoloihin”, sanoo Lenita Ingelin, Pauligin Suomen ja Baltian liiketoiminta-alueesta vastaava johtaja.  

Frezza-brändi ja -liiketoiminta tukevat uutta strategiaamme hyvin. Välipalaistuminen on kasvava trendi. Frezzan pääraaka-aine on maito ja kevään uutuuksissa on käytetty kauraa, ja näistä meillä on paljon kokemusta. Paulig on rakentanut menestyksekkäästi Frezza-brändiä ja olemme innoissamme, että voimme jatkaa brändin menestystarinaa”, sanoo Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Paulig
Pirjo Hästbacka
Viestintäpäällikkö, Paulig
050 3568359
communications@paulig.comJuustoportti
Timo Keski-Kasari
Toimitusjohtaja
0400 567366
timo.keski-kasari@juustoportti.fi

Kuvat

Lataa
Timo Keski-Kasari
Timo Keski-Kasari
Lataa
Lenita Ingelin
Lenita Ingelin
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Juustoportti Oy
Juustoportti Oy
Meijeritie 3
61600 Jalasjärvi

06-4566800https://www.juustoportti.fi

Paulig on perheomisteinen elintarvikeyritys, joka rakentaa uutta ja vastuullista ruokakulttuuria – sekä ihmisille että maapallolle. Pauligilta saa kaikkea maistuvaa: kahvia ja kylmiä juomia, Tex Mex- ja snacks -tuotteita, mausteita sekä kasvipohjaisia vaihtoehtoja. Yrityksen brändejä ovat Paulig, Santa Maria, Risenta ja Poco Loco. Vuonna 2021 Pauligin liikevaihto oli 966 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa on 2 300 työntekijää 13 eri maassa. He kaikki panostavat lupaukseen ”For a life full of flavour”.
www.pauliggroup.com

Juustoportti on vastuullinen perheyritys, joka on onnistunut luomaan ja ylläpitämään kasvua ja kehittymistä vaikeinakin vuosina. Tästä esimerkkinä on mm. hiilineutraali Vapaan lehmän tuoteperhe, huomionosoitukset hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi liikenneasemat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatehdas Kuopiossa. Juustoportin liikevaihto on 80 miljoonaa ja henkilökuntaa on 300.
www.juustoportti.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Juustoportti Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme