Kärcher Oy

Pekka Kuusela nimitetty Kärcher Oy:n toimitusjohtajaksi

Jaa

Kärcher Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.3.2021 alkaen nimitetty KTM Pekka Kuusela (57).

Pekka Kuusela
Pekka Kuusela

Pekka Kuusela on toiminut viimeksi Molok Oy:n toimitusjohtajana Nokialla. Tätä ennen hän toimi EKE-Electronics Oy:n toimitusjohtajana. Aikaisemmin työurallaan hän ollut sekä Nokia Oyj:n ja F-Secure Oyj:n myynnin johtotehtävissä, ja hän omaa pitkän kokemuksen teknisten tuotteiden ja ratkaisujen myynnistä sekä kanavakumppanien kautta että suoraan suurasiakkaille.

”Kärcher on hieno globaali yritys, jolla on hyvä maine, vahva tuotemerkki, erinomaiset tuotteet, alan parhaat jälleenmyyjät ja osaava henkilökunta. Kärcher investoi voimallisesti tuotekehitykseen ja olemmekin useassa puhdistukseen ja siivoukseen liittyvässä tuotekategoriassa markkinajohtaja. Kaiken keskiössä ovat käyttäjien tarpeet, tuotteiden käytettävyys ja korkea laatu. Oman tehtäväni kannalta avainasemassa ovat hyvät asiakassuhteet, Kärcher-tuotemerkin vaaliminen ja henkilökunnan osaaminen. Näihin tullaan panostamaan”, sanoo Kuusela.

Kuluttajille tutut keltaiset Kärcher-tuotteet, kuten ikoniset painepesurit, ovat saatavilla kattavan ja laadukkaan jälleenmyyjäverkoston kautta. Home & Garden -tuoteryhmän valikoima on erittäin laaja ja kattaa puhtaanapitämisen, siivouksen ja puutarhanhoidon tuotteita sekä sisä- että ulkokäyttöön. Antrasiitin väriset Professional-tuotteet on tarkoitettu kovaan ammattilaiskäyttöön siivouksen ja puhdistuksen eri osa-alueilla. Tuotevalikoima kattaa mm. painepesurit, imurit, lakaisu- ja siivouskoneet. Asiakaskuntaan kuuluu siivous-, rakennus-, teollisuus-, maatalous-, kauppa- ja logistiikka-alan yrityksiä sekä näitä palvelevat jälleenmyyjät. Esimerkkejä Kärcherin innovaatiokyvystä ovat mm. uusi CWB3-autonpesukone ja kuivajääpuhaltimet.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pekka Kuusela
toimitusjohtaja
Kärcher Oy
pekka.kuusela@karcher.fi
040-829 2032

Kuvat

Pekka Kuusela
Pekka Kuusela
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kärcher Oy
Kärcher Oy
Ilvesvuorenkatu 12
01940 Nurmijärvi

Vaihde: 09 6899 7710 / info@karcher.fihttps://www.kaercher.com/fi/

Kärcher Oy:n emoyhtiö Alfred Kärcher SE & Co. KG on perustettu vuonna 1935. Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli 2,578 miljardia euroa. Perheyritys työllistää 13 500 työntekijää 72 maassa. Yli 50 000 maailmanlaajuista palvelupistettä takaavat jatkuvat toimitukset asiakkaille ympäri maailmaa. Innovaatiot ovat yrityksen tärkein kasvutekijä ja keskeinen osa yrityskulttuuria yhtiön perustamisesta lähtien. Tutkimus- ja tuotekehitysosastolla työskentelee yhteensä yli 1 000 työntekijää. Vuonna 2019 Kärcher lanseerasi 150 uutta tuotetta – enemmän kuin koskaan aiemmin yhden vuoden aikana. Alfred Kärcher SE & Co. KG:n pääkonttori on Winnendenissä Saksassa. Kärcher Oy:n pääkonttori on Nurmijärvellä. Lisäksi yhtiöllä on kaksi Kärcher Center -myynti- ja huoltopistettä; toinen Vantaalla ja toinen Jyväskylässä.


Tutustu Kärcherin kotisivuihin >

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.