Docendo

Pekka Virkki suorittaa jälkisuomettumisen ruumiinavauksen, joka ei mairittele kärkipoliitikkojamme

Jaa
Pekka Virkin Jälkisuomettumisen ruumiinavaus -kirjan julkistustilaisuus järjestetään Helsingissä 2.3. klo 13.00–14.30 Ravintola Ostrobotniassa, osoitteessa Museokatu 10. Tilaisuudessa Virkin kanssa kirjasta ovat keskustelemassa kustantaja Jouni Tervo ja toimittaja Jaakko Puuperä. Tervetuloa mukaan!
Jälkisuomettumisen ruumiinavaus julkaistaan 2.3.
Jälkisuomettumisen ruumiinavaus julkaistaan 2.3.

Jälkisuomettuneisuuden ilmentymät hämmästyttävät. Näin eduskuntavaalien kynnyksellä pääset lukijana tekemään moraalisia, ehkä juridisiakin johtopäätöksiä kärkipoliitikoistamme. Kirja on vaikuttavaa luettavaa kaikille maamme turvallisuudesta ja vallankäytön vinoutumista kiinnostuneille.

Vielä viikkoa ennen Venäjän hyökkäystä Ukrainaan osa eturivin politikoistamme myötäili Venäjää entiseen tapaansa. Teos pureutuu yksityiskohtaisesti tähän ulko- ja turvallisuuspolitiikan myöntyväisyyslinjaan.

Erityisesti Vladimir Putinin aikakautta on leimannut maassamme Venäjän myötäily, suomettumisen ajan sisäpoliittisten valtarakenteiden säilyminen sekä sinisilmäinen usko globaalin keskinäisriippuvuuden autuuteen. Tätä kaasuputkilobbarit, idänkaupan konsultit ja ajastaan jääneet rauhanaktivistit käyttivät vuosia häikäilemättä hyväkseen.

Pekka Virkki on ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan erikoistunut toimittaja, joka on käsitellyt lukuisissa artikkeleissaan Suomen poliittista ja tiedusteluhistoriaa sekä hybridivaikuttamista.

Pekka Virkki: Jälkisuomettumisen ruumiinavaus (Docendo 2023), sidottu, 350 sivua.

Ennakkoilmoittautumiset julkistukseen 
www.lyyti.fi/reg/Jalkisuomettumisen_ruumiinavaus_julkistustilaisuus_5708

Arvostelukappaletiedustelut
tiedotus@docendo.fi  – toimittaja, kysy ennakkoon kirjan sähköistä vedosta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Jälkisuomettumisen ruumiinavaus julkaistaan 2.3.
Jälkisuomettumisen ruumiinavaus julkaistaan 2.3.
Lataa
Lataa
Pekka Virkki. KUVA Petri Mast.
Pekka Virkki. KUVA Petri Mast.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Docendo
Docendo
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Martti J. Karin ja Antero Holmilan kirja kertoo, miksi Venäjä toimii niin kuin se toimii5.4.2023 02:00:00 EEST | Tiedote

On sanottu, ettei Venäjää voi ymmärtää järjellä. Väite ei pidä paikkaansa. Venäjän järjettömältäkin vaikuttavaa toimintaa voi ymmärtää, kun tietää maan johdon päätöksiin vaikuttavat tekijät. Suomalaisille Venäjän toimintalogiikan ymmärtäminen on elintärkeää. Kirjassa yleistajuisesti kerrottu Venäjän tarina alkaa 800-luvun lopulta ja kulkee tsaarien Venäjän sekä Neuvostoliiton ajan kautta aina Ukrainan sotaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme