Veikkaus Oy

Perheenisän työmatka sai onnekkaan käänteen – Mega-raaputusarvasta paljastui miljoonan euron voitto

Jaa
Miljoona euroa on suurin Veikkauksen raaputusarvoista voitettavissa oleva päävoitto. Sellainen voitettiin, kun Akaan Hallamäen R-kioskista Mega-arvan ostanut perheenisä raaputti esiin miljoonan euron jättivoiton. Miljoonan euron arvoinen arpa lunastettiin Veikkauksen pääkonttorilla suurvoittajakahvien yhteydessä.
Voittajakahvitarjoiluja Veikkauksella.
Voittajakahvitarjoiluja Veikkauksella.

Voittoarpa on ostettu Akaan Hallamäen Hämeentien R-kioskista. Sama myyntipaikka muistetaan vuoden 2014 jättimäisestä Akaan Eurojackpot-voitosta. Silloin R-kioskissa pelattiin 10 osuuden porukkapeli, jonka osakkaat jakoivat huiman 57,3 miljoonan euron Eurojackpot-voiton.

Harvinaisen onnekas on myös tuore Mega-arpavoittaja, joka on pirkanmaalainen mies.

- Voin minä sen paljastaa, että on minulla kerran aiemmin osunut myös Vakiossa täysosuma. Se tuli pienellä systeemillä. Nyt onnisti vielä sitäkin paremmin tästä arvasta! perheenisä iloitsee.

Miljoonavoittaja osti työreissullaan Mega-arvan, jonka raaputti kotiin päästyään.

-Hänestä näki kyllä heti, että nyt on joku isompi juttu. Kasvot menivät vähän kalpeiksi ja sellaisen näköisiksi. Katsoin sitten sitä arpaa, että voiko se ihan oikeasti olla noin, voittajan puoliso kuvaili Veikkauksen suurvoittajakahveilla arvan lunastuksen yhteydessä.

- Nyt on hyvä tilanne siltä osin, että arvokas arpa on lunastettu ja ei tarvitse enää sen säilyttämisestä huolehtia. En usko, että mitään järisyttävää tehdään, kun meillä on asiat ollut ihan hyvin jo aiemmin. Mutta kyllä tämä perhettä paljon tietysti auttaa taloudellisesti eri asioissa. Asuntolaina maksetaan pois, perhe suunnittelee.

- Pidetään voitto meidän salaisuutenamme. Iloisia olemme!

Edellisen kerran Mega-arvan päävoitto voitettiin vuonna 2021. Silloin voitto osui Salon K-Citymarketista raaputusarpansa ostaneelle miehelle.

– Täytyy sanoa ihan suoraan, että oli tuskainen matka tulla pääkonttorille voittoa lunastamaan. Pidin miljoonan euron arvoista arpaa povitaskussa koko matkan ja tarkistelin, että onhan se tallessa siellä. Epäuskoiset ovat tunnelmat, mutta nyt helpottaa huoli voittoarvan säilytyksestä, toinen arpamiljonääri kuvaili matkaansa voitonlunastukseen.

Mega-arvasta on voitettu miljoona euroa myös vappuna 2020 Hollolassa ja juhannuksena 2018 Raumalla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Voittajakahvitarjoiluja Veikkauksella.
Voittajakahvitarjoiluja Veikkauksella.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus Oy
Veikkaus Oy
Aku Korhosen tie 2
00440 Helsinki

https://www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme