HAPPYMOORHAPPYMOOR

Perheet seikkailevat Supermarsuina Junk y Vegan -ravintoloissa

Jaa
Supermarsu pelastaa Itämeren -seikkailu saapuu Kallion ja Sanomatalon Junk y Vegan -ravintoloihin 3. toukokuuta alkaen. Lapsiperheiden ravintolaelämys nousee uudella tasolle, kun täysin vegaaniseen makunautintoon yhdistyy Supermarsu-seikkailu.

Supermarsu pelastaa Itämeren -seikkailu saapuu Kallion ja Sanomatalon Junk y Vegan -ravintoloihin 3. toukokuuta  alkaen. Lapsiperheiden ravintolaelämys nousee uudella tasolle, kun täysin vegaaniseen makunautintoon yhdistyy Supermarsu-seikkailu.  

Paula Norosen kirjoista ja elokuvista tuttu lasten suosikkihahmo Supermarsu tuo tarinallisuuden osaksi Junk y Veganin ravintolakokemusta. Lapset muuttuvat Supermarsuiksi ja hyppäävät vanhemman kanssa tarinaan, jossa tehtävänä on napata Itämeren lohia salakalastavat salaliitto S@as.teen ilkeät kätyrit. 

"Pelastustehtävän suorittaminen vaatii paitsi Supermarsun supervoimia myös oveluutta ja onnea. Peli on suunniteltu ruokailun rytmin mukaan. Kun lapset tykkäävät olla ravintolassa, niin vanhemmatkin tykkäävät. Kun lapsella on elämys, aikuiset voivat välillä keskustella keskenäänkin, ja lapsi lähtee muunkin kuin kännykän räpläämisen kautta kokemaan seikkailua”, hehkuttaa Junk y Veganin omistavan CMB ravintoloiden ravintolatoimenjohtaja Maarit Karjalainen. 

“Ai, mitä yhteistä on Junky Veganilla ja Supermarsulla? Molemmat haluaa pelastaa maailmaa.”, Karjalainen tiivistää Supermarsu pelastaa Itämeren -kokemusformaatin ideologian. 

Junk y Vegan on täysin vegaaninen ravintolaketju Helsingissä Sanomatalossa ja Toisella linjalla - maailman pelastaminen ei ole koskaan ollut näin herkullista.

Supermarsu pelastaa Itämeren -kokemusformaatti on Happymoor Harbour -yritysverkoston yhteistuotanto. Supermarsu-seikkailuja on käynnissä myös Turun ja Helsingin SuperParkeissa sekä Original Sokos Hotel Triplassa. Myöhemmin toukokuussa myös Flying Cinemassa.

Happymoor Harbour -alustassa yritykset ja yhteisöt jakavat tekemistä ja resursseja onnellisempien matkojen ja personoidumpien kokemusten tuottamiseksi ihmisille kestävästi yhdessä. Asiakas löytää, muotoilee, ostaa ja ohjaa uudenlaisia kokemuksia omalla matkareitillään yritysverkoston yhteisessä kanavassa happymoor.clubissa. Jokaisen Supermarsu-elämyksen hinnasta kokemuksen tuottanut yritys lahjoittaa Pidä Saaristo Siistinä ry:n Itämeren hyväksi tekemään työhön. Turun yritysverkoston yhteistyökumppanina on Turku Business Region. Supermarsu pelastaa Itämeren -kokemusformaattituotantoon on saatu tukea mm. Business Finlandilta sekä AVEKilta.

Lisätiedot

happymoor.clubMediapankki


Jannika Joutsenniemi
vastaava tuottaja  | Happymoor Harbour
0407003202 |  jannika@happymoor.com 

Maarit Karjalainen
ravintolatoimenjohtaja | CMB Ravintolat
0447285106 |  maarit.karjalainen@cmbravintolat.fi

Supermarsu pelastaa Itämeren
Siirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
HC Supermarsu Ota salakalastajat kiinni- Junkk Y Vegan
HC Supermarsu Ota salakalastajat kiinni- Junkk Y Vegan
Lataa
HC Supermarsu Ota salakalastajat kiinni Junk y Vegan
HC Supermarsu Ota salakalastajat kiinni Junk y Vegan
Lataa
Maarit Karjalainen
ravintolatoimenjohtaja | CMB Ravintolat
Maarit Karjalainen ravintolatoimenjohtaja | CMB Ravintolat
Lataa
Ota salakalastajat kiinni Junky y Vegan Kallio
Ota salakalastajat kiinni Junky y Vegan Kallio
Lataa
HC Supermarsu Ota salakalastajat kiinni Junk y Vegan
HC Supermarsu Ota salakalastajat kiinni Junk y Vegan
Lataa
Junky y Vegan Sanomatalo
Junky y Vegan Sanomatalo
Lataa
Supermarsu pelastaa Itämeren
Supermarsu pelastaa Itämeren
Lataa
Supermarsu
Supermarsu
Lataa
Emilia
Emilia
Lataa
Simo
Simo
Lataa
Hylje
Hylje
Lataa
JUNK Y VEGAN BAR&BISTRO
JUNK Y VEGAN BAR&BISTRO
Lataa
Jannika Joutsenniemi
vastaava tuottaja  | Happymoor Harbour
Jannika Joutsenniemi vastaava tuottaja | Happymoor Harbour
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HAPPYMOOR
HAPPYMOOR

00500 Helsinki

https://happymoor.fi

Happymoor Harbour -alustassa yritykset ja yhteisöt jakavat tekemistä ja resursseja onnellisempien matkojen ja personoidumpien kokemusten tuottamiseksi ihmisille kestävästi yhdessä. Asiakas löytää, muotoilee, ostaa ja ohjaa uudenlaisia kokemuksia omalla matkareitillään yritysverkoston yhteisessä kanavassa happymoor.clubissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HAPPYMOOR

SuomiAreenassa: Jakamistalous 2.0 luo onnellisempia kaupunkeja, yrityksiä ja ihmisiä16.6.2022 13:46:46 EEST | Tiedote

Jakamistalous 2.0 säästää aikaa, rahaa ja resursseja ja jakaa hyödyt entistä tasaisemmin. Happymoor Harbourin perustaja Jannika Joutsenniemi, SuperParkin maajohtaja Kirsi Ojakoski, Visit Finlandin kehitysjohtaja Kati Paasi ja Etlan tutkimusjohtaja Tero Kuusi keskustelevat SuomiAreenassa maanantaina 11. heinäkuuta, millaisia mahdollisuuksia Jakamistalous 2.0 avaa yrityksille, kaupungeille ja ihmisille.

OnniBus-kisalähdöt kuljettavat yritykset 19 kaupungista ZOOATHLON-tiimikisaan Korkeasaareen22.4.2022 05:00:00 EEST | Tiedote

Suomen johtava kaukobussipalvelu OnniBus on liittynyt Happymoor Harbour -yritysverkostoon yhteistekemään uudenlaisia matkareittejä.Happymoor Harbour yhdistää yritykset ja yhteisöt jakamaan tekemistä ja resursseja uudenlaisten elämysten luomiseksi kestävästi. OnniBusin ja Happymoor Harbourin yhteistyön käynnistää Zooathlon-tiimikisa Korkeasaaressa touko-kesäkuussa.