Vaasan kaupunki - Vasa stad

Perheluistelua ja maksutonta luisteluopetusta joulukuussa

Jaa

Vaasan kaupungin liikuntapalvelut ja Wasa Team Skaters järjestävät yhteistyössä maksuttomia perheluisteluvuoroja koko joulukuun ajan lauantaisin klo 17-18. Ohjelmassa on sekä vapaata luistelua että ohjattua toimintaa koulutettujen luisteluohjaajien johdolla.

Perheluistelut järjestetään Vaasan jäähallin harjoitusjäällä. Osalla kerroista kenttä on kokonaan käytössä vapaaseen luisteluun ja osalla kerroista puolet kentästä käytetään ohjattuun luisteluun.

 – Ohjatuilla kerroilla järjestämme luistelun opetusta eri teemoilla. Tulossa on esimerkiksi luistelukoulu yli 3-vuotiaille lapsille sekä muodostelmaluistelukoulu yli 6-vuotiaille, kertoo liikuntasuunnittelija Jaakko Saarinen.

Perheluistelut ovat maksuttomia eivätkä vaadi ilmoittautumista.

Lisätietoja ja aikataulut: www.vaasa.fi/perheluisteluvuoro 

Yhteyshenkilöt

Liikuntasuunnittelija Jaakko Saarinen,
puh. 0400 983 993, jaakko.saarinen@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme