Ecosir Group Oy

Peruskorjattuun Eduskuntataloon automaattinen jätesiirtojärjestelmä

Jaa

LEHDISTÖTIEDOTE 09.04.2015. Kiinteistöjen logistiikkaratkaisujen markkinajohtaja Ecosir Group Oy toimittaa Eduskunnan peruskorjauksen yhteydessä automaattisen biojätesiirtojärjestelmän. Eduskunnan biojätteet kulkevat siististi ja hygieenisesti putkistoja pitkin parantaen näin kiinteistön turvallisuutta, logistiikkaa ja hygieniaa.

Kiinteistöjen logistiikkaa kehittävät automaattiset jätteen putkisiirtojärjestelmät ovat lisääntymässä merkittävästi. Logistiset tuotot ja elinkaariedut ovat merkittävimpiä tekijöitä asiakkaiden päätöksissä. Ecosir Group sai toimeksiannon Eduskuntatalon peruskorjaukseen kilpailutuksen kautta.

”Suurimpia tulevaisuuden ongelmia ja haasteita ovat henkilöstön riittävyys, työhyvinvointi ja kasvavat kustannukset. Perinteiset ihmisvoimin toteutettavat logistiset jäteratkaisut lisäävät liikuntaelinsairauksia, tuottavat epämiellyttävää hajua ja levittävät bakteereja. Tähän meillä on tarjota ratkaisu”, toteaa Ecosir Groupin myyntipäällikkö Veli-Jussi Penttilä.

Järjestelmän avulla saavutetaan merkittäviä henkilöstön, hissikapasiteetin ja neliötehokkuuden säästöjä, sekä edistetään työhyvinvointia. Ecosir Group toimittaa tilauksen vv. 2015-2018.

”Olemme Suomessa yli 20 vuoden kokemuksella toimiva selvä markkinajohtaja kiinteistöjen jäteratkaisuissa. Järjestelmiämme löytyy useista kymmenistä Yliopisto- ja keskussairaaloista, terveyskeskuksista, tehostetuista hoivayksiköistä, koulutus- ja ravintokeskuksista, sekä puolustusvoimilta. Meillä on parhaillaan yli kymmenen kohdetta rakenteilla, ja tilaus- sekä tarjouskantamme ovat merkittävässä kasvussa”, toimitusjohtaja Mauri Leponen sanoo.

Ecosir Group on johtava toimija Cleantech- toimialalla ja erityisesti kiinteistöjen sivuvirtojen, kuten jätejakeiden ja pyykkien, siirtojärjestelmissä. Toiminta on merkittävässä kasvussa niin kotimaassa kuin myös ulkomailla. Ecosir Groupilla on laaja partneriverkosto valituilla markkina-alueilla ympäri maailmaa, muun muassa Malesiassa, Tanskassa ja Lähi-idässä. Kansainvälinen partneriverkosto antaa paikallista tukea eri kohdemaissa.

Ecosir Group Oy raportoidaan Panostaja Oyj:n osakkuusyhtiönä. Panostaja Oyj (PNA1V) on julkinen pörssiyhtiö listattuna NASDAQ OMX Helsingin pörssissä.

Lisätietoja:

Mauri Leponen
Toimitusjohtaja/CEO
mauri.leponen@ecosir.com
+358 20 7290 300

Ecosir Group Oy
Ruukinmestarintie 12
02330 Espoo

www.ecosir.com

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ecosir Group Oy
Ecosir Group Oy
Kehräsaari B
33200 TAMPERE

020 729 0300, info@ecosir.comhttp://www.ecosir.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ecosir Group Oy

Suomalaiselle Cleantech-osaamiselle kysyntää Aasiassa - Kiinteistöratkaisujen markkinajohtaja Ecosir Groupille merkittävä sopimus Koreassa SAMSUNG-ryhmään12.11.2013 09:40:45 EETTiedote

Kiinteistöratkaisujen markkinajohtaja Ecosir Group on tehnyt merkittävän yhteistyösopimuksen Koreaan SAMSUNG-konsernin Global Technologyn kanssa. Samsung konsernin rakennusyksikkö Samsung Construction ja sen jättihankkeet avaavat merkittävät portit maan kasvaville rakennusmarkkinoille jo pelkästään Samsung-ryhmässä. Pääsopimus solmittiin Ministeri Vapaavuoren johtaman Koreaan suuntautuneen Team Finland’in Business Delegation vierailun yhteydessä.

Aikaa hoivatyölle - Suomen nykyaikaisin uusi sairaala Espoossa varustetaan automaattisella jäte- ja pyykinsiirtojärjestelmällä11.11.2013 10:08:27 EETTiedote

Kiinteistöratkaisujen markkinajohtaja Ecosir Group toimittaa pääkaupunkiseudulle Espoon uuteen nykyaikaiseen sairaalaan (ESA) suurimman automaattisen jäte- ja pyykkisiirtojärjestelmänsä. Kun jätteet ja pyykit kulkevat siististi ja hygieenisesti putkistoja pitkin, ne vapauttavat sairaalahenkilökunnan hoivatyöhön, ja parantavat näin sairaala- ja hoitolaitosten potilasturvallisuutta ja -hygieniaa.