Vaasan kaupunki - Vasa stad

Perusopetuksen luokat 4.-9. siirtyvät etäopetukseen Vaasassa

Jaa

Vaasan perusopetuksessa alakoulujen luokat 4.-6. sekä kaikki yläkoulut siirtyvät koronatilanteen vuoksi etäopetukseen maanantaista 12.10. alkaen.

Etäopetus jatkuu yläkouluissa 25.10. saakka ja alakoulujen luokilla 4.-6. maanantaihin 19.10. saakka. Näiden päivämäärien jälkeen tilannetta arvioidaan uudelleen.

Perusopetuksen luokat 1.-3., erityisen tuen päätöksen saaneet oppilaat, pidennetyn oppivelvollisuuden oppilaat sekä valmistavan opetuksen oppilaat jatkavat normaalisti lähiopetuksessa. Opetushallitus on linjannut, että haavoittuvammassa asemassa olevien lasten opetus järjestetään lähiopetuksena, vaikka poikkeuksellisia opetusjärjestelyjä otettaisiin kunnissa käyttöön. 

Lukiot ja Vamia jatkavat etäopetuksessa myös viikon 43

Vaasan Lyseon lukio, Vasa gymnasium ja Vamia jatkavat etäopetusta koronatilanteen vuoksi viikon 43 loppuun eli 25.10. saakka. Aiemmin ilmoitettiin, että etäopetusta on viikot 41 ja 42.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Koulutoimenjohtaja Kari Nummela,
suomenkielinen perusopetus
p. 040 754 7702,
kari.nummela@edu.vaasa.fi

Koulutoimenjohtaja Marianne West
ruotsinkielinen perusopetus
p. 040 777 3225,
marianne.west@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme