Pharmatest Services Oy

Pharmatest Services investoi uusimpaan luuston kuvantamisteknologiaan

Jaa

Turkulainen Pharmatest Services Oy on hankkinut kaksi uusinta teknologiaa käyttävää tutkimuslaitetta luuston kuvantamiseen, Brukerin korkean resoluution in vivo mCT laitteen SkyScan 1276 sekä DatecMedicon digitaalisen röntgenlaitteen Faxitron UltraFocus DXA.

Pharmatest Services Oy (Pharmatest) tarjoaa lääketeollisuudelle kliinisesti ennustavia prekliinisiä tehokkuustutkimuspalveluja syöpä- ja luustosairauksiin kehitettävien uusien lääkeainekandidaattien testaamiseksi. Luuston kuvantamisella on tärkeä merkitys Pharmatestin tarjoamissa tutkimuspalveluissa.

Brukerin korkean resolution in vivo mCT laite SkyScan 1276 tuli markkinoille syyskuussa 2016. Se vastaa prekliinisten eläintutkimusten kuvantamistarpeisiin vähentämällä käytettyä säteilyn määrää ylläpitäen samalla parasta mahdollista kuvalaatua ja mittaustarkkuutta. DatecMedicon digitaalinen röntgenlaite Faxitron Ultrafocus DXA parantaa röntegenkuvien laatua ja resoluutiota, ja sillä voidaan myös mitata luuntiheyttä sekä kehon rasvapitoisuutta.

Pharmatestin toimitusjohtaja Jussi Halleen kommentoi: “Olen erittäin tyytyväinen näihin uusiin laitehankintoihimme, jotka lisäävät ennestäänkin vahvaa luuston kuvantamiskykyämme ja antavat lisäarvoa sekä luusto- että syöpätutkimuksiimme. Laitteet mahdollistavat korkealaatuisen seurantadatan keräämisen käyttäen uusinta kehittyneintä kuvantamisteknologiaa.”

Pharmatest tarjoaa myös tiedeyhteisölle mahdollisuuden hyödyntää hankkimaansa uutta kuvantamisteknologiaa vuokraamalla mahdollisuuksien mukaan laiteaikaa siitä kiinnostuneille. Laiteajan vuokraamisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen info@pharmatest.com.

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pharmatest Services Oy
Pharmatest Services Oy
Itäinen Pitkäkatu 4 C
20520 Turku

info(at)pharmatest.com, +358 2 278 4700http://www.pharmatest.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pharmatest Services Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme