Pharmatest Services Oy

Pharmatest Services Oy avaa USA:n myyntitoimiston Cambridgeen

Jaa

Turkulainen Pharmatest Services Oy (Pharmatest) on avannut uuden USA:n myyntitoimiston Bostonin lähelle Cambridgeen. Uusi toimisto parantaa merkittävästi Pharmatestin mahdollisuuksia asiakaskontaktointiin USA:ssa, sillä useilla Pharmatestin potentiaalisilla asiakkailla on toimipisteet Bostonin alueella.

Pharmatest tarjoaa lääketeollisuudelle kliinisesti ennustavia prekliinisiä tehokkuustutkimuspalveluja syöpä- ja luustosairauksiin kehitettävien uusien lääkeainekandidaattien testaamiseksi. Itärannikolla lähellä Bostonia sijaitseva Cambridge on Yhdysvaltain tärkeimpiä lääketeollisuuden keskittymiä. Pharmatestin myyntitoimisto sijaitsee Cambridge Innovation Centerissä, joka on keskeisellä paikalla useiden potentiaalisten asiakkaiden ympäröimänä.

Vaikka Pharmatestilla ei ole aiemmin ollut suoria myynninedistämisaktiviteetteja USA:ssa, on yrityksellä jo laaja asiakaspohja USA:ssa. Uuden myyntitoimiston ja lisääntyvien USA:n myynti- ja markkinointipanostusten myötä asiakkaiden lukumäärän ja myyntilukemien odotetaan kasvavan nopeasti.

Myyntitoimiston avaamisen yhteydessä Pharmatest palkkasi Andrew Heiniluoman USA:n myyntiedustajakseen ja Cambridgen toimiston vastuuhenkilöksi. Andrew kertoo: ”Olen erittäin innostunut mahdollisuudesta työskennellä Pharmatestille. Cambridge on täydellinen paikka USA:n myyntitoimistolle, sillä Bostonin alue on valtava lääketeollisuuden keskittymä, mikä avaa Pharmatestille erinomaisen mahdollisuuden uusien asiakkaiden löytämiseen.”

Pharmatestin toimitusjohtaja Jussi Halleen kommentoi: ”Yhdysvalloissa on suurimmat markkinat Pharmatestin tarjoamille palveluille, ja selkeänä strategianamme on nyt panostaa toimenpiteisiin, joiden avulla kasvatamme Yhdysvaltain markkinaosuuttamme. Olemme erittäin tyytyväisiä saatuamme Andyn joukkoomme Cambridgeen, minkä myötä pääsemme lähemmäksi asiakkaitamme. Olen vakuuttunut siitä, että tämän myötä USA:n myyntilukemamme kasvavat huomattavasti tulevina vuosina.”

LISÄTIETOJA:

Pharmatest Services Oy, toimitusjohtaja Jussi Halleen, 050 3809551, jussi.halleen@pharmatest.com

USA:n myyntiedustaja. Andrew Heiniluoma, +1 978 340 1028, andrew.heiniluoma@pharmatest.com 

www.pharmatest.com

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pharmatest Services Oy
Pharmatest Services Oy
Itäinen Pitkäkatu 4 C
20520 Turku

info(at)pharmatest.com, +358 2 278 4700http://www.pharmatest.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pharmatest Services Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme