Lumileds

Philips RacingVision GT200 -ajovalopolttimot parantavat näkyvyyttä ja lisäävät kuskin reagointiaikaa - valo jopa 200 % kirkkaampi ja ulottuu yli 80 metriä kauemmas

Jaa

Lumiledsin kehittämät Philips RacingVision GT200 -ajovalopolttimot on suunnattu ajamiseen intohimoisesti suhtautuville. Ne vievät ajokokemuksen uudelle tasolle, sillä niiden valo on jopa 200 % kirkkaampi ja ulottuu yli 80 metriä kauemmas. Tämä parantaa näkyvyyttä ja lisää reagointiaikaa.

Jopa 200 % kirkkaampi valo[1], joka ulottuu yli 80 metriä kauemmas

Ratkaiseva muutos näkyvyydessä ja ajokokemuksessa! Valikoimamme tehokkain polttimo Philips RacingVision GT200 tarjoaa kilpapolttimon erittäin kirkkaan näkyvyyden tieliikennekäyttöön hyväksytyssä muodossa. Partakoneen terävä kirkkaus jopa 200 % kirkkaammalla valolla. Optimoitu polttimon suunnittelu takaa suuremman valotiheyden, mikä parantaa tien näkyvyyttä sekä ajoturvallisuutta ja antaa tarkemman ajotuntuman.

Philips RacingVision GT200 -polttimon erittäin tehokas valokeila ulottuu 80 metriä vähimmäisetäisyyttä pidemmälle[2], joten tietä näkyy edessä entistä enemmän. Kuljettaja huomaa mahdolliset vaarat aiemmin ja pystyy reagoimaan nopeammin, sekä sijoittamaan autonsa tarkemmin ajokaistalla. Tämä kaikki tuo lisää turvallisuutta ja tyydyttävämpää ajokokemusta.

 

Hyväksytty ajoon tieliikennekäytössä

Philips RacingVision GT200 on hyväksytty tieliikennekäyttöön”, kertoo Mark Bülow, Lumiledsin EMEA -alueen Senior Product Manager. “RacingVision GT200 -ajovalopolttimomme ovat ECE-tyyppihyväksyttyjä. Suorituskykyä kaipaavat autoilijat voivat nauttia kirkkaasta, eloisasta ja tieliikenteeseen sallitusta ajovalopolttimosta, joka on asiaankuuluvien määräysten mukainen.”

Philips Diamond Precision -kvartsilasin uudet valmistustekniikat parantavat valotehoa säädösten puitteissa, mikä takaa tarkan leikkausrajan ja lisää kirkkautta sinne missä sillä on merkitystä. Lisäksi kvartsilasi tarkoittaa parempaa lämpöshokkien kestävyyttä polttimon elinkaaren suojaamiseksi, kun taas parannettu UV-absorptio suojaa ajovalojen optiikkaa.

 

Huippuluokan laatu parantaa turvallisuutta

Philips on ollut ajoneuvoteollisuuden edelläkävijä valoissa jo yli sadan vuoden ajan. Philipsin ensiasennuslaatuiset tuotteet on suunniteltu ja kehitetty noudattaen tiukkoja laadunvarmistusprosesseja (mukaan lukien sovellettavat ISO-standardit) ja valmistettu noudattaen yhtä tiukkoja tuotantovaatimuksia. Philips RacingVision GT200 sopii sellaisten suurten autonvalmistajien automalleihin, kuten Audi, BMW, Ford, GM, Toyota ja Volkswagen. Lisätietoja löytyy polttimon valintatyökalun avulla.

Philips RacingVision GT200 on saatavilla yleisimpinä ajovalopolttimotyyppeinä H4 ja H7. Ne ovat palkitun tehokkaan polttimosarjamme Philips RacingVision seuraajamalli.

Lisätietoja osoitteessa www.philips.com/racingvision

[1] Kirkkaus verrattuna lain vaatimaan vähimmäistasoon.

[2] Valokeilan pituuden lisäämä turvaetäisyys verrattuna ECE-säännöksen mukaiseen vähimmäisarvoon, perustana 1 luksi. Pisin etäisyys autosta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa:

Toni Tammi
Sales Manager Finland, Automotive Aftermarket
Lumileds
Puh: + 358 (0)40 67 22 520
Sähköposti: toni.tammi@lumileds.com

Tietoja julkaisijasta

Tietoa Lumiledsista

Autoteollisuuden, mobiilialan, valaistusalan yritysten ja IoT-yritysten tarpeisiin innovatiivisia valoratkaisuja tuottava Lumileds on alan johtava yritys, joka työllistää yli 7 500 ihmistä yli 30 maassa. Yhteistyössä asiakkaidensa kanssa Lumileds venyttää valaistuksen rajoja.

Tutustu tarkemmin valoratkaisujen valikoimaamme osoitteessa lumileds.com.

Autoteollisuuden johtavana valoratkaisujen toimittajana Lumiledsillä on lupa käyttää Philips-tuotemerkkiä autovalaisimien ja tarvikkeiden tuotevalikoimaansa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lumileds

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme