Forever Pihlajalinna

Pihlajalinnan liikuntakeskusbrändi Forever rantautuu Hyvinkäälle

Jaa

Pihlajalinna-konserniin kuuluva Forever-kuntoklubiketju vahvistaa toimipisteverkostoaan avaamalla 16.1.2023 uuden LITE-kuntosalin Hyvinkään Sveitsiin. Uudistetut tilat, markkinoiden parhaat välineet sekä asiakkaiden arvostama konsepti takaavat niin hotellin asiakkaille kuin paikallisille asukkaillekin mahdollisuuden harjoitella erittäin kustannustehokkaasti korkealaatuisissa puitteissa.

Valtakunnallinen Forever-kuntoklubiketju rantautuu Hyvinkäälle avaamalla tammikuussa 2023 Forever LITE -kuntosalin Hotelli Sveitsin yhteyteen. Foreverin ammattilaisten kehittämä LITE-kuntosalikonsepti mahdollistaa treenaamisen itsenäisesti, tehokkaasti ja turvallisesti silloin, kun asiakas haluaa. Kuntosali on avoinna vuorokauden ja vuoden ympäri.

Forever uudisti Hotelli Sveitsin yhteydessä vuosia toimineen kuntosalin tilat vastaamaan tämän päivän tarpeita ja palvelemaan monen tasoisia treenaajia. 800 neliömetrin harjoitustilat pitävät sisällään modernit ja laadukkaat tilat lämmittelylle, kuntosaliharjoittelulle, toiminnalliseen treenaamiseen, core-harjoituksiin sekä venyttelyyn.

Sali on varustettu markkinoiden laadukkaimmilla Technogymin-kuntosalilaitteilla, jotka ovat tunnettuja turvallisuudestaan ja helppokäyttöisyydestään. Jokaisesta laitteesta löytyvät myös ohjeet liikkeiden suorittamiselle.

Forever Hyvinkää Sveitsin kuntosali sijaitsee keskustan tuntumassa monipuolisten kuntoilu- ja virkistyspalveluiden sekä -maastojen ympäröimänä. Se on helposti saavutettavissa myös julkisin kulkuvälinein.

– Hyvinkään Sveitsi omaa pitkät perinteet kuntoilun kehtona ja onkin loistava paikka LITE-konseptimme uudelle tulokkaalle. Tuomme Hyvinkäälle monipuolisen kattauksen markkinoiden laadukkaimpia kuntosalilaitteita ja -välineitä. Aloitamme ympärivuorokautisesti käytettävissä olevalla itseasiointikonseptilla, mutta olemme valmiuksissa tuottamaan Hyvinkäälle myös fysioterapian ja yksilövalmennuksen asiantuntijapalveluita, mikäli asiakastarpeita ammattilaisten palveluille ilmaantuu, kertoo Foreverin LITE-liiketoiminnasta vastaava johtaja Minna Pulkkinen.

– Forever-kuntoklubiketju on kahdenkymmenen vuoden ajan toiminut alan suunnannäyttäjänä ja tarjonnut kaikentasoisille liikkujille parhaat mahdolliset tilat ja välineet harjoitteluun. Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että voimme vastata asiakastoiveisiin ja vahvistaa toimipisteverkostoamme Uudellamaalla. Hyvinkää on ollut jo pidempään kartallamme, ja etsimme jatkuvasti uusia kokonaisuuteemme sopivia sijainteja lisää, kertoo Pihlajalinna Foreverin toimitusjohtaja Timo Aheristo. 

Forever on yhdessä Pihlajalinna-konsernin kanssa kasvanut kuntosaliketjusta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palveluntuottajaksi. Yrityksen tavoitteena on tarjota liikunnan ja terveydenhoidon ennennäkemättömällä tavalla yhdistävän toimintamallin palveluita kattaen jatkossa kaikki maakunnat ja hyvinvointialueet.

Forever Pihlajalinna liikuntakeskukset palvelevat kuluttajia, julkista sektoria sekä yritysasiakkaita monipuolisin liikuntapalveluin 19 toimipisteessä Suomessa. Osa liikuntakeskuksista on LITE-konseptin itseasiointipaikkoja joko ilman tai osittaisten asiantuntijapalveluiden kera, osa täyden palvelun Premium -kuntokeskuksia fysio- ja valmennustiimeineen.

Lisätietoja:

foreverclub.fi/sveitsi

liiketoimintajohtaja Minna Pulkkinen, Forever Pihlajalinna, puh 043 824 4254 tai minna.pulkkinen@foreverclub.fi

toimitusjohtaja Timo Aheristo, Forever Pihlajalinna, puh 050 386 1400 tai timo.aheristo@foreverclub.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Forever Pihlajalinna
Martinkyläntie 39b
01720 Vantaa

+358 500 480 161http://www.foreverclub.fi

Forever-kuntoklubit tarjoavat sinulle mahdollisuuden panostaa hyvään oloon ja terveyteen keskellä kiireistä arkea. Meillä voit harjoitella monipuolisesti tavoitteesi mukaan inspiroivassa ympäristössä. Forever liikuttaa ihmisiä 19 toimipisteessä eri puolin Suomea. Olemme osa Pihlajalinna konsernia.

Forever. Meillä on tapana onnistua.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Forever Pihlajalinna

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme