Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Pihlajamäen nuorisopuiston skeitti- ja dirttiradat suljetaan

Jaa

Skeittipuiston kunto on syyskuun aikana tehdyssä kuntotarkastuksessa todettu niin huonoksi, että Helsingin kaupungin nuorisopalvelut asetti Pihlajamäen nuorisopuiston skeitti- ja dirttiradat käyttökieltoon 24.9.2018 alkaen siihen asti, kunnes turvallisuuspuutteet saadaan korjattua. Samalla aloitetaan selvitys jatkotoimista, joilla puisto saadaan turvalliseen käyttöön.

Pihlajamäen nuorisopuistossa viikolla 38 tehdyn kuntotarkastuksen perusteella skeittipuiston kunto on todettu aiempaa arviota selkeästi huonommaksi. Skeittipuiston rakenteet ja asfalttipinta ovat kuluneet käytössä ja säiden armoilla niin paljon, että skeittipuisto ei ole turvallinen käyttäjille. Skeittipuiston kokonaiskunto on tällä hetkellä sellainen, ettei osittaisista korjauksista ole apua. Suljettavan puiston alue aidataan ja sinne laitetaan asiasta tiedottavat kyltit.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala / nuoriso
nuorisoasiainjohtaja
Mikko Vatka
09 310 71252, 040 6791606
mikko.vatka@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uintilipun ostaneille kuntosalikäynti kaupan päälle - Itiksessä myös maksuttomia virtuaalijumppia16.4.2019 14:00:00 EESTTiedote

Pääsiäisen jälkeen tiistaista 23.4.2019 alkaen Itäkeskuksen, Pirkkolan ja Jakomäen uimahallien uintilipun ostaneet pääsevät samaan hintaan huhkimaan uimahallien kuntosaleille. Tarjous on voimassa kyseisten uimahallien kevätkauden 2019 loppuun asti ja koskee myös sarja- ja kuukausikortteja. Lisäksi Itäkeskuksen uimahallissa järjestetään pääsiäisen jälkeen maksuttomia virtuaalijumppia.

Helsingin mallin ensimmäinen hankekausi edisti uudenlaisen taidekentän syntymistä16.4.2019 10:38:32 EESTTiedote

Helsingin malli onnistui ensimmäisellä hankekaudellaan luomaan hahmotelman uudenlaisesta taidekentästä, joka sijoittuu ammattitaiteen ja harrastuskentän rinnalle omanaan, arvioidaan hankekauden loppuraportissa ”Toisenlainen taidemaailma. Taidelaitokset lähiöissä vuosina 2016–2018 Helsingin osallistavassa kulttuurityön mallissa”, joka julkaistaan tänään 16.4.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme