Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Pihlajamäen nuorisopuiston skeitti- ja dirttiradat suljetaan

Jaa

Skeittipuiston kunto on syyskuun aikana tehdyssä kuntotarkastuksessa todettu niin huonoksi, että Helsingin kaupungin nuorisopalvelut asetti Pihlajamäen nuorisopuiston skeitti- ja dirttiradat käyttökieltoon 24.9.2018 alkaen siihen asti, kunnes turvallisuuspuutteet saadaan korjattua. Samalla aloitetaan selvitys jatkotoimista, joilla puisto saadaan turvalliseen käyttöön.

Pihlajamäen nuorisopuistossa viikolla 38 tehdyn kuntotarkastuksen perusteella skeittipuiston kunto on todettu aiempaa arviota selkeästi huonommaksi. Skeittipuiston rakenteet ja asfalttipinta ovat kuluneet käytössä ja säiden armoilla niin paljon, että skeittipuisto ei ole turvallinen käyttäjille. Skeittipuiston kokonaiskunto on tällä hetkellä sellainen, ettei osittaisista korjauksista ole apua. Suljettavan puiston alue aidataan ja sinne laitetaan asiasta tiedottavat kyltit.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala / nuoriso
nuorisoasiainjohtaja
Mikko Vatka
09 310 71252, 040 6791606
mikko.vatka@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

///KORJATTU TIEDOTE/// Helsingin mallin uudet hankkeet aloittavat tammikuussa 201915.11.2018 19:36Tiedote

Alueellisen ja osallistavan kulttuurityön eli Helsingin mallin uuden kauden 2019–2021 hankkeet on valittu. Valtaosa mukaan valituista toimijoista on ollut mukana mallin pilottikaudella 2016–2018, uusina aloittavat Suomalainen Barokkiorkesteri sekä Teatteri Tuike. Helsingin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuurijaosto päätti Helsingin mallin avustusten kohdentumisesta kokouksessaan 15.11.2018. Tänään klo 18:07 lähetetyssä tiedotteessa oli Suomen Kansallisteatterin Osakeyhtiön hanke kirjattu virheellisesti Vuosaareen suuntautuvaksi hankkeeksi. Hanke toteutetaan Kannelmäen ja Malminkartanon alueella. Tieto on korjattu alla olevaan listaukseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme