Viisi Tähteä

Pihveistään tunnettu ravintola Goodwin täyttää 10 vuotta – Cocktailien suosio kasvaa

Jaa
Suomen parhaaksi pihviravintolaksi äänestetty Goodwin The Steak House Helsingissä juhlii tänä vuonna 10-vuotissyntymäpäiviään. Goodwin on tunnettu ennen kaikkea herkullisista pihveistään, mutta listalla on tarjolla myös kala- ja kasvisruokia.
Tarjoilija Aivar Kokla sekoittaa cocktalit tottuneesti. Kuva: Goodwin.
Tarjoilija Aivar Kokla sekoittaa cocktalit tottuneesti. Kuva: Goodwin.

Ravintola Goodwinin suosituin annos on yhä naudan sisäfileen keskiosasta tehty filee mignon -pihvi. Japanilaisesta mustasta härästä tehdyt kobe-pihvit saa asiakas paistaa itse pöytään tuotavalla kuumalla kivellä.

Himoittua kobe-lihaa pääsee maistamaan myös Kobe Gourmet -hampurilaisessa. Goodwin on ainoa ravintola Suomessa, jolla on lisenssi myydä alkuperäistä japanilaista kobe-lihaa.

Goodwin käyttää myös kotimaista lihaa, mutta suurin osa Black Angus -rotuisen naudan marmorilihasta tulee Australian ja Amerikan luonnonpuhtailta alueilta, joissa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla. Pihvit paistetaan ravintolassa espanjalaisella Josper-puuhiiligrillillä.

”Suomen paras pihviravintola”

Goodwin on saanut tunnustusta 10-vuotisen toimintansa aikana useasti. Goodwin The Steak House on valittu peräti kaksi kertaa ruokamedia Toptaste.fi:n äänestyksessä parhaaksi pihviravintolaksi. Taakse ovat jääneet useat maineikkaat suomalaiset pihviravintolat.

Goodwiniä on kehuttu pihvien tinkimättömän tasaisesta laadusta, hyvistä viineistä ja asiantuntevasta palvelusta. Innokkaimmat kanta-asiakkaat käyvät syömässä Goodwinissä jopa päivittäin!

Cocktailit tuovat juhlan tunnelmaa

Goodwinin tunnelma edustaa 1930-luvun amerikkalaista pihviravintolaa sisustusta ja musiikkia myöten. Ravintolan keskiössä ovat olleet alusta asti kolme asiaa: liha, viini ja asiakas. Viiniä onkin virrannut pihviravintolassa melkoiset määrät.

Uusimpana trendinä erittäin suosituksi ovat tulleet klassiset cocktailit. Hyvin tehty cocktail nostattaakin seurueessa juhlan tunnelmaa ennen ja jälkeen ruoan. Oluen ystäville tarjolla on myös paikallisia vaihtoehtoja.

Pronssihärät ovat Instagram-tähtiä

Ensimmäinen Goodwin perustettiin Tallinnaan vuonna 2009 ja toinen Helsinkiin 2013. Helsingin ja Tallinnan ravintolat tunnistaa niiden edessä olevista, useita satoja kiloja painavista pronssisista härkäveistoksista.

Asiakkaat ja ohikulkijat ovat ottaneet härkien kanssa vuosien aikana arviolta satoja tuhansia kuvia, jotka ovat päätyneet eri somealustoille, kuten Instagramiin.

Goodwin The Steak House
Eteläranta 14, 00130 Helsinki
www.steak.fi

Lisää valokuvia ladattavissa tämän linkin takaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot ja haastattelut:
Aino Vasileva
p. 044 915 1081
aino@steak.fi

Kuvat

Tarjoilija Aivar Kokla sekoittaa cocktalit tottuneesti. Kuva: Goodwin.
Tarjoilija Aivar Kokla sekoittaa cocktalit tottuneesti. Kuva: Goodwin.
Lataa
Goodwiniä on kehuttu pihvien tinkimättömästä laadusta ja asiantuntevasta palvelusta. Kuva: Goodwin.
Goodwiniä on kehuttu pihvien tinkimättömästä laadusta ja asiantuntevasta palvelusta. Kuva: Goodwin.
Lataa
Pihviravintola Goodwin sijaitsee Helsingin Etelärannassa. Kuva: Goodwin.
Pihviravintola Goodwin sijaitsee Helsingin Etelärannassa. Kuva: Goodwin.
Lataa
Goodwinin tunnelma edustaa 1930-luvun amerikkalaista pihviravintolaa. Kuva: Goodwin.
Goodwinin tunnelma edustaa 1930-luvun amerikkalaista pihviravintolaa. Kuva: Goodwin.
Lataa
Goodwin on valittu yleisöäänestyksessä parhaaksi pihviravintolaksi. Kuva: Goodwin.
Goodwin on valittu yleisöäänestyksessä parhaaksi pihviravintolaksi. Kuva: Goodwin.
Lataa
Goodwin on valittu yleisöäänestyksessä parhaaksi pihviravintolaksi. Kuva: Goodwin.
Goodwin on valittu yleisöäänestyksessä parhaaksi pihviravintolaksi. Kuva: Goodwin.
Lataa
Goodwiniä on kehuttu pihvien tinkimättömästä laadusta ja asiantuntevasta palvelusta. Kuva: Goodwin. Kuva: Goodwin.
Goodwiniä on kehuttu pihvien tinkimättömästä laadusta ja asiantuntevasta palvelusta. Kuva: Goodwin. Kuva: Goodwin.
Lataa
Goodwin on valittu yleisöäänestyksessä parhaaksi pihviravintolaksi. Kuva: Goodwin.
Goodwin on valittu yleisöäänestyksessä parhaaksi pihviravintolaksi. Kuva: Goodwin.
Lataa
Goodwin on valittu yleisöäänestyksessä parhaaksi pihviravintolaksi. Kuva: Goodwin.
Goodwin on valittu yleisöäänestyksessä parhaaksi pihviravintolaksi. Kuva: Goodwin.
Lataa
Goodwin on valittu yleisöäänestyksessä parhaaksi pihviravintolaksi. Kuva: Goodwin.
Goodwin on valittu yleisöäänestyksessä parhaaksi pihviravintolaksi. Kuva: Goodwin.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisi Tähteä

Tukkukaupasta tunnelmataikureiksi – E.Ahlströmin 110 vuoden historia on voimavara ravintola-alalle2.5.2023 10:42:01 EEST | Tiedote

Ravintola on tuhannen yksityiskohdan summa. E.Ahlströmistä on muodostunut tuhansien asioiden tunnelmataikuri, joka tarjoaa kattaukseen, sisustukseen, ruokalistoihin ja jopa rahoitukseen liittyviä ratkaisuja ravintoloitsijoiden unelmien toteutumiseksi. Tänään 110 vuotta täyttävä E.Ahlström on Suomen johtava ravintola-alan ammattilaisia palveleva maahantuoja ja tukkukauppa.

TIEDOTE: Koronarajoitukset ja ravintola-alan selviytymiskamppailu näkyvät Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -listallla31.3.2023 13:56:08 EEST | Tiedote

Korona-ajan vaikutukset ja poliitikkojen päätökset näkyvät Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -äänestyksen tuloksissa. Lähes 400 äänestäjän antamista kirjallisista valintaperusteluista käy ilmi, että ravintoloitsijoilla on ollut täysi työ pitää oma yritys pystyssä ja kehittää liiketoimintaansa. Alan syyllistämisestä aiheutuneen henkilökuntapulan takia moni ravintola toimii nyt sosiaalisesti kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti pitämällä henkilökunnastaan hyvää huolta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme