
Pihveistään tunnettu ravintola Goodwin täyttää 10 vuotta – Cocktailien suosio kasvaa

Ravintola Goodwinin suosituin annos on yhä naudan sisäfileen keskiosasta tehty filee mignon -pihvi. Japanilaisesta mustasta härästä tehdyt kobe-pihvit saa asiakas paistaa itse pöytään tuotavalla kuumalla kivellä.
Himoittua kobe-lihaa pääsee maistamaan myös Kobe Gourmet -hampurilaisessa. Goodwin on ainoa ravintola Suomessa, jolla on lisenssi myydä alkuperäistä japanilaista kobe-lihaa.
Goodwin käyttää myös kotimaista lihaa, mutta suurin osa Black Angus -rotuisen naudan marmorilihasta tulee Australian ja Amerikan luonnonpuhtailta alueilta, joissa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla. Pihvit paistetaan ravintolassa espanjalaisella Josper-puuhiiligrillillä.
”Suomen paras pihviravintola”
Goodwin on saanut tunnustusta 10-vuotisen toimintansa aikana useasti. Goodwin The Steak House on valittu peräti kaksi kertaa ruokamedia Toptaste.fi:n äänestyksessä parhaaksi pihviravintolaksi. Taakse ovat jääneet useat maineikkaat suomalaiset pihviravintolat.
Goodwiniä on kehuttu pihvien tinkimättömän tasaisesta laadusta, hyvistä viineistä ja asiantuntevasta palvelusta. Innokkaimmat kanta-asiakkaat käyvät syömässä Goodwinissä jopa päivittäin!
Cocktailit tuovat juhlan tunnelmaa
Goodwinin tunnelma edustaa 1930-luvun amerikkalaista pihviravintolaa sisustusta ja musiikkia myöten. Ravintolan keskiössä ovat olleet alusta asti kolme asiaa: liha, viini ja asiakas. Viiniä onkin virrannut pihviravintolassa melkoiset määrät.
Uusimpana trendinä erittäin suosituksi ovat tulleet klassiset cocktailit. Hyvin tehty cocktail nostattaakin seurueessa juhlan tunnelmaa ennen ja jälkeen ruoan. Oluen ystäville tarjolla on myös paikallisia vaihtoehtoja.
Pronssihärät ovat Instagram-tähtiä
Ensimmäinen Goodwin perustettiin Tallinnaan vuonna 2009 ja toinen Helsinkiin 2013. Helsingin ja Tallinnan ravintolat tunnistaa niiden edessä olevista, useita satoja kiloja painavista pronssisista härkäveistoksista.
Asiakkaat ja ohikulkijat ovat ottaneet härkien kanssa vuosien aikana arviolta satoja tuhansia kuvia, jotka ovat päätyneet eri somealustoille, kuten Instagramiin.
Goodwin The Steak House
Eteläranta 14, 00130 Helsinki
www.steak.fi
Lisää valokuvia ladattavissa tämän linkin takaa.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätiedot ja haastattelut:
Aino Vasileva
p. 044 915 1081
aino@steak.fi
Kuvat










Linkit
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Viisi Tähteä
Ukrainaa autetaan tölkki kerrallaan – Obolon-olutta on myyty Suomessa yli miljoona litraa23.5.2024 10:59:05 EEST | Tiedote
Suomalaiset oluenystävät ovat ottaneet ukrainalaisen Obolon-oluen omakseen. Obolonia myydään Suomessa jopa enemmän kuin monien perinteisten olutkulttuurimaiden oluita. Menestystarina saa koko ajan jatkoa. Panimon tuotevalikoima laajenee oluista kivennäisvesiin ja long drinkeihin, ja nyt on käynnistynyt myös maltaiden maahantuonti. Ukrainaa autetaan tölkki kerrallaan.
Ravintola Palace Suomen 50 Paras Ravintolaa -äänestyksen ykkönen jo viidennen kerran peräkkäin13.3.2024 14:33:12 EET | Tiedote
Helsinkiläinen Ravintola Palace vei nimiinsä Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestyksen ykkössijan. Ravintola-alan ammattilaiset äänestivät Palacen listan voittajaksi jo viidennen kerran peräkkäin. Ammattilaisten ammattilainen on BasBasin ravintoloitsija Nicolas Thieulon. Paras muutoksentekijä on Grönin keittiömestari Toni Kostian. Äänestys täyttää tänä vuonna 20 vuotta.
Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -julkistaminen suorana YouTubessa klo 13.00 - linkki lähetykseen13.3.2024 06:00:55 EET | Tiedote
Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestyksen julkistamistilaisuus lähetetään Gastro Helsinki -messuilta suorana videolähetyksenä tänään keskiviikkona 13. maaliskuuta kello 13.00 alkaen.
KUTSU: Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 julkistetaan Gastro Helsinki -messuilla12.3.2024 09:47:20 EET | Kutsu
Tervetuloa Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestyksen julkistamistilaisuuteen Gastro Helsinki -messuille keskiviikkoa 13. maaliskuuta kello 13.00 alkaen.
Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 julkistetaan Gastro Helsinki -messuilla 13.3.1.3.2024 11:53:37 EET | Kutsu
Tervetuloa Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestyksen julkistamistilaisuuteen Gastro Helsinki -messuille keskiviikkoa 13. maaliskuuta kello 13.00 alkaen.