Pihveistään tunnettu ravintola Goodwin täyttää 10 vuotta – Cocktailien suosio kasvaa

Ravintola Goodwinin suosituin annos on yhä naudan sisäfileen keskiosasta tehty filee mignon -pihvi. Japanilaisesta mustasta härästä tehdyt kobe-pihvit saa asiakas paistaa itse pöytään tuotavalla kuumalla kivellä.
Himoittua kobe-lihaa pääsee maistamaan myös Kobe Gourmet -hampurilaisessa. Goodwin on ainoa ravintola Suomessa, jolla on lisenssi myydä alkuperäistä japanilaista kobe-lihaa.
Goodwin käyttää myös kotimaista lihaa, mutta suurin osa Black Angus -rotuisen naudan marmorilihasta tulee Australian ja Amerikan luonnonpuhtailta alueilta, joissa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla. Pihvit paistetaan ravintolassa espanjalaisella Josper-puuhiiligrillillä.
”Suomen paras pihviravintola”
Goodwin on saanut tunnustusta 10-vuotisen toimintansa aikana useasti. Goodwin The Steak House on valittu peräti kaksi kertaa ruokamedia Toptaste.fi:n äänestyksessä parhaaksi pihviravintolaksi. Taakse ovat jääneet useat maineikkaat suomalaiset pihviravintolat.
Goodwiniä on kehuttu pihvien tinkimättömän tasaisesta laadusta, hyvistä viineistä ja asiantuntevasta palvelusta. Innokkaimmat kanta-asiakkaat käyvät syömässä Goodwinissä jopa päivittäin!
Cocktailit tuovat juhlan tunnelmaa
Goodwinin tunnelma edustaa 1930-luvun amerikkalaista pihviravintolaa sisustusta ja musiikkia myöten. Ravintolan keskiössä ovat olleet alusta asti kolme asiaa: liha, viini ja asiakas. Viiniä onkin virrannut pihviravintolassa melkoiset määrät.
Uusimpana trendinä erittäin suosituksi ovat tulleet klassiset cocktailit. Hyvin tehty cocktail nostattaakin seurueessa juhlan tunnelmaa ennen ja jälkeen ruoan. Oluen ystäville tarjolla on myös paikallisia vaihtoehtoja.
Pronssihärät ovat Instagram-tähtiä
Ensimmäinen Goodwin perustettiin Tallinnaan vuonna 2009 ja toinen Helsinkiin 2013. Helsingin ja Tallinnan ravintolat tunnistaa niiden edessä olevista, useita satoja kiloja painavista pronssisista härkäveistoksista.
Asiakkaat ja ohikulkijat ovat ottaneet härkien kanssa vuosien aikana arviolta satoja tuhansia kuvia, jotka ovat päätyneet eri somealustoille, kuten Instagramiin.
Goodwin The Steak House
Eteläranta 14, 00130 Helsinki
www.steak.fi
Lisää valokuvia ladattavissa tämän linkin takaa.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätiedot ja haastattelut:
Aino Vasileva
p. 044 915 1081
aino@steak.fi
Kuvat










Linkit
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Viisi Tähteä
Momentin Group strengthens its leadership – Antti Roiha appointed as Group CEO starting 4 September4.5.2023 10:00:00 EEST | Tiedote
Restaurant and beverage group Momentin Group Oy has appointed MSc Antti Roiha, 40, as the Group CEO from 4 September 2023. Roiha has extensive experience in e.g. financial sector as well as from financial admin and business development roles in the restaurant and hospitality industry at e.g. Royal Ravintolat Oy and NoHo Partners Group.
Momentin Group vahvistaa johtoaan – Antti Roiha konsernijohtajaksi 4.9. alkaen4.5.2023 09:59:05 EEST | Tiedote
Ravintola- ja juoma-aloilla toimiva Momentin Group Oy on nimittänyt diplomi-insinööri Antti Roihan, 40, konsernin toimitusjohtajaksi 4.9.2023 alkaen. Roihalla on laaja kokemus mm. rahoitusalalta sekä taloushallinnon ja liiketoiminnan kehitystehtävistä ravintola- ja hospitality-aloilla esim. Royal Ravintolat Oy:ssä ja NoHo Partners -konsernissa.
Sieluaan myöten kaukasialainen ravintola Bridge avasi Helsingin sydämessä4.5.2023 08:11:12 EEST | Tiedote
Aitoihin raaka-aineisiin ja perinteisiin Kaukasian resepteihin perustuva ravintola Bridge avasi vapun alla ovensa Helsingin Erottajan- ja Uudenmaankatujen kulmassa. Sieluaan myöten kaukasialaisen ravintolan sydämenä on puuhiiligrilli. Bridgen upeita puitteita täydentävät uusrenessanssia ja jugendia henkivä sisustus, runsaat annokset sekä kokonaisvaltainen makujen ilotulitus.
Tukkukaupasta tunnelmataikureiksi – E.Ahlströmin 110 vuoden historia on voimavara ravintola-alalle2.5.2023 10:42:01 EEST | Tiedote
Ravintola on tuhannen yksityiskohdan summa. E.Ahlströmistä on muodostunut tuhansien asioiden tunnelmataikuri, joka tarjoaa kattaukseen, sisustukseen, ruokalistoihin ja jopa rahoitukseen liittyviä ratkaisuja ravintoloitsijoiden unelmien toteutumiseksi. Tänään 110 vuotta täyttävä E.Ahlström on Suomen johtava ravintola-alan ammattilaisia palveleva maahantuoja ja tukkukauppa.
TIEDOTE: Koronarajoitukset ja ravintola-alan selviytymiskamppailu näkyvät Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -listallla31.3.2023 13:56:08 EEST | Tiedote
Korona-ajan vaikutukset ja poliitikkojen päätökset näkyvät Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -äänestyksen tuloksissa. Lähes 400 äänestäjän antamista kirjallisista valintaperusteluista käy ilmi, että ravintoloitsijoilla on ollut täysi työ pitää oma yritys pystyssä ja kehittää liiketoimintaansa. Alan syyllistämisestä aiheutuneen henkilökuntapulan takia moni ravintola toimii nyt sosiaalisesti kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti pitämällä henkilökunnastaan hyvää huolta.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme