Pihveistään tunnettu ravintola Goodwin täyttää 10 vuotta – Cocktailien suosio kasvaa

Ravintola Goodwinin suosituin annos on yhä naudan sisäfileen keskiosasta tehty filee mignon -pihvi. Japanilaisesta mustasta härästä tehdyt kobe-pihvit saa asiakas paistaa itse pöytään tuotavalla kuumalla kivellä.
Himoittua kobe-lihaa pääsee maistamaan myös Kobe Gourmet -hampurilaisessa. Goodwin on ainoa ravintola Suomessa, jolla on lisenssi myydä alkuperäistä japanilaista kobe-lihaa.
Goodwin käyttää myös kotimaista lihaa, mutta suurin osa Black Angus -rotuisen naudan marmorilihasta tulee Australian ja Amerikan luonnonpuhtailta alueilta, joissa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla. Pihvit paistetaan ravintolassa espanjalaisella Josper-puuhiiligrillillä.
”Suomen paras pihviravintola”
Goodwin on saanut tunnustusta 10-vuotisen toimintansa aikana useasti. Goodwin The Steak House on valittu peräti kaksi kertaa ruokamedia Toptaste.fi:n äänestyksessä parhaaksi pihviravintolaksi. Taakse ovat jääneet useat maineikkaat suomalaiset pihviravintolat.
Goodwiniä on kehuttu pihvien tinkimättömän tasaisesta laadusta, hyvistä viineistä ja asiantuntevasta palvelusta. Innokkaimmat kanta-asiakkaat käyvät syömässä Goodwinissä jopa päivittäin!
Cocktailit tuovat juhlan tunnelmaa
Goodwinin tunnelma edustaa 1930-luvun amerikkalaista pihviravintolaa sisustusta ja musiikkia myöten. Ravintolan keskiössä ovat olleet alusta asti kolme asiaa: liha, viini ja asiakas. Viiniä onkin virrannut pihviravintolassa melkoiset määrät.
Uusimpana trendinä erittäin suosituksi ovat tulleet klassiset cocktailit. Hyvin tehty cocktail nostattaakin seurueessa juhlan tunnelmaa ennen ja jälkeen ruoan. Oluen ystäville tarjolla on myös paikallisia vaihtoehtoja.
Pronssihärät ovat Instagram-tähtiä
Ensimmäinen Goodwin perustettiin Tallinnaan vuonna 2009 ja toinen Helsinkiin 2013. Helsingin ja Tallinnan ravintolat tunnistaa niiden edessä olevista, useita satoja kiloja painavista pronssisista härkäveistoksista.
Asiakkaat ja ohikulkijat ovat ottaneet härkien kanssa vuosien aikana arviolta satoja tuhansia kuvia, jotka ovat päätyneet eri somealustoille, kuten Instagramiin.
Goodwin The Steak House
Eteläranta 14, 00130 Helsinki
www.steak.fi
Lisää valokuvia ladattavissa tämän linkin takaa.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätiedot ja haastattelut:
Aino Vasileva
p. 044 915 1081
aino@steak.fi
Kuvat










Linkit
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Viisi Tähteä
Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 julkistetaan Helsingin Kevätmessuilla torstaina28.3.2023 06:48:40 EEST | Kutsu
Tervetuloa Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -äänestyksen julkistamistilaisuuteen Kevätmessuille Helsingin Messukeskuksen Kevätlavalle torstaina 30. maaliskuuta kello 11.00 alkaen.
Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2022 julkistetaan Helsingin Kevätmessuilla 30.3. klo 1116.3.2023 12:17:56 EET | Kutsu
Tervetuloa Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -äänestyksen julkistamistilaisuuteen Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen torstaina 30. maaliskuuta kello 11.00 alkaen.
Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -äänestys käynnistyi – lista julki Kevätmessuilla maaliskuussa21.1.2023 12:05:00 EET | Tiedote
Viisi Tähteä -verkkomedian järjestämä Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -äänestys käynnistyi lauantaina Helsingin Matkamessuilla. Äänestysaikaa on viisi viikkoa eli 26. helmikuuta saakka. Tulokset julkistetaan Kevätmessuilla Messukeskuksessa torstaina 30. maaliskuuta.
Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -äänestys käynnistyy Helsingin Matkamessuilla18.1.2023 13:31:13 EET | Tiedote
Viisi Tähteä -verkkomedian järjestämä Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2023 -äänestys käynnistyy Helsingin Matkamessuilla lauantaina 21. tammikuuta kello 12.00. Äänestysaikaa on peräti viisi viikkoa eli 26. helmikuuta saakka. Tulokset julkistetaan Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa torstaina 30. maaliskuuta.
Arkkitehti Uno Ullbergin suunnittelema arvohuvila halutaan suojella Punkaharjulla8.12.2022 08:12:00 EET | Tiedote
Punkaharjun Kulttuuriseura ry esittää vuorineuvos Aleksander Lampénin rakennuttaman Koivikon arvorakennuksen suojelemista Punkaharjulla. Huvilan on suunnitellut Arkkitehti Uno Ullberg. Saimaan rannalla sijaitsevan talon ja sitä ympäröivät maa-alueet omistaa Metsäliitto Osuuskunta. Aleksander ja Lucie Lampén muuttivat Koivikolle 90 vuotta sitten, 12. joulukuuta 1932.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme