Alko Oy

Pikkujoulukausi näkyy Alkoissa kautta maan

Jaa

Pikkujoulukausi on kuumimmillaan ja näkyy myös Alkon myymälöissä, joissa joulujuomat nostavat suosiotaan. Alko muistuttaa veden juomisen tärkeydestä myös pikkujouluaikana. Osa myymälöistä on mukana Joulupuu-keräyksessä.

Pikkujouluja vietetään vuosi vuodelta yhä maltillisemmin ja yhä useammat viettävät niitä hyvien ystävien ympäröimänä illallispöydän äärellä. Kuohuviini on kauden ehdoton kestohitti. Muista tuoteryhmistä korostuvat punaviinit, konjakit sekä vahvemmat oluet. Alkoholittomat viinit ja oluet ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia, ja ne kannattaa viilentää kunnolla ennen tarjoilua.

Juhlakauden alkaessa Alko haluaa muistuttaa vedenjuonnin tärkeydestä valmistamalla erikoiserän suositusta Välivedestä. Erikoiserässä pullojen etiketti on ylösalaisin ja tuotteet on aseteltu esillepanossa nurin päin alkoholijuomien väliin.

”Erityisesti näin pikkujouluaikaan haluamme muistuttaa vedenjuonnin tärkeydestä. Siksi valmistimme Välivedestä 1 000 pullon erikoiserän, joka on saatavilla kahdeksasta huippumyymälästämme. Juomasuosituksemme joka väliin on välivesi. Olipa vesi sitten Alkon Välivesi tai kraanasta valutettu”, sanoo palvelu- ja tuotekouluttaja Anri Lindström.

Glögi taipuu moneen

Sään viiletessä glögien kysyntä kasvaa. Alkon laajasta 19 glögin valikoimasta löytyy sekä perinteisiä että modernimmalla otteella maustettuja vaihtoehtoja; unohtamatta alkoholittomia ja vihreän valinnan luomuglögejä. Glögeissä on selkeästi nähtävissä kuluttajatrendiä matalampaan alkoholipitoisuuteen ja vähempään sokeripitoisuuteen.

”Glögiä nautitaan drinkkeinä niin cocktaileissa kuin mocktaileissa. Tervetuliaismaljana voi kokeilla alkudrinkkiä glögistä ja kuivasta kuohuviinistä. Alko toi tänä vuonna myyntiin oman alkoholittoman pihlajanmarjaglöginsä, jossa pihlajanmarja yhdistyy lempeästi jouluisiin makuihin: kaneliomenaan, inkivääriin sekä vaniljaan”, kertoo Anri Lindström.

Ole joulun tähti ja osallistu Joulupuu-keräykseen

Osa Alkon myymälöistä on mukana hyvänmielen Joulupuu-joulukeräyksessä, jossa kerätään joululahjoja lastensuojelun piirissä oleville lapsille ja nuorille. Joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda paketin.

Tämän vuoden keräyksessä mukana olevat Alkon myymälät ja niiden keräysten päättymisajat ovat

  • Oulu Keskusta Pekuri (4.12 saakka)
  • Espoo Leppävaara Sello, Espoo Matinkylä Iso Omena, Espoo Tapiola Ainoa, Helsinki Itäkeskus Easton, Helsinki Keskusta Arkadia, Helsinki Kannelmäki Kaari, Vantaa Pakkala Jumbo ja Turku keskusta Stockmann (7.12. saakka)
  • Jyväskylä keskusta Sokkari ja Tampere Stockmann (10.12. saakka)

Lisätietoa Joulupuu-keräyksestä.

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Varpu Göös
viestintäjohtaja Maritta Iso-Aho
Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8-17)

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Tarjoamme niin 360 myymälässämme kuin digitaalisissa kanavissamme erinomaista ja asiantuntevaa palvelua sekä kiinnostavia tuotteita Hangosta Nuorgamiin. Asiakkaitamme palvelee noin 2500 alkolaista. Vuosittain meillä asioi reilut 55 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2018 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme