Zeroten Oy

Pilottivaiheen yhteistyöstä hyviä tuloksia - Semat ARM tarjoaa asiakaslähtöistä toimintaa

Jaa
Projektitalo Sematin uusi palvelu Semat ARM tarjoaa uutta, objektiivista näkökulmaa sekä konkreettisia toimenpiteitä liiketoiminnan kehittämiseen. Palvelun kehittämisvaiheessa kumppaniksi ja pilottiasiakkaaksi valikoitui sähköjärjestelmien valmistaja Milectria. Samalla kun Sematin palvelua hiottiin asiakaslähtöisemmäksi, kehitettiin myös Milectrian omaa toimintaa.
Milectrian toimitusjohtaja Tatu Piilola on tyytyväinen Sematin tarjoamiin uudenlaisiin näkökulmiin.
Milectrian toimitusjohtaja Tatu Piilola on tyytyväinen Sematin tarjoamiin uudenlaisiin näkökulmiin.

- Semat ARM -palvelun tehtävänä on toimia asiakkaan tilaus-toimitusketjun luotsina. Todennamme prosessien nykytilan, paikannamme mahdolliset ongelmat ja ratkaisemme ne liiketoimintalähtöisesti. Prosessi on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi, kertoo projektista vastaava projektijohtaja Pasi Niemi Sematilta.

Milectria on osaamiseen ja korkealaatuiseen työhön panostava sähköjärjestelmien valmistaja. Yhtiö toimii valmistavassa teollisuudessa ja toimittajia sillä on yli 200. Tilaus-toimitusketjun sujuvuus on ensisijaisen tärkeää. 

Sematin ja Milectrian yhteistyö käynnistyi Milectrian toimitusketjujen nykytilan tarkastelulla, minkä tuloksena syntynyt auditointiraportti käytiin läpi yhdessä. Tämän jälkeen tarkasteltiin Milectrian tilaus-toimitusketjuihin liittyvien prosessien hallintaa häiriötilanteissa. Tämä johti esimerkiksi tiettyjen toimittajien ja hankintasopimusten lähempään tarkasteluun.  

Milectrian toimitusjohtaja Tatu Piilola toteaa, että etenkin koronapandemian aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa on tärkeää tarkastella prosessien tilaa ja kestävyyttä jatkoa ajatellen.

-Poikkeamien hallinta ehkäisee tilanteiden kriisiytymistä, sanoo Piilola.

Semat ARM -palvelun kolmas vaihe koostuu erilaisista ja eritasoisista korjaavista toimenpiteistä, joilla asiakkaan tilaus-toimitusketjun toimintaa parannetaan.

- Lähtökohtaisesti Milectrialla ei ollut mitään erityistä ongelmaa esillä, vaan tilaus-toimitusketjua lähdettiin tarkastelemaan avoimin mielin. Hankkeen edetessä löydettiin potentiaalisia kehityskohteita ja viimeisessä vaiheessa korjaavia toimenpiteitä toteutettiin yhteistuumin, jatkaa Piilola.

Semat ARM pureutuu asiakkaan prosesseihin ja tarjoaa konkreettiset ratkaisuehdotukset 

Tiiviin yhteistyön tuloksena Milectrialla on nyt parempi käsitys omien toimintojensa nykytilasta, ja erinomaiset eväät toimintansa kehittämiseen.

Tilaus-toimitusketjun nykytilasta kertovia raportteja on mahdollista hyödyntää monella tavoin, esimerkiksi jatkuvuus- ja valmiussuunnitelmien sekä vaadittavien auditointien tukena.

Semat ARM -palvelun myötä asiakkaan on mahdollista parantaa kilpailukykyään.

-Saimme Sematilta todella hyvän avun liiketoiminnallemme merkittävän osakokonaisuuden kehittämiseen. Ulkopuolisen näkemyksen avulla saimme uudenlaisia näkökulmia. Yhteistyö Sematin kanssa oli mutkatonta, tiivistää Piilola.  

Sematin uusi palvelu on kehitetty Business Finlandin tuella.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pasi Niemi, projektijohtaja
Semat Oy
Mobile: +358 40 869 6745
pasi.niemi@sematgroup.com

Tatu Piilola, toimitusjohtaja
Milectria Oy
Mobile: +358 40 566 0666
tatu.piilola@milectria.fi

Kuvat

Milectrian toimitusjohtaja Tatu Piilola on tyytyväinen Sematin tarjoamiin uudenlaisiin näkökulmiin.
Milectrian toimitusjohtaja Tatu Piilola on tyytyväinen Sematin tarjoamiin uudenlaisiin näkökulmiin.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Zeroten Oy
Zeroten Oy
Jaakonkatu 2
01620 Vantaa

http://www.zeroten.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Zeroten Oy

Vantaalla on kehitetty kaikessa hiljaisuudessa huipputeknologiaa, joka on vakuuttanut jo maailmantähdetkin21.3.2023 12:42:22 EET | Tiedote

CTN Group - Recovery Technologies - on tekemässä sen, mitä suomalaiset kaiutinvalmistajat ja pelien tuottajat edellä, valloittamassa maailmaa ilman suurempaa meteliä. Suomalainen kehon palautumiseen keskittyvä huipputeknologiayritys on lyönyt läpi vähin äänin ja tällä hetkellä sen laitteet ovat jo olennainen osa niin erilaisten hyvinvointiyritysten liiketoimintaa kuin huippu-urheilijoiden treenirutiineita. Pian CTN:n palautumishoidot ovat helpommin myös tavallisen kuluttajan saatavilla.

FSP ja Zeroten ovat sopineet uusasiakashankinnan ja viestinnän ulkoistuksesta27.5.2021 15:34:25 EEST | Tiedote

FSP Finnish Steel Painting Oy siirtää kaiken sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä uusasiakashankinnan Zeroten Oy:lle. Sopimuksella yritykset vahvistavat olemassa olevaa kumppanuuttaan, sillä Zeroten on jo aikaisemmin vastannut FSP:n markkinoinnista. Liikkeenluovutuksen yhteydessä FSP:n henkilökuntaa siirtyy vakituisesti Zerotenin palvelukseen. Tulevaisuudessa Zeroten rekrytoi tarvittaessa itsenäisesti uutta henkilöstöä FSP:n tarpeisiin.

Suomalainen koronavirukselta suojaava tarrapinnoite valloittaa kuluttajamarkkinat23.4.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Clean Touch Medicalin innovaatio CovidSafe on suomalainen keksintö taistelussa koronavirusta vastaan. Tarrapinnoite lanseerataan kuluttajille kuluvan huhtikuun aikana. CovidSafe on tarrapinnoite, joka eliminoi SARS-CoV-2 viruksen kosketuspinnoilta sekunneissa. Tuote perustuu patentoituun monimetallihybridiseokseen, joka soveltuu käytettäväksi sekä ulkona että sisällä. Tuotteen teho on vahvistettu Helsingin yliopiston laboratoriossa.

Uusi helppokäyttöinen Fustra Seniori -sovellus ikääntyneiden liikuttamisen tueksi22.12.2020 14:52:22 EET | Tiedote

Kuluvan vuoden aikana ikääntynyt väestö on jäänyt liian yksin. Kotimainen liikunta-alan yritys Fustra tuo markkinoille ikäihmisille suunnatun helppokäyttöisen sovelluksen, joka ohjaa harjoittelua turvallisesti etänä. Sovelluksen harjoitukset pohjautuvat UKK-instituutin liikuntasuosituksiin. Suunnittelu on toteutettu yhteistyössä UKK-instituutin erikoistutkija Marjo Rinteen kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme