Vetter Communications Oy

Pinja ostaa teollisuuden ohjelmistoihin ja analytiikkaan erikoistuneen Jubicin

Jaa
Ohjelmistoyhtiö Pinja ostaa Jubic Oy:n, joka on erikoistunut teollisuuden ohjelmistoratkaisuihin ja analytiikkaan. Kaupan myötä Pinjan palvelutarjonta vahvistuu ja yhtiö avaa uusia työpaikkoja Pohjanmaalle.
Pinjan Veli-Matti Nurminen ja Jubicin Matti Rita-Kasari iloitsevat tuoreesta yrityskaupasta. Kuva: Pinja Group
Pinjan Veli-Matti Nurminen ja Jubicin Matti Rita-Kasari iloitsevat tuoreesta yrityskaupasta. Kuva: Pinja Group

- Teollisuuden digitalisaatiolla on kovempi kysyntä kuin koskaan aiemmin. Jubic-yrityskauppa vahvistaa edelleen kykyämme palvella kansainvälisesti toimivien asiakkaidemme toimitusketjun, tuotannon ja jakelun uudistamishankkeissa. Jubicissa yhdistyy asiakkaiden liiketoiminnan syvällinen tuntemus, pilvinatiivi ohjelmistokehitysosaaminen sekä vahva analytiikkaosaaminen, kertoo Pinjan toimitusjohtaja Veli-Matti Nurminen tehdystä yrityskaupasta.

Uusia työpaikkoja

Jubic Oy tarjoaa teollisuuden ohjelmisto- ja analytiikkaratkaisuja hankinnan, suunnittelun, valmistuksen, toimituksen ja laadunvalvonnan tarpeisiin. Jubic Oy:n liikevaihto vuonna 2022 on noin 1,3 M€ ja yhtiön palveluksessa on 16 henkeä Vaasassa.

- Siirtyminen osaksi Pinjaa tuo uuden vaihteen toimintaamme. Voimme palvella asiakkaita entistä laajemmalla palveluvalikoimalla, tarjota heille uusia ideoita ja tarjota myös osaajillemme kehitysmahdollisuuksia, toteaa Jubicin toimitusjohtaja Matti Rita-Kasari.

- Haemme lisää osaajia erityisesti ohjelmistokehitykseen ja data-analytiikkaan valtakunnallisesti. Pohjanmaan toimintojen vahvistuminen on meille tärkeää, sillä alueella on elinvoimainen teollisuus ja toimialamme koulutusta, jatkaa Veli-Matti Nurminen.

Pinja – kasvua ja kansainvälistymistä teollisuuden uudistamisesta ja digitalisaatiosta

Pinjasta on kasvanut merkittävä toimija teollisuuden uudistajana ja digitaalisen yhteiskunnan rakentajana. Yhtiön ennustettu pro forma -liikevaihto vuodelle 2022 on noin 53 miljoonaa euroa. Pinjalla on yrityskaupan jälkeen töissä noin 550 asiantuntijaa. Yhtiö on kasvanut nopeasti merkittäväksi toimijaksi teollisuuden digitalisaation ja digitaalisen yhteiskunnan rakentajana. Pinja on markkina-alueensa johtava SaaS-ohjelmistoratkaisujen tarjoaja muun muassa metsäteollisuudessa, valmistavassa teollisuudessa, kiertotaloudessa, bioenergiatoimialalla ja katsastusliiketoiminnassa.

Pinja lyhyesti

Pinja on kumppanisi digitalisaatioon ja tiedolla johtamiseen. Asiakkaamme ovat teollisuuden sekä digitaalisen yhteiskunnan toimijoita, jotka haluavat hyödyntää digitalisaatiota, ohjelmistoja, analytiikkaa ja uusia liiketoimintamalleja kilpailijoitaan nopeammin ja tehokkaammin. Olemme vastuullinen toimija. Tehostamalla asiakkaidemme toimintaa autamme heitä kestävämpään liiketoimintaan maailmassa, joka tarvitsee vastuullisia ratkaisuja nyt enemmän kuin koskaan.

Pinja työllistää 550 IT-alan asiantuntijaa, jotka palvelevat johtavia suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkaita 30 maassa. Kasvamme voimakkaasti ja liikevaihtomme vuonna 2022 on noin 53 miljoonaa euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja yrityskaupasta antavat:


Veli-Matti Nurminen
CEO Pinja Group Oy
veli-matti.nurminen@pinja.com
+358 50 385 9911


Matti Rita-Kasari
Toimitusjohtaja Jubic Oy
matti.rita-kasari@jubic.fi
+358 40 072 3035

Kuvat

Pinjan Veli-Matti Nurminen ja Jubicin Matti Rita-Kasari iloitsevat tuoreesta yrityskaupasta. Kuva: Pinja Group
Pinjan Veli-Matti Nurminen ja Jubicin Matti Rita-Kasari iloitsevat tuoreesta yrityskaupasta. Kuva: Pinja Group
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vetter Communications Oy
Vetter Communications Oy
Kuninkaankatu 30 A, 2. krs
33200 TAMPERE

http://www.vetter.fi

Vetter Communications Oy on tamperelainen viestintätoimisto, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluja yritysmaailman viestintä- ja mediatiedotustarpeisiin suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, saksaksi, espanjaksi, ranskaksi ja italiaksi. 


Yhtiö osallistuu monipuolisesti myös operatiiviseen toimintaan asiakkaidensa kansainvälisissä suhteissa, ja viestintää hoidetaan luonnollisena osana asiakkaiden myyntiprosessia.

Asiakkaina on liike-elämän toimijoita monelta eri sektorilta, muun muassa kotimaisia ja kansainvälisiä IT-taloja, tekniikan ja teollisuuden toimijoita, asianajotoimistoja, ilmailualan edustajia sekä kulttuurialan toimijoita.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vetter Communications Oy

Työelämätutkimus: noin puolet suomalaisista vuorotyöläisistä ei pääse itse vaikuttamaan omiin työmääriinsä – myös työntekijöiden arvostus laskenut19.5.2023 06:35:00 EEST | Tiedote

Työvoimanhallinnan markkinajohtaja Quinyx on julkaissut vuosittaisen työelämätutkimuksensa. Sen mukaan 49 % Suomen vuorotyöläisistä ei pääse itse vaikuttamaan tekemiinsä työmääriin ja vain 55 % kokee, että työnantaja arvostaa heidän tekemäänsä työtä. Molemmat aspektit ovat heikentyneet viime vuoden luvuista. Vuorotyöläisiä ovat esimerkiksi monet terveydenhuollon työntekijät, lähetit, ravintolatyöntekijät ja kaupan alan henkilöstö.

Pohjoismaiden suurin B2B-ohjelmistoalan sijoitusyhtiö etsii suomalaisia piilotalentteja – kiertue rantautuu Suomeen 8.5.20234.5.2023 09:15:00 EEST | Tiedote

Pohjoismaiden suurin B2B-ohjelmistoalan sijoitusyhtiö, suomalaisen M-Brainin pääomistaja Monterro saapuu Nordic Software Tour -kiertueellaan myös Suomeen. Yhtiö haluaa löytää lisää kunnianhimoisia suomalaisia B2B-ohjelmistoyhtiöitä. Pysähdyspaikat Suomessa ovat Oulu, Jyväskylä, Tampere ja Helsinki. Kiertue koostuu kokonaisuudessaan 32 kaupungista ympäri Pohjoismaita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme