Demarinuoret

Pinja Perholehto valittiin jatkokaudelle Demarinuorten puheenjohtajaksi

Jaa
Pinja Perholehto on valittu jatkokaudelle Demarinuorten puheenjohtajaksi vuosille 2022-2024 Seinäjoella 20.-22.5.2022 pidetyssä liittokokouksessa.

Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n 30. liittokokous on valinnut yksimielisesti jatkokaudelle järjestön puheenjohtajaksi hyvinkääläisen Pinja Perholehdon (25). Perholehto on toiminut järjestön puheenjohtajana kaksivuotiskauden 2020-2022.

Perholehto on pitkäaikainen demarinuorten aktiivi, hyvinkääläinen alue- ja kuntapoliitikko sekä kaupunginvaltuuston puheenjohtaja.

“Nuorisoliiton on valmistauduttava SDP:n puoluekokoukseen, sillä se on se paikka, jossa päätökset sosialidemokratian tulevaisuudesta tehdään. Emopuolueen sparraajana ja omatuntona toimiminen on jatkossakin liittomme tärkeimpiä tehtäviä”, linjaa jatkava puheenjohtaja Pinja Perholehto. 

Perholehto korostaa tulevalla puheenjohtajakaudellaan emopuolueen kirittämisen lisäksi kahta muuta tärkeää tehtävää: tulevissa eduskunta- ja presidentinvaaleissa menestymistä sekä järjestön kehittämistyötä.

“Meillä on etuoikeus unelmoida paremmasta maailmasta. Siksi juuri meillä on myös velvollisuus huolehtia siitä, että myös huomisen yhteiskunta on täynnä toivoa ja unelmia. Järjestömme tulevaisuuden lisäksi meidän täytyy uskaltaa unelmoida myös Suomen ja maailman puolesta. Unelmissani huominen on hiilineutraali, korkean osaamisen hyvinvointivaltio, jossa sopiminen voittaa riitelyn ja jossa palkalla tulee toimeen. Huominen on oikeudenmukainen yhteiskunta, jossa eriarvoisuuden vähentäminen on yhteinen asia ja jossa hyvinvointi kuuluu harvojen sijaan kaikille.“

Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n 30. liittokokous jatkuu Seinäjoella sunnuntaihin 22.5. saakka. Sunnuntaina liittokokous valitsee järjestölle 8 liittohallituksen jäsentä ja 4 varajäsentä. Tätä ennen lauantaina valitaan järjestölle kaksi varapuheenjohtajaa. Henkilövalintojen lisäksi liittokokouksessa käsitellään järjestön toimintaa ja taloutta ohjaava suunnitelma sekä järjestön poliittista linjaa käsittelevät asiakirjat.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Demarinuoret
Demarinuoret
Siltasaarenkatu 18-20 C 6 krs.
00530 Helsinki

http://www.demarinuoret.fi

Demarinuoret - Sosialidemokraattiset Nuoret ry on poliittinen nuorisojärjestö, joka on perustettu vuonna 1906. Demarinuoret toimii kansallisesti ja kansainvälisesti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Demarinuoret

Pohjoismaiden Demarinuoret: Vetoomus emopuolueille - puolustakaa ydinaseista vapaata, hiilineutraalia pohjoismaista mallia!28.2.2023 07:00:00 EET | Tiedote

Pohjoismaiden Demarinuoret vetoavat puolueidensa puheenjohtajiin Sanna Mariniin, Magdalena Anderssoniin, Mette Fredrikseniin sekä Jonas Gahr Støreen SAMAKin vuosikokouksen alla Helsingissä 28.2.2023. Nuorisojärjestöt vaativat puolueidensa johtoa muun muassa sitoutumaan siihen, että Pohjoismaat pidättäytyvät ydinaseiden kehittämisestä, testaamisesta, tuotannosta, hankinnasta, omistamisesta ja varastoinnista.

Demarinuorten Perholehto: Nuorisorikollisuudelle oma erikoissyyttäjä3.2.2023 07:34:00 EET | Tiedote

Hallitus esittää 2.2.2023 julkaistussa lisätalousarviossa 19 miljoonan euron rahoitusta nuorisorikollisuuden ehkäisyyn ja torjuntaan. Demarinuorten puheenjohtaja Pinja Perholehto kiittää tärkeään ilmiöön tarttumisesta ja kehottaa jatkamaan rakentavalla linjalla. Perholehto esittää, että seuraavalla hallituskaudella tulisi muun muassa asettaa nuorisorikollisuudesta vastaava erikoissyyttäjä sekä kehittää nuorten rikollisten tukea ja jälkihoitoa.

Demarinuorten Perholehto: Keskusta on yksi Suomen ympäristövihamielisimmistä puolueista29.11.2022 12:51:39 EET | Tiedote

Keskusta on kunnostautunut hallituksen rivien horjuttajana. Aiemmin suurta keskustelua herätti puolueen toiminta saamelaiskäräjälain osalta. Viimeisimpänä tulilinjalle on joutunut hallituksen toukokuussa linjaama luonnonsuojelulaki. Demarinuorten Perholehto pitää Keskustan toimintaa epäisänmaallisena oman edun tavoitteluna, joka murentaa politiikan uskottavuutta. ”Keskustan pakka on levällään kuin Jokisen eväät. Puolue ei näytä enää itsekään tietävän, ovatko he hallitus- vai oppositiopuolue. Surullisinta tässä on, että upporikasta ja rutiköyhää pelataan sekä ihmisoikeuksien että luonnon kantokyvyn kustannuksella”, puuskahtaa Demarinuorten puheenjohtaja Perholehto. Luontokato ja ilmastonmuutos uhkaavat koko ihmiskunnan tulevaisuutta. Demarinuorten mukaan jokaisen vastuullisen puolueen tulisi pyrkiä politiikallaan siihen, että luontokato pysäytetään vuoteen 2025 mennessä. “Viimeistään luonnonsuojelulakia vastaan valiokunnissa äänestäminen osoittaa, että Keskusta kuuluu Suomen ympäristövi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme