Vetter Communications Oy

Pinjan hallitukseen vastuullisuuden ja kansainvälisen liiketoiminnan pohjoismaista huippuosaamista

Jaa
Pinjan pääomistaja Norvestor on kutsunut Pinjan hallitukseen neljä kansainvälisen liiketoiminnan kokenutta asiantuntijaa. Pinjan hallitukseen liittyvät Lena Wäppling, Niklas Flyborg, Juho Lipsanen ja Christer Wallberg.
Pinjan hallituksen jäsenet 1.6.2022 alkaen ovat (vasemmalta) Juho Lipsanen, Niklas Flyborg, Marika af Enehjelm, Lena Wäppling, Christer Wallberg ja Trond Bjørnøy (puuttuu kuvasta).
Pinjan hallituksen jäsenet 1.6.2022 alkaen ovat (vasemmalta) Juho Lipsanen, Niklas Flyborg, Marika af Enehjelm, Lena Wäppling, Christer Wallberg ja Trond Bjørnøy (puuttuu kuvasta).

Sveitsissä asuvalla, ruotsalaisella Lena Wäpplingillä on yli 25 vuoden kokemus teollisuudesta, mm. ABB:n useissa eri johtotehtävissä, sekä monipuolista osaamista useilta eri teollisuuden toimialoilta. Lenalla on erityisosaamista muutosjohtamisesta, kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä ja innovaatiokeskeisten yritysten kasvusta.

Niklas Flyborgilla on yli 25 vuoden kokemus johtotehtävistä pohjoismaisissa, kansainvälisesti toimivissa yrityksissä. Hän on toiminut urallaan useissa toimitusjohtajan tehtävissä, muun muassa Cybercomin toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana. Nykyisin Niklas toimii neuvonantajana, sijoittajana ja puhujana. Hänen erikoisosaamistaan ovat palveluliiketoiminta ja vastuullisuus digitaalisessa maailmassa.

Juho Lipsasella on vuosikymmenten kokemus kansainvälisten yritysten johtotehtävistä. Hän on toiminut aiemmin mm. Telian ja Alma Median toimitusjohtajana Suomessa. Juho tuo Pinjan hallitukseen vahvaa näkemystä globaalin palveluliiketoiminnan kehittämisestä.

Christer Wallbergilla on pitkä kokemus kansainvälisesti toimivien ohjelmistoyhtiöiden johtamisesta, teollisuudesta ja palveluliiketoiminnasta. Hän on toiminut urallaan mm. Tactonin toimitusjohtajana. Christerillä on erikoisosaamista nopean kasvuliiketoiminnan johtamisesta ja pörssilistautumisista.

Pinjan hallituksessa on yhteensä kuusi jäsentä. Pinjan hallituksen puheenjohtajana toimii Marika af Enehjelm, joka on Norvestorilla partnerina. Marikalla on laaja kokemus yritysjohtamisesta, konsultoinnista ja vaikuttavan sijoittamisen maailmasta. Pääomistaja Norvestoria edustaa Pinjan hallituksessa Marikan lisäksi Trond Bjørnøy, joka on yksi Norvestorin perustajista ja partneri.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Marika af Enehjelm, Norvestor
+358 40 5536 934
marika.af.enehjelm@norvestor.com

Kuvat

Pinjan hallituksen jäsenet 1.6.2022 alkaen ovat (vasemmalta) Juho Lipsanen, Niklas Flyborg, Marika af Enehjelm, Lena Wäppling, Christer Wallberg ja Trond Bjørnøy (puuttuu kuvasta).
Pinjan hallituksen jäsenet 1.6.2022 alkaen ovat (vasemmalta) Juho Lipsanen, Niklas Flyborg, Marika af Enehjelm, Lena Wäppling, Christer Wallberg ja Trond Bjørnøy (puuttuu kuvasta).
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vetter Communications Oy
Vetter Communications Oy
Kuninkaankatu 30 A, 2. krs
33200 TAMPERE

http://www.vetter.fi

Pinja lyhyesti:

Pinja on kumppanisi digitalisaatioon ja tiedolla johtamiseen. Asiakkaamme ovat teollisuuden sekä digitaalisen yhteiskunnan toimijoita, jotka haluavat hyödyntää digitalisaatiota, ohjelmistoja, analytiikkaa ja uusia liiketoimintamalleja kilpailijoitaan nopeammin ja tehokkaammin. Olemme vastuullinen toimija. Tehostamalla asiakkaidemme toimintaa autamme heitä kestävämpään liiketoimintaan maailmassa, joka tarvitsee vastuullisia ratkaisuja nyt enemmän kuin koskaan.
Pinja työllistää yli 500 IT-alan asiantuntijaa, jotka palvelevat johtavia suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkaita 30 maassa. Kasvamme voimakkaasti ja liikevaihtomme vuonna 2022 on noin 52 miljoonaa euroa.

Lue lisää osoitteessa www.pinja.com

Norvestor lyhyesti:

Norvestor on johtava pääomasijoitusyhtiö, joka keskittyy keskisuurten markkinoiden yritysostoihin Pohjoismaissa ja jolla on toimipisteet Oslossa, Tukholmassa, Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Luxemburgissa. Tiimi on työskennellyt yhdessä vuodesta 1991, joten se on yksi Pohjoismaiden kokeneimmista pääomasijoitustiimeistä. Se on toteuttanut 78 sijoitusta yli 300 jatkokaupalla sekä 53 irtautumista, mukaan lukien 16 listautumista. Norvestor-rahastot pyrkivät sijoittamaan pohjoismaisiin kasvuyrityksiin, joilla on potentiaalia saavuttaa johtava pohjoismainen tai kansainvälinen asema, tyypillisesti orgaanisen kasvun, hajanaisten toimialojen yritysostojen ja maantieteellisen laajentumisen kautta.

Lue lisää osoitteessa www.norvestor.com

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vetter Communications Oy

Suomen laajin juridiikan alan työelämätutkimus pureutuu juristien vaihtuvuuteen ja palkka-avoimuuteen21.2.2023 09:45:00 EET | Tiedote

Juridiikan alan laajin suomalainen työelämätutkimus paljastaa, että 70 % vastanneista juristeista harkitsee työpaikan vaihtamista. Myös juristien palkat osoittautuivat tuoreessa tutkimuksessa merkittäväksi aiheeksi, sillä peräti 94 % vastanneista toivoo työnantajilta avoimempaa palkkaviestintää rekrytoinnissa, ja sitä, että jo työpaikkailmoituksessa kerrottaisiin tehtävän palkkahaitari.

Yhteispohjoismaalainen työelämätutkimus nostaa esiin Suomen vahvuudet työmarkkinoilla – palkankorotusten osalta Suomi muita heikompi20.6.2022 08:00:00 EEST | Tiedote

Työvoimanhallinnan markkinajohtaja Quinyx on julkaissut vuosittaisen Vuorotyöläisten arki -tutkimuksensa, jossa tarkasteltiin myös suomalaisen vuorotyöarjen motivaatiotekijöitä. Tutkimuksessa Suomi sijoittui kärkeen työelämän joustavuudessa, mutta silti joka toinen vuorotyöläisistä aikoo irtisanoutua seuraavan kahden vuoden aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme