Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan aluevaltuusto valitsee hyvinvointialuejohtajan 2.5.

Jaa

Seuraava Pirkanmaan aluevaltuuston kokous pidetään maanantaina 2.5. klo 17 Tampereen kaupungin valtuustosalissa. Yleisö voi seurata kokousta Youtube-striimistä.

Aluevaltuuston esityslistalla on hyvinvointialuejohtajan virkavaali.

Pirkanmaan hyvinvointialuejohtajan virkaan oli 12 hakijaa. Kahdeksan hakijaa haastateltiin. Heistä neljä lähetettiin soveltuvuustesteihin. Testeihin osallistuneista Marina Erholan, Kari Hakarin ja Taru Kuosmasen haluttiin esittäytyvän aluehallitukselle ja valtuustoryhmien puheenjohtajille 21.4. sekä aluevaltuustolle 27.4.

Henkilöarvioinnit ovat julkisuuslain perusteella salassa pidettäviä asiakirjoja.

Aluevaltuustolle esitetään, että hyvinvointialuejohtajan enimmäispalkka olisi 17 500 euroa (kokonaispalkka) ja viran täytössä noudatettaisiin kuuden kuukauden koeaikaa.

Linkit

Katso Youtube-striimiä kokouksesta https://www.youtube.com/watch?v=kLbX0do4T2A

Katso aluevaltuuston esityslista https://pirha.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Aluevaltuusto/Kokous_252022

Liitteenä on median käyttöön kuvat Marina Erholasta, Kari Hakarista ja Taru Kuosmasesta. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Marina Erhola
Marina Erhola
Lataa
Kari Hakari
Kari Hakari
Lataa
Taru Kuosmanen
Taru Kuosmanen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueeseen yhdistyvät 1.1.2023 Pirkanmaan maakunnan alueella sijaitsevien kuntien sosiaali- ja terveys- sekä pelastuspalvelut ja sairaanhoitopiiri. Hyvinvointialueelle siirtyy noin 19 000 työntekijää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme