Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueelle valittiin sosiaali- ja terveyspalveluiden palvelulinjojen toimialuejohtajat

Jaa

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus perusti kokouksessaan 24.5.2022 sosiaali- ja terveyspalveluiden palvelulinjojen toimialuejohtajien virat. Virat olivat auki sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä 7.-23.6.2022. Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutuotanto muodostuu neljästä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelulinjasta, jotka ovat avopalvelujen palvelulinja, sairaalapalvelujen palvelulinja, lasten, nuorten ja perheiden palvelulinja ja ikäihmisten ja vammaisten palvelulinja.

Ilmoittautumismenettelyn kautta virkoihin oli mahdollisuus hakeutua liikkeen luovutuksen piirissä oleva vastaavissa johtotason tehtävissä työskentelevä henkilöstö sekä hyvinvointialueen valmistelussa määräaikaisissa palvelussuhteissa työskentelevä valmisteluhenkilöstö.

Virkoihin valittiin ansiovertailun ja kokonaisarvioinnin perusteella sopivimmat henkilöt.
Ikäihmisten ja vammaisten palvelujen palvelulinjalle siirtyvää toimialuetta 6 lukuun ottamatta Taysin toimialueiden johtajat jatkavat nykyisissä tehtävissään.


Hyvinvointialuejohtajan päätöksellä 25.8.2022 toimialuejohtajiksi valitsemat henkilöt:

Toimialuejohtaja, Avopalvelut
Mäkinen Sari

Toimialuejohtaja, Suun terveydenhuolto
Luoto Minna

Toimialuejohtaja, Sosiaalipalvelut
Päivänen Maria

Toimialuejohtaja, Terveyspalvelut ja opiskeluhuolto
Sannisto Tuire Susanna

Toimialuejohtaja, Perhepalvelut
Bragge Kaisa

Toimialuejohtaja, Erityispalvelut
Rautalammi Sanna

Toimialuejohtaja, Ikäihmisten palvelut
Ollinpoika Mari

Toimialuejohtaja, Vammaisten palvelut
Parikka Tuulikki

Toimialuejohtaja, Palvelulinjan yhteiset palvelut, ikäihmisten ja vammaisten palvelulinja
Patronen Mari

Toimialuejohtaja, Lähisairaalat
Oivanen Petri

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialueeseen yhdistyvät 1.1.2023 Pirkanmaan maakunnan alueella sijaitsevien kuntien sosiaali- ja terveys- sekä pelastuspalvelut ja sairaanhoitopiiri. Hyvinvointialueelle siirtyy noin 19 000 työntekijää. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallitus hyväksyi lähivuosien investointisuunnitelmaesityksensä aluevaltuustolle27.9.2022 10:29:39 EEST | Tiedote

Aluehallitus hyväksyi eilisessä kokouksessa pöydälle jääneen investointisuunnitelmaesityksen tänään esityksen mukaan. Sen mukaan hyvinvointialueella toteutettaisiin vuonna 2023 palvelujen tuottamisen kannalta vain välttämättömät ja kiireelliset investointihankkeet. Tavoitteena on lisätä palvelujen tuottamiskykyä. Pirkanmaan hyvinvointialueen investointiesityksestä ministeriöille päättää aluevaltuusto ensi viikolla.

Juha Kinnunen valittiin hyvinvointialueen sairaalapalvelujen johtoon26.9.2022 11:34:49 EEST | Tiedote

Sairaalapalvelujen palvelulinjajohtajan virkaan on aluehallituksessa yksimielisesti valittu toimitusjohtaja, terveydenhuollon tohtori Juha Kinnunen. Aluehallitus antoi myös lausuntonsa yliopistosairaaloiden tehtäviä ja rahoitusta koskeviin lakiesityksiin. Investointisuunnitelma jäi pöydälle ja sitä varten pidetään ylimääräinen aluehallituksen kokous tiistaina 27.9., jotta esitys ehtii seuraavaan aluevaltuuston listalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme