Pirkanmaan liitto

Pirkanmaan liitto lähtee uudistamaan toimintaansa, ensi askel henkilöstöjohtajan viran perustaminen

Jaa
Pirkanmaan liitto uudistaa toimintaansa maakuntavaltuuston hyväksymän strategian avulla. Liitto lähtee kehittämään toimintojaan yhdessä henkilöstön kanssa sekä organisaation sisällä että sidosryhmäyhteistyössä.

Nykyistä organisaatiorakennetta täsmennetään. Muutoksella tuetaan strategian toimeenpanoa. Kehittäminen-vastuualue sisältää nykyiset aluekehittämisen ja innovaatio- ja tulevaisuustyön. Suunnittelu sisältää nykyisen alueiden suunnittelun, vaikuttaminen nykyisen edunvalvonnan ja tukipalvelut nykyisen hallinnon.

Strategiaprosessin aikana nousi voimakkaasti esiin tarve henkilöstöjohtamisen vahvistamisesta. Maakuntavaltuuston hyväksymässä strategiassa yhtenä kohtana on henkilöstön ja johtamisen kehittäminen, panostukset henkilöstöjohtamiseen ja talon sisäisten prosessien kehittäminen.

Maakuntahallitus päätti osaltaan, että liiton toiminta jakaantuu organisatorisesti seuraaviin vastuualueisiin: kehittäminen, suunnittelu, vaikuttaminen ja tukipalvelut. Toimisto sai valmisteltavaksi tarvittavat muutokset hallintosääntöön.

Maakuntahallitus päätti perustaa henkilöstöjohtajan viran. Kelpoisuusehdot ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyväksi luetaan kokemus kunnallisesta henkilöstö-, talous- ja hallintojohtamisesta. Eduksi katsotaan hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot sekä muut viestinnälliset valmiudet. Maakuntahallitus päätti avata henkilöstöjohtajan viran haettavaksi.

Avoimesta virasta tiedotetaan Aamulehdessä, Kuntalehden työpaikat-sivuilla, TE-palveluiden rekrykanavissa sekä liiton viestintäkanavissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan liitto
Pirkanmaan liitto
Kelloportinkatu 1 B
33101 Tampere

03 2481 111http://www.pirkanmaa.fi

Pirkanmaan liitto on koko maakunnan laajuinen kuntayhtymä. Toiminta-alueita ovat aluekehitystyö, maankäyttö ja liikenne (alueidenkäyttö), innovaatio- ja tulevaisuustyö, EU-rahoitukseen liittyvät tehtävät sekä kansallinen ja kansainvälinen edunvalvonta. Liiton toiminnassa korostuu verkostomaisuus, jonka avulla viemme yhdessä Pirkanmaata kohti kestävästi elinvoimaista maakuntaa.

www.pirkanmaa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan liitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme