Kemianteollisuus ry

Pirve Ovaskainen Kemianteollisuus ry:n assistentiksi 2.9.2019

Jaa

Yo-merkonomi Pirve Ovaskainen aloittaa 2.9.2019 Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtajan ja hallintojohtajan assistenttina.

Pirve Ovaskainen siirtyy Kemianteollisuuteen Fingridiltä, jossa hän on toiminut varatoimitusjohtajan ja Omaisuudenhallintatoiminnon assistenttina. Aiemmin Pirve Ovaskainen on työskennellyt muun muassa Kemirassa johdon assistenttina ja markkinointiassistenttina.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kemianteollisuus ry, toimitusjohtaja Mika Aalto, mika.aalto@kemianteollisuus.fi, puh. 050 438 9247

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kemianteollisuus ry
Kemianteollisuus ry
Eteläranta 10 / PL 4
00131 HELSINKI

https://www.kemianteollisuus.fi

Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Kemianteollisuus ry:llä on lähes 400 jäsenyritystä sekä 13 jäsen- ja yhteistyöyhdistystä.

Kemianteollisuus on yksi merkittävimmistä teollisuuden toimialoista Suomessa. Sen osuus teollisuuden tuotannosta ja tavaraviennistä on noin viidennes. Suoraan, välillisesti ja tulovaikutusten kautta työllistämme lähes 100 000 suomalaista ja investoimme Suomeen vuositasolla reilut miljardi euroa.

Miten ruoka, luonnonvarat ja energia saadaan riittämään maailman kasvavalle väestölle? Puhdas vesi, uusiutuvat polttoaineet ja lääkkeet ovat kemiaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kemianteollisuus ry