Kokkolan kaupunki

Pitkänsillankadun saneeraus etenee – liikennejärjestelyjä Isokadulla

Jaa

Pitkänsillankadun saneeraus etenee. Keskiviikkona 17.11. työmaa siirtyy Isokadun risteyksen kohdalle, minkä vuoksi Isokatu suljetaan tilapäisesti läpiajolta. Isokatu on suljettu ajoneuvoliikenteeltä tonteille ajoa, huolto- ja pelastusajoa ja jakeluliikennettä lukuun ottamatta. Liikennejärjestelyt pyritään palauttamaan normaaliksi mahdollisimman pian.

Myös jalankulkijoita ja pyöräilijöitä kehotetaan huomioimaan poikkeavat liikennejärjestelyt Tehtaankadulla. Kirjaston edusta toimii tilapäisenä ajoneuvojen poistumisreittinä Isokadulta.

Ajo tonteille

Isokatu välillä Torikatu – Pitkänsillankatu:

  • vain huolto/ jakeluliikenne sallittu
  • huoltoajo tonteille Torikadun risteyksestä, paluu samaa reittiä

Isokatu välillä Rautatienkatu – Pitkänsillankatu:

  • tonteille ajo ja huoltoliikenne sallittu
  • Katuosuus Rautatienkatu – Tehtaankatu yksisuuntainen, poistuva liikenne ohjataan Tehtaankatua pitkin Itäisen Kirkkokadun risteykseen (tilapäisjärjestelyt kävelykadulla kirjaston kohdalla).
  • Katuosuus Tehtaankatu – Pitkänsillankatu tilapäisesti kaksisuuntainen, ei pysäköintiä kadulla. Ajo tonteille ja huoltoliikenne Rautatienkadulta Isokatua pitkin, poistuva liikenne ohjataan Tehtaankatua pitkin Itäisen Kirkkokadun risteykseen (tilapäisjärjestelyt kävelykadulla kirjaston kohdalla).

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme